Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω τις ίδιες και με έχουν ενθουσιάσει! Δες στην υπογραφή μέχρι πόσο πάνε με μόλις 1.74volt! 2133mhz cas 7!
sabotaz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω τις ίδιες και με έχουν ενθουσιάσει! Δες στην υπογραφή μέχρι πόσο πάνε με μόλις 1.74volt! 2133mhz cas 7! Θα δω καποιο performance boost αν παρω τις g skill η τσαμπα λεφτα θα πανε?
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εγώ θα έπαιρνα πάλι τις ίδιες. Τώρα με το πορτοφόλι σου κουμάντο δεν θα κάνω φυσικά!
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Θα δω καποιο performance boost αν παρω τις g skill η τσαμπα λεφτα θα πανε? Διαφορες στα παιχνιδια δεν θα δεις αν το πας με αυτη την λογικη,αρα τσαμπα τα λεφτα θα πανε Να και κατι να σε βοηθησει στις Ram. 3
sabotaz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Διαφορες στα παιχνιδια δεν θα δεις αν το πας με αυτη την λογικη,αρα τσαμπα τα λεφτα θα πανε Να και κατι να σε βοηθησει στις Ram. Thanks.To βαλω αλλα 8 Gb απο αυτες που εχω ηδη πως το βλεπετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα