Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα χρειαστεί να αγοράσω έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για λογαριασμό ενός γνωστού μου. Το pc

• θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές γραφείου γιατί θα μπει σε μαγαζί έκδοσης κοινοχρήστων.
  • Αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι επεξεργαστής τουλάχιστον διπύρινος και
  • 2 gb ram σίγουρα.
  • Το κόστος όσο το δυνατόν λιγότερο...
    Κοίταγα αυτό 

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cube-100.htm

Θα βολέψει ή θα πάει άπατο;;

Για το πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων μας είπαν ότι πρέπει να είναι το λιγότερο

• pentium 4 στα 3,2ghz και
  • 2 gb ram τουλάχιστον..

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσ.

Διάβασε λίγο σε αυτήν την κατηγορία,υπάρχουν πολλά θέματα για Η/Υ γραφείου,μπορείς να πάρεις μια ιδέα.

Αφού σας είπαν ότι θέλει pentium στα 3,2 σημαίνει ότι δουλεύει με ένα νήμα (μάλλον) οπότε δες σε γρήγορο διπύρηνο καλύτερα παρά σε αργό τετραπύρηνο. 

Αυτός που δείχνεις π.χ. έχει 1,3Ghz πυρήνα,σίγουρα θα είναι ποιο γρήγορος από 1,3Ghz pentium αλλά όσο νάνε είναι αργός πυρήνας. 

Δημοσ.

Διάβασε λίγο σε αυτήν την κατηγορία,υπάρχουν πολλά θέματα για Η/Υ γραφείου,μπορείς να πάρεις μια ιδέα.

Αφού σας είπαν ότι θέλει pentium στα 3,2 σημαίνει ότι δουλεύει με ένα νήμα (μάλλον) οπότε δες σε γρήγορο διπύρηνο καλύτερα παρά σε αργό τετραπύρηνο. 

Αυτός που δείχνεις π.χ. έχει 1,3Ghz πυρήνα,σίγουρα θα είναι ποιο γρήγορος από 1,3Ghz pentium αλλά όσο νάνε είναι αργός πυρήνας. 

Το είδα και εγώ ότι είναι χαμηλά ο επεξεργαστής αλλά είναι και το πιο οικονομικό που βρίσκω μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

μεχρι ποσα λεφτα δινεις?μπορεις να φτιαξεις ενα συστηματακι με intel g3258/h97/4gb ram/1tb κουτι τροφοδοτικο μεχρι κανα 300αρι-350αρι!και φυσικα θα ναι πολυ καλυτερο απο αυτο το πραμα απο πανω 

τσεκαρε αυτο ας πουμε http://www.insomnia.gr/topic/564620-νέο-σύστημα-260eu/?p=53906072

Δημοσ.

μεχρι ποσα λεφτα δινεις?μπορεις να φτιαξεις ενα συστηματακι με intel g3258/h97/4gb ram/1tb κουτι τροφοδοτικο μεχρι κανα 300αρι-350αρι!και φυσικα θα ναι πολυ καλυτερο απο αυτο το πραμα απο πανω 

τσεκαρε αυτο ας πουμε http://www.insomnia.gr/topic/564620-νέο-σύστημα-260eu/?p=53906072

Καλησπέρα, θα χρειαστεί να αγοράσω έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για λογαριασμό ενός γνωστού μου. Το pc

• θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές γραφείου γιατί θα μπει σε μαγαζί έκδοσης κοινοχρήστων.
  • Αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι επεξεργαστής τουλάχιστον διπύρινος και
  • 2 gb ram σίγουρα.
  • Το κόστος όσο το δυνατόν λιγότερο...

U4hJEYf.png

Δημοσ.

Πολυ ωραιες επιλογες,σας ευχαριστω ολους,θα το πω στον αμεσα ενδιαφερομενο και θα μου πει και ποσα μπορει να διαθεσει.Θελω οσο το δυνατον πιο ετοιμο συστημα για να μην μπω σε διαδικασιες format κλπ ξανα...

Κοστος μου ζητηθηκε οσο πιο χαμηλα γινεται με maximum ισως 300€..Αυτο ειναι θεμα του ενδιαφερομενου βεβαια...

Θα το ψαξω λιγο ακομα βεβαια αν εχει καποιος κατι αλλο να προτινει.Ευχαριστω και παλι για τις προτασεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...