Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιο ice frog..αλλα βλεπω δεν εισαι πολυ fun της amd ε?

Εγυγα απο intel και πηγα στο συστημα της υπογραφης μου. Επειδη ομως εχω amd δεν θα κανω μονο συνθεσεις με amd  :-)

Δημοσ.

Λογικο και καλο αυτο γιατι δεν ειναι καλο να βλεπουμε τα πραγματα μονοπλευρα πχ μονο amd η intel ειναι αναλογα τ λεφτα πιστευω και οι amd ειναι αρκετα πιο καλοι για low buget kai mid

Δημοσ.

Λογικο και καλο αυτο γιατι δεν ειναι καλο να βλεπουμε τα πραγματα μονοπλευρα πχ μονο amd η intel ειναι αναλογα τ λεφτα πιστευω και οι amd ειναι αρκετα πιο καλοι για low buget kai mid

Τι να τον κανει τον Amd αφου δεν προκειται να ασχοληθει με το Oc??ΓΙα να λεει στους φιλους του οτι εχει πολλους πυρηνες??

Δημοσ.

Οχι γιατι στα οδια λευτα εχουν καλητερες επιδοσεις οχι ολα τ μοντελα

πολυ γενικο,τι στα ιδια λεφτα εχουν καλυτερες επιδοσεις?Επιδοσεις που?στο OC?στα παιχνιδια?σε προγραμματα τυπου CAD?εσυ θες gaming pc...εε δεν εχουν τις ιδιες επιδοσεις οτι οτι οτι οτι και να κανουν!OC στα 6Ghz να κανουν δεν εχουν τις ιδιες επιδοσεις με τον πιο vfm i5 4460...Αυτο βεβαια οταν τα επομενα χρονια τα παιχνιδια εκμεταλευονται παραπανω πυρηνες απο 2 και 4 μπορει να αλλαξει αλλα προς το παρον...

Δημοσ.

Τα 50 ευρο παραπανο που θα δοσει για ι5 περνει 8320 με μια 212 evo και το 20ευρο παει σε καρτα γραφεικων που θα παρει καλητερες επιδοσεις οχι απο επεξεργαστι αλλα απο καρτα και ο αμδ μια χαρα θα την κανει την δουλεια του και σε cad photoshop ειναι καλητερος ο amd και οπως παει η δουλεια σε λιγο θα τα games θα δουλευουνε κιαλους πηρηνες....και ακομα καλητερα για game 6300 τα μισα λευτα απο i5 και τ εκατο ευρο παραπανο αν τ δοσει για καρτα γραφεικων θα του βγαλει ποιο πολυ καιρο...γιατι απο επεξεργαστες εχει να γινει λιγο χαμος με την ιντελ και την amd του χρονου 2016 γτ η αμδ βγαζει 14 nm cpu me ht ....για εμενα 6300 cpu 280 καρτα γραφεικων καλο κουτι καλο τροφοτικο να σου μινουνε

Δημοσ.

Τα 50 ευρο παραπανο που θα δοσει για ι5 περνει 8320 με μια 212 evo και το 20ευρο παει σε καρτα γραφεικων που θα παρει καλητερες επιδοσεις οχι απο επεξεργαστι αλλα απο καρτα και ο αμδ μια χαρα θα την κανει την δουλεια του και σε cad photoshop ειναι καλητερος ο amd και οπως παει η δουλεια σε λιγο θα τα games θα δουλευουνε κιαλους πηρηνες....και ακομα καλητερα για game 6300 τα μισα λευτα απο i5 και τ εκατο ευρο παραπανο αν τ δοσει για καρτα γραφεικων θα του βγαλει ποιο πολυ καιρο...γιατι απο επεξεργαστες εχει να γινει λιγο χαμος με την ιντελ και την amd του χρονου 2016 γτ η αμδ βγαζει 14 nm cpu me ht ....για εμενα 6300 cpu 280 καρτα γραφεικων καλο κουτι καλο τροφοτικο να σου μινουνε

χωρις OC ο 6300 δεν τερματιζει high-end Καρτες...επισης οσο και να χρησιμοποιουν καλα τους πολλους πυρηνες σε 1-2 χρονια τα παιχνιδια και παλι χωρις OC δεν θα αξιζει.Ας διαβασει και αλλα θεματα ο topicstarter να δει προτασεις και να κρινει μονος του για να μην κανουμε το θεμα amd vs intel.

Δημοσ.

πολυ γενικο,τι στα ιδια λεφτα εχουν καλυτερες επιδοσεις?Επιδοσεις που?στο OC?στα παιχνιδια?σε προγραμματα τυπου CAD?εσυ θες gaming pc...εε δεν εχουν τις ιδιες επιδοσεις οτι οτι οτι οτι και να κανουν!OC στα 6Ghz να κανουν δεν εχουν τις ιδιες επιδοσεις με τον πιο vfm i5 4460...Αυτο βεβαια οταν τα επομενα χρονια τα παιχνιδια εκμεταλευονται παραπανω πυρηνες απο 2 και 4 μπορει να αλλαξει αλλα προς το παρον...

εισαι λαθος...  δεν λεω αλλα γιατι θα ρθουν οι τυποι με τις τσουγκρανες να με καψουν στην πλατεια που λεω κατι υπερ της amd

Δημοσ.

Γιατι να δωσει λευτα για windows εννω μπορει απλα να βάλει πειρατικα windows και να τα κανει upgrade σε win10 δωρεαν?

Δημοσ.

<p>Γιατι να δωσει λευτα για windows εννω μπορει απλα να βάλει πειρατικα windows και να τα κανει upgrade σε win10 δωρεαν?</p>

Όχι φίλε μου !Εγώ προσωπικά είμαι κατά του πειρατικού ΕΙΔΙΚΆ στο θέμα με τα Windows...Επίσης αν πάρω πειρατικά Windows θα μου ζητήσει και τον κωδικό ενεργοποίησης και μετά τι?Γενικά πότε μα ποτέ δεν θα βάλεις πειρατικά Windows ,παίζεις την υγεία του υπολογιστή κορόνα γράμματα...

Δημοσ.

Όχι φίλε μου !Εγώ προσωπικά είμαι κατά του πειρατικού ΕΙΔΙΚΆ στο θέμα με τα Windows...Επίσης αν πάρω πειρατικά Windows θα μου ζητήσει και τον κωδικό ενεργοποίησης και μετά τι?Γενικά πότε μα ποτέ δεν θα βάλεις πειρατικά Windows ,παίζεις την υγεία του υπολογιστή κορόνα γράμματα...

:rolleyes:  :rolleyes:

Κατι ξερανε καποιοι που λεγανε οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...