Προς το περιεχόμενο

WooCommerce SideBar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χρησιμοποιώ το WooCommerce για να κάνω ένα e shop για εργασία για την σχολή μου. Βάζω προϊόντα μια χαρά. Δεν μπορώ να βρω όμως πως θα βάλω ένα Side Bar Αριστερά να μείνει μόνιμα που να βγάζει τις κατηγορίες προϊόντων. Και να πλοηγούμαι από εκείνο. Πρέπει να το υποστηρίζει το θέμα; Είναι κάποιο πρόσθετο;

Edit: Αυτό που θέλω ακριβώς, είναι η λίστα που έχει αριστερά σε αυτό το βίντεο στα 14"

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όχι μόνο να το υποστηρίζει το theme, αλλά και το συγκεκριμένο template.

Your best bet: Φτιάξε ένα child theme, πρόσθεσε ένα δικό σου template όπως το θέλεις, και χρησιμοποίησε αυτό.

Ή άλλαξε theme... :P

Δημοσ.

Μπορείς να μου δώσεις κάποιο site με πληροφορίες - υλικό για να ξεκινήσω;

Ευχαριστώ!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα πας στα widgets και θα κάνεις drag and drop το product categories πάνω στο sidebar. So simple.

Εγώ κατάλαβα ότι δεν έχει sidebar αριστερά και προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει έναν.

Αυτό εννοούσα geomagas.

Τώρα έχω μία άλλη απορία. Κατέληξα στο συγκεκριμένο θέμα, δεν ξέρω όμως πως να αφαιρέσω - αλλάξω το κείμενο πάνω στις δύο εικόνες που έχει στην αρχική σελίδα "CASTLES IN THE SKY" & "NEMESIS - THE DARK DANCER".

Τις δύο εικόνες τις αλλάζω κάνοντας αντικατάσταση, στο φάκελο που βρίσκονται, με εκείνες που θέλω. Δεν με αφήνει επειδή δεν είναι το premium;

Δημοσ.

Δεν το βρίσκω κάπου, μου έχει επιλογή είτε να κρατήσω αυτό που έχει default είτε να βάλω ένα metaslider. Κατέβασα το metaslider plugin και δημιούργησα ένα νέο και έβαλα, στο οποίο όμως δεν έχει επιλογή να βάλω επάνω του κείμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...