Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα!!!

Καταρχας να ξεκαθαρισω πως με το θεμα smartphone ειναι εντελως σκραπας.....ειχα ενα παλιο συμβατικο κινητο χωρις καν οθονη αφης με το ποιο εκανα την δουλεια μου!

Αλλα μιας και ενας κολλητος ειχε ενα τετοιο κινητο να καθεται στο συρταρι του (απο δικια του αναβαθμιση) και μου το εδωσε να το εχω ειπα να το χρησιμοποιησω.

Πιστευα πως το μονο που ειχα να κανω ηταν να του βαλω την δικια μου SIM και πως το τηλ θα ηταν δικο μου...

Αμ δε....εχει ακομα μεσα τα παλια μηνυματα του κολλητου....τις επαφες εκεινου και γενικα δειχνει να εχει μεινει στον παλιο του ιδιοκτητη.

Οταν με παιρνουν τηλ εμενα μου βγαζει κανονικα αναγνωριση...δηλ το τηλ βλεπει τα τηλ που εχω εγω στην sim...αλλα οταν παω στις επαφες δεν τα βρισκω πουθενα!

Ξερω πως μαλλον ανοιγω τεραστιο θεμα και καταλαβαινω πως ειναι εκνευριστικο να σπαταλαει κανειε χρονο για να εξηγει ευκολα και αυτονοητα (για εσας) πραγματα σ'ενα στραβαδι σαν εμενα....αλλα ρε παιδια εαν μπορειτε να βοηθησετε ή να βαλετε κανα link με κανα οδηγο που αν εξηγει με λεπτομεριες τι κανουμε σ'αυτες τις περιπτωσεις (ακομα και στα αγγλικα ή στα ιταλικα) θα το εκτιμουσα αφανταστα!

(Προσπαθησα στο google να βρω ακρη αλλα δεν ηξερα πως ακριβως να ψαξω!!!)

Δημοσ.

Ειδες ο ασχετος??Ουτε αυτο δεν εγραψα....

SONY Experia ειναι....αλλα προσπαθω να βρω τι μοντελο και τι android φοραει..

edit

Αριθμος μοντελου ST23I

Eκδοση Android 4.04

Δημοσ.

Ποιο κινητό έχεις? Για αρχή θα σου έλεγα να βγάλεις την κάρτα σου (για να μην κάνεις κάποιο λάθος και σβήσεις και τα δικά σου)  και να διαγράψεις ότι υπάρχει μέσα, αν βέβαια δεν θα θέλει ο κολλητός σου.

Xperia E? Είναι το παλιό μου κινητό.

Δημοσ.

Ειδες ο ασχετος??Ουτε αυτο δεν εγραψα....

SONY Experia ειναι....αλλα προσπαθω να βρω τι μοντελο και τι android φοραει..

Υπαρχουν 100 χπερια...ποιο ακριβως...

Δεν μας νοιαζει η εκδοση ανδροιδ. Το μοντελο μονο. Συνηθως στο γραφουν στην σταρταπ σκριν

Δημοσ.

Αυτο προσπαθω να βρω πως γινεται....

Πως καθαριζει κανεις το κινητο του απο οτιδηποτε παλιο (απο προηγουμενες χρησεις) μπορει να εχει μεσα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον...σβησε το τηλ.βγαλε την σδ καρτα μην γινει καμια πατατα με αρχεια που θες. Κρατας πατημενο το volume up + power button. Μερικα δευτερα. Θα δεις μια νεα οθονη. Σκρολλαρεις με τα πληκτρα φωνης. Πας wipe cache. Επιλεγεις με power. Μετα πας wipe data/factory reset. Επιλεγεις με power. Πας reboot phone. Ετοιμος

Επεξ/σία από tsilitheo1
  • Like 2
Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ!!!!

Θα το διαβασω και θα παιξω λιγο μαζι του.....και ελπιζω να μην κανω καμια πατατα!!!  :-D

Ευχαριστω man!!!Εισαι (tsili)ΘΕΟΣ1 !!!!!! :-)

Δημοσ.

Οκ!!!

Θα ριξω το διαβασμα μου....θα δοκιμασω πραγματα....και αν κολλησω πουθενα θα επανελθω!!!

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια!!!

Δημοσ.

Φορητή εγκυκλοπαίδεια είσαι tsilitheo1  :-)

damian1977 όπως σου είπαμε όταν αποφασίσεις να σβήσεις οτιδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο, βγάλε τις κάρτες σου sim/memory αν έχεις μέσα για καλό και για κακό.

• Like 2
Δημοσ.

Προσεχε τι θα δοκιμασεις γιατι η αγνοια μπορει να σου φτιαξει ενα ωραιο σουβερ για τον καφε σου. Για αρχη πηγαινε ρυθμισεις-λογαριασμοι-δημιουργια νεου και φτιαξε γμαιλ. Εκει αποθηκευεις τις επαφες για να μην φοβασαι απο απωλεια και μπορεις να μπεις στο πλευστορ να κατεβασεις εφαρμογες

Δημοσ.

Φιλε tsilitheo1 εκανα αυτο που ειπες (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με την καρτα sim εκτος).....και δυστυχως δεν διορθωθηκε το προβλημα!!!

οταν ανοιξα το τηλ με το volume up και το power button....δεν με εβγαλε σε καμια οθονη ....απλα φορτωσε την αρχικη εικονα και το περιβαλλον του τηλ.....με την ενδειξη οτι δεν ειχε καρτα μεσα.

Περιμενα πως με το που θα εβαζα την καρτα μεσα....μετα την εκαθαρριση και την επαναφορα των ργοστασιακων ρυθμισεων πως θα διαβαζε κατευθειαν τους αριθμους απο την καρτα μου.

Τωρα οι επαφες μου ειναι παλι κενες.

Οχι μονο αυτο αλλα με παιρνουν τηλ και δεν μου βγαζει καν αναγνωριση το ονομα τους!!!

Πρεπει να τα εκανα σκ@τα ε?

Δημοσ.

Από την στιγμή που είχες εκτός την κάρτα σου μην ανησυχείς, απλά πρέπει να κάνεις το κινητό να δείχνει τις επαφές της sim σου και όχι της συσκευής (που δεν έχει πλέον). 

dwbfrb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...