Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μερικες ερωτησεις να κανω.

1 .Ποσες μερες περιπου θα κανουν να το συνδεσουν? Μου ειπαν μεχρι 20 εργασιμες. Δεν υπαρχει υφισταμενη γραμμη. 

2. Υπαρχει τροπος να "τρεξω" την διαδικασια? 

3. Μπορω να επιλεξω το modem που θα στειλουν?

4. Στο σημειο που βγαινει το καλωδιο για το τηλεφωνο δεν υπαρχει πριζα για το router. Ο τεχνικος που θα στειλουν μπορει να βαλει πριζα εκει? (υπαρχει γραμμη που περναει απο πανω γιατι βλεπω το κουτακι)

5. Τηλεφωνικη συσκευη στελνουν?

Δημοσ.

Καλησπέρα

1. Όσες σου είπαν περίπου

2. Όχι

3. Δε νομίζω

4. Μέσα στη συσκευασία του ρούτερ έχει ένα διακλαδωτή (splliter) στο ένα συνδέεις το τηλέφωνο και στο άλλο το ρούτερ

5. Από όσο ξέρω όχι

Δημοσ.

Για το ερωτημα 4. μαλλον δεν ειμουν ξεκαθαρος. Πριζα για τηλεφωνο εχει. Πριζα για ρευμα δεν εχει εκει. 

Δημοσ.

Τι να τον κανω τοτε το τεχνικο και τον πληρωνω και 70 euro? Να βαλει το καλωδιο στην πριζα του τηλεφωνου και να ανοιξει το router? 

Δημοσ.

Καλησπέρα

1. Όσες σου είπαν περίπου

2. Όχι

3. Δε νομίζω

4. Μέσα στη συσκευασία του ρούτερ έχει ένα διακλαδωτή (splliter) στο ένα συνδέεις το τηλέφωνο και στο άλλο το ρούτερ

5. Από όσο ξέρω όχι

+1

Τι να τον κανω τοτε το τεχνικο και τον πληρωνω και 70 euro? Να βαλει το καλωδιο στην πριζα του τηλεφωνου και να ανοιξει το router? 

γιατι πληρωνεις και τον τεχνικο?

τα 70ε ειναι για το τελος ενεργοποιησης νεας τηλεφωνικης γραμμης.

Δημοσ.

+1

γιατι πληρωνεις και τον τεχνικο?

τα 70ε ειναι για το τελος ενεργοποιησης νεας τηλεφωνικης γραμμης.

Σωστά άλλα αυτά δε τα πληρώνεις στο πρώτο λογαριασμό; έχω να αλλάξω κάτι χρόνια πάροχο

Δημοσ.

Κοιτα να δεις πως το βλεπω εγω. Τα 70 ειναι τελος ενεργοποιησεις και ο τεχνικος ερχεται συμφωμα με την Forthnet δωρεαν για την εγκατασταση. 

Μεσα σε ολο αυτο δεν πρεπει να ειναι ελεγχος της γραμμης (απο καφαο μεχρι και το router) και το τελικο αποτελεσμα να ειναι η σωστη λειτουργια ολου το πακετου? 

ΥΓ. Τηλεφωνο γιατι δεν δινουν?

Δημοσ.

Ελέγχους στη γραμμή θα κάνει αν υπάρξει πρόβλημα... ο τεχνικός απλά έρχεται σου συνδέει τον εξοπλισμό βλέπει ότι είναι όλα καλά και τέλος. Ποιο πακέτο έχεις βάλει όταν έκανες την αίτηση σου είπαν κάτι για τηλεφωνική συσκευή γιατί δε θυμάμαι ποτέ να έδιναν (δωρεάν) αν θες πάντως μπορείς να αγοράσεις από τη forthnet τηλεφωνική συσκευή

Δημοσ.

Εγω εχω περασει καινουργιο μονοκλωνο τηλεφωνικο καλωδιο απο το κουτι της πολυκατοικιας μεχρι την πριζα που αναφερω παραπανω. Απο οτι βλεπω πρεπει να περασω μονος μου και πριζα για ρευμα. Μια χαρα θα ερθει να συνδεσει το router και να φυγει. Easy thing !!!

Δημοσ.

βρε παιδια συγνωμη αλλα μην ακουω πραγματα εκτος πραγματικοτητας εκτος αν διαβασα λαθος?επειδη εσυ δεν εχεις πριζα ρευματος διπλα στην τηλεφωνικη πριζα θα πρεπει ο τεχνικος του εκαστοτε παροχου να το κανει αυτο?δεν ειναι ηλεκτρολογος ουτε ειναι δουλεια του.τα 70 τα πληρωνεις για τελος ενεργοποιησης .η δουλια του καθε τεχνικου ειναι να σου μεικτονομομησει την γραμμη απο κατω μεχρι πανω και να σου βαλει το ρουτερ για να παιξει.

ουτε να σου φτιαξει την καλωδιωση αμα εχεις 10 παραλληλα πριζακια που δεν παιζουν ουτε να σου φερει πριζα ρευματος.

επισης οχι καμια εταιρεια δεν διιναι και τηλεφωνικη συσκευη.καποτε ετρεχαν κατι προσφορες με τηλεφωνικη συσκευη αλλα οχι πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...