Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Damian δεν ειπα το ανοιγεις με volume up + power. Ειπα τα ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΑ για μερικα δευτερα... Περιπου 5-10... Τοτε θα δεις την οθονη του recovery menu. Εκει κανεις τα wipe που γραφω πιο πανω. Για τις επαφες θα σου πω αφου γινει το φακτορυ ρεσετ

• Like 1
Δημοσ.

Αχχ βρε Τζουστινιάνα μου.....σ'ευχαριστω πολυ!!!

Μ'εσωσες!!!

Χμμμμ.....μαλλον βιαστηκα να τα αφησω τα πληκτρα αν και τα πατησα ταυτοχρονα!!!

Σορρυ ρε tsilitheos1....καταλαβαινεις.....newμπας στο ειδος!!

Ευτυχως ομως καθαρισε το κινητο και με αυτο που ειπε η Τζουστιανα βλεπω τα τηλ που ειχα στην sim πλεον.

Τωρα επομενος στοχος ειναι αυτος με το συγχρονισμο.....θα το δοκιμασω και θα σας πω!!!

Το κανατε που το κανατε το ψυχικο......1-2 ερωτησεις ακομα θα τις αντεξετε ετσι?? :)

• Like 1
Δημοσ.

Βρε ρωτα ο.τι θες. Απλα να ξερεις οτι με ο.τι εκανες εως τωρα το τηλ. ειναι ακομα του αλλου. Λογαριασμοι επαφες μνμ εφαρμογες ρυθμισεις ειναι παντα ο.τι ειχε και ο αλλος. Αν θες 1 εργοστασιακο τηλεφωνο δλδ οπως βγηκε απο το κουτι το φακτοευ ρεσετ ειναι μονοδρομος. Αν δεν πετυχαινεις τον συνδυασμο μπορεις και απο τις ρυθμισεις..

• Like 1
Δημοσ.

Οφτοπικ...το προσεξα απο εχτες. Τωρα μου εδωσες βημα. Αυτην την αγαπη την εχω παντου...εδω..στο φβ..στην οθονη του πσ και κινητου.. Δεν ειναι μαζι μας πια ..

Δημοσ.

Οφτόπικ σίγουρα.

Λυπάμαι πολύ! Το έχω ζήσει εις διπλούν αν και η 1η ήταν η μεγάλη αδυναμία μιας και μεγαλώσαμε μαζί. Πέρασαν 2 χρόνια και δεν ήθελα κανένα μέχρι που είδα την μικρή κυριούλα σε μια φώτο σε σελίδα φιλοζωικής και έπαθα έρωτα (ήταν αδεσποτάκι). Και όπως κι εσύ την έχω παντούυυυυυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...