koratokva Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, αν θα μπορούσατε νε με βοηθήσετε σε ένα μάλλον πρόβλημα που έχω με τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες της cpu , σήμερα εγκατέστησα την ψύκτρα raijintek themis + πάστα arctic mx-4 και η θερμοκρασία σε idle έχουν μια μικρή διαφορά , των 3-4 βαθμών σε σχέση με την stock intel με μέσο όρο σε idle 44 βαθμούς, ευχαριστώ. HWMonitor.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafiozoskotsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Δε παίζει ρόλο μόνο η ψήκτρα άλλα και ο καλός αερισμός του κουτιού (airflow) πόσους ανεμιστήρες έχεις στο κουτί; και πως είναι τοποθετημένη (πως που και πόση βγάζουν, βάζουν αέρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koratokva Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 κουτι έχω το nzxt h440 με τους στοκ ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafiozoskotsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τότε ίσως δεν έβαλες καλά τη πάστα (πολύ, λίγο, λάθος) δές και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4 γενικά βάζεις την πάστα και με μια κάρτα απλώνεις μια στρώση ένα λεπτό φιλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εγω προτεινω να βαλεις την παστα στην μεση και να αφησεις την ψυχτρα να την απλωσει.Αν την απλωσεις με καρτα νομιζω δημιουργουνται φυσαλιδες οταν κατσει η ψυχτρα.Παντως συμφωνω με τον φιλο απο πανω.Εχεις βαλει ή παρα πολυ ή πολυ λιγο παστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafiozoskotsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αν το κάνεις σωστά με την κάρτα δεν θα υπάρχει πρόβλημα εγώ έτσι το κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπερα φιλε μου εχω την ιδια ψυκτρα ιδια thermal paste (mx-4) και cpu q9550 (τα εχω κ στην υπογραφη). Οι θερμοκρασιες μου σε idle ειναι μαξ 34. Στο 1 core παιζουν πλ χαμηλοτερες θερμοκρασιες (δν ξερω γτ) δλδ μπορει κ -10 απ τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafiozoskotsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπερα φιλε μου εχω την ιδια ψυκτρα ιδια thermal paste (mx-4) και cpu q9550 (τα εχω κ στην υπογραφη). Οι θερμοκρασιες μου σε idle ειναι μαξ 34. Στο 1 core παιζουν πλ χαμηλοτερες θερμοκρασιες (δν ξερω γτ) δλδ μπορει κ -10 απ τα αλλα. Αυτό οφείλετε στο ότι δε δουλεύουν όλοι η πυρήνες το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koratokva Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μια ερώτηση στο hw monitor ποιά θερμοκρασία είναι σημαντική των core (0,1,2,3) ;ή στο cputin? και στην ένδειξη cputin στην max δείχνει μάλλον παράλογες θερμοκρασίες τι συμβαίνει? Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ελυσες το προβλημα με τις θερμοκρασιες ? ΓΙατι και σε μενα ειναι στους 47 βαθμους idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koratokva Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μου δείχνει σε idle cputin: μέσο όρο 31 βαθμούς και στα cores μέσο όρο 44 βαθμούς έτρεξα και ένα πρόγραμμα στρεσαρίσματος της cpu και έδειξε + 8με 10 βαθμούς παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα