Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ έτοιμο καλώδιο, διότι όλα σχεδόν είναι πολύκλωνα και δεν κάνουν για τέτοιες περιπτώσεις. Άσε που αν είναι εκτεθειμένο σε ήλιο και βροχή είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα κοπεί.

Μπορείς να βάλεις και απλό UTP αλλά πάντα μονόκλωνο, που συνήθως δεν υπάρχουν έτοιμα οπότε θα πρέπει να τα φτιάξεις (εσύ ή άλλος). Στην περίπτωση αυτή καλύτερα είναι να βάλεις μια και καλή UTP εξωτερικού χώρου. Αθάνατο μέχρι τα γεράματά μας.

Δημοσ.

παίδες σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους

το κόστος απ'ότι κατάλαβα θα είναι ελάχιστο, απλά στη περιοχή που μένω δεν ξέρω αν κάποιος ασχολείται με τέτοια πράγματα

θα το ψάξω μπας και βρω κάποιον

ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή είσαι που θα δυσκολευτείς να βρεις μαγαζί με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (καλώδια, πρίζες, σωλήνες κλπ) οποιουδήποτε είδους;

Αν είσαι σε χωριό, λογικά σε διπλανή κωμόπολη ή στην πρωτεύουσα του νομού θα υπάρχουν αρκετά τέτοια.

Δημοσ.

είμαι στην όμορφη Λήμνο :D
μαγαζί θα βρω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτός που πουλάει τέτοια καλώδια μπορεί να πρεσάρει και το βύσμα ethernet

• Like 1
Δημοσ.

παρε ενα ετοιμο κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου cat5 και δεν θα παθει τιποτα,η αρχη και το τελος να ειναι σε στεγανο μερος προφανως....

ρουτερακι θα βρεις απο παλια συνδεση δικια σου η φιλου σου ,υπαρχει τοπικ με αναλυτικα βηματα πως να το κανεις.

κι εγω για πλακα το χα ξεκινησει μια μερα σε ενα φιλο μου που το σεταρα και τωρα εχω την κεραια loco m2 και παιρνω απο αλλου ιντερνετ και το "δινω" με router ασυρματα στο σπιτι...

λιγο χρονο θελει να ασχοληθεις και θα το καταευχαριστηθεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω σπιτι στο ρωμανο..... στη μυρινα θα βρεις σιγουρα φιλος. Και στο μουδρο παιζει να βρεις. Εσυ που εισαι?

Και επειδη σιγουρα δε το γνωριζει κανεις............ οι ωραιοτερες παραλιες που υπαρχουν στη γη. Οσοι νομιζουν οτι κατι πορτο κατσικια και καθισματα ειναι τρελλη ομορφια, απλα δεν εχουν ψαχτει παραπανω.

Καλα κανουν και την κρατανε κρυφη τοσα χρονια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...