Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι γεια σας

Χτες μόλις συνδέθηκα στο ιντερνετ ειδα να κατεβάζει μια αναβάμιση το κινητο μου.

Ειπα κατι καλο  θα είναι.

Κι όμως οταν τελείωσε μου τα άλλαξε σχεδόν όλα.

Χρωμα,σχεδιασμο ρυθμισεων κλπ.

Ρωτησα την samung οτι δεν με εξυπηρετει αυτο και θέλω να το επαναφερω  σε κατάσταση πριν την αναβάθμιση.

Εκπληκτος  ακουσα οτι αυτο δεν γίνεται  με τίοτα μου ειπε  ο τεχνικος.

Τον ρωτησα αν το επαναφέρω σε εργοστασιακες ρυθμισεις και μου είπε  και παλι όχι.

Ο πυρηνας πηρε την αναβαθμιση και δεν υπάρχει πλεον η αρχική.

Η αλήθεια  ειναι οτι δεν ξερω πολλά απο android,αλλά δεν  μπορω να πιστέψω ότι  δεν γινεται να απαλλαγεις απο μια αναβαθμιση.

Αν γνωριζετε κατι περισσοτερο σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Βρισκεις την προηγουμενη ρομ αυτη που ειχες και σου αρεσε και κανεις downgrade..

Μηπως ηταν το λολλιποπ;;;και τι δεν σου αρεσε;;;υποτιθεται οτι ειναι νεο ανδροιδ καλυτερο απο το κιτκατ και ετσι ειναι. Δωσε του λιγο χρονο να εξοικιωθεις

Δημοσ.

Για βοήθησε με σε παρακαλώ γιατι εχω πελαγώσει.

Πού; πώς;

Καθοδηγησε με γιατι από κινητο εχω μεσανυχτα,μην το παω σε κανενα εμπειρικό "ειδικο" και μου το κανει μανταρα....

Σε ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Εχεις παρει λολλιποπ;;

Αν ναι μεινε οπως εισαι. Ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχες. Δοκιμασε το πρωτα μερικες μερες και μετα βλεπεις

Δημοσ.

Δες στις ρυθμισεις - σχετικα με το τηλ. Ποια εκδοση ανδροιδ λεει;;;λολλιποπ;;;δοκιμασε το μερικες μερες. Φερε το στα μετρα σου . αν δεν σε ικανοποιει παλι τοτε βλεπουμε

Δημοσ.

Ειναι δύσκολο εως αδύνατον να γυρίσεις πισω, αλλα και να γυρίσεις τις ρυθμίσεις που ειχεις δεν πρόκειται να τις ξαναδείς, ασε που αν χρειαστεί ρουτ θα χασεις και την εγγυηση

Προσπάθησε να συνηθίσεις στο νεο περιβάλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...