Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Ebay την πήρα. Πραγματικά είναι δύσκολο να επιστραφεί.

Σκληρούς δοκίμασα διάφορους. Έχω τοποθετήσει και στις δυο θέσεις, αλλά ούτε έναν χωριστά, ούτε και τους δυο μαζί, ούτε το DVD βλέπει. Είμαι έτοιμος να σηκώσω τα χέρια ψηλά.

Κάπου διάβασα ότι ο southbridge controller είναι που ελέγχει τις SATA συνδέσεις και ότι μπορεί να είναι χαλασμένος. Ακούγεται πιθανό, αφού όλες δεν λειτουργούν. Δεν μπορεί να είναι όλες χαλασμένες.

Δημοσ.

Κοίτα 2 ειναι τα ενδεχόμενα η κατι ειναι χαλασμένο στην motherboard ή επειδή δεν ειναι ευρωπαικό μοντέλο υπάρχει ασυμβατότητα με τους ορισμένους δίσκους , δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο

Δημοσ.

φιλε εβαλες στο bios να κανει boot απο usb.μετα βαλε τον σκληρο δισκο.μετα ξεκικησε να κανεις εγκατασταση των windows, χωρις να μπεις καθολου στο bios.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε SPANK μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν διαφορετικά hardware ανα ήπειρο, αν και τίποτα δεν αποκλείεται.

φίλε apostol1s, το έκανα. Ούτε η εγκατάσταση των windows βλέπει σκληρό. Μου ζητάει drivers και η Toshiba δεν δίνει κάοιους drivers. Βρήκα κάποιους drivers για το chipset της μητρικής, αλλά δεν δέχεται τους drivers  για τον SATA controller που περιέχει η ενημέρωση του chipset γιατί θέλει λέει πρόγραμμα οδήγησης "με υπογραφή"!!!

Από ό,τι ξέρω, όταν γίνεται εγκατάσταση ενός driver μέσα από τα ίδια τα windows μπορεί κανείς να συνεχίσει μια τέτοια  διαδικασία, όμως εδώ διακόπτεται η εγκατάσταση των windows (ούτε που αρχίζει δηλαδή) και με αφήνει ξεκρέμαστο.

Επεξ/σία από ssotoss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...