george.kir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οπως αναφερω και στον τιτλο έχω πρόβλημα με την μουσικη του κινητου. Ενω περνάω κανονικα τραγουδια σε μορφη mp3 στο κινητο οταν παω να τα βρω απο το music player δεν τα εμφανιζει. Δεν εμφανιζει κανενα τραγουδι. Ο μονος τροπος για να τα παιξω ειναι να παω στο φακελο που τα εχω βαλει και να παιξω απο εκει ξεχωριστα καθε τραγουδι. Ολα τα τραγουδια παιζουν ετσι κανονικα. Στην βιβλιοθηκη ομως δεν φαινεται κανενα. Το ιδιο γινεται και απο την εφαρμογη του google play. Και εκει παλι δεν εμφανιζει κανενα κομματι... Ξερεις κανεις τι γινεται? Πως μπορω να το διορθωσω? (Να σημειωσω πως παλιοτερα τα ιδια τραγουδια που ειχα μεσα φαινοντουσαν κανονικα στην βιβλιοθηκη μου. Κατι εγινε ομως και απο τοτε δεν φαινεται κανενα.)
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κατεβασε καποιον αλλο πλειερ. Δοκιμασε τον rocket. Σκανναρε με αυτον για τα τραγουδια. Αν 1 τα δει μετα νομιζω και οι αλλοι
george.kir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κατεβασε καποιον αλλο πλειερ. Δοκιμασε τον rocket. Σκανναρε με αυτον για τα τραγουδια. Αν 1 τα δει μετα νομιζω και οι αλλοι Κατεβασα τον rocket βρηκε κανονικα ολα τα τραγουδια αλλα ο player του κινητου δεν τα βρισκει παλι..Επισης το ιδιο γινεται και με τα βιντεο.
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε αυτο. Μπες με καποιον file explorer στα αρχεια σου. Αν δεις κατι noname αρχεια στους φακελλους με τα τραγουδια σβηστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα