fidolos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Μετα από χρόνια αποφάσισα να αλλάξω θέμα στο WP. Ενώ στο προηγούμενο θέμα δεν χρεισιμοποιούσα Featured image, στον νέο απαιτείται για να το εμφανίζει στην λίστα των άρθρων και στο Slide. Επειδή είναι πάαααααρα πολλά τα άρθρα (Περίπου 6.000), υπάρχει κανενας τροπος αυτόματα, όποια είναι η πρώτη εικόνα του άρθρου να την κάνει Featured? Βρήκα κάποια plugin αλλά πρέπει να μπαίνω στην επεξεργασία κάθε άρθρου και να το κάνω ενημέρωση.
geomagas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ενδιαφέρον θεματάκι! Ευχαριστώ για την έμπνευση! 2
foutzos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ρε συ geomagas είσαι τεράστιος. στο τσεπάκι τον είχες τον κώδικα?
geomagas Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Χαχα! Όχι, στην κατάψυξη, και κάθε πρωί πριν βγω απ' την πόρτα βάζω λίγο στην τσέπη μήπως μου χρειαστεί! :-D Όχι ρε συ, απλά έτυχε ευκολάκι, και είπα να γράψω πέντε γραμμές στο έρμο το wp-hut που το έχω αφήσει στη μοίρα του... that's all!
fidolos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη γαμώτο. Βρήκα άλλο τρόπο όμως. Ευχαριστώ πάντως.
geomagas Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αν δεν ξέρω τι πρόβλημα αντιμετώπισες, δεν μπορώ να βοηθήσω... Πάντως, αν κάποιος ενδιαφέρεται, υπάρχει και η εκδοχή για hotlinked images. 1
fidolos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εγω εκανα αυτο https://wordpress.org/support/topic/catch-that-image-function-but-with-thumbnailsκαι μου δουλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα