Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,  εχω ενα dell με 15.4"  οθονη , η οποια εβγαλε προβλημα....

του βρηκα μια απο fujitsu η οποια ειναι και αυτη 30pin που θα ηθελα.

την συνδεσα κανονικα ολα κουμπνουν τελεια ,  αλλα οταν αναβω το λαπτοπ  ναι μεν αναβει ο φωτισμος της  αλλα δεν εχω  ΚΑΘΟΛΟΥ εικονα στο boot  και αναβει ΜΟΝΟ  οταν μπουν τα windows  ! !   ( δηλαδη με το που φενετε για πρωτη φορα ο κερσορας του ποντικιου μετα το "wellcome" των windows,   εκει μολης μπει ειμαι μια χαρα , τουμπανο το λαπτοπ !! )

δεν εχω καθολου εικονα στην αρχη που βγαζει το logo της Dell , αλλα και delete να πατησω που μπαινει στο bios setup δεν εχω καθολου εικονα , ακομα και windows να θελω να βαλω απο την αρχη  .... δεν μπορω αφου δεν βλεπω τιποτα !

Τι κουφο ειναι αυτο ??   γιατι το κανει εφοσον η οθονη μετα παιζει κανονικα στα windows  ! ! ! ! 

ααα  δοκιμασα να κανω και update τους drivers τοσο της οθονης οσο και της καρτας γραφικων και μου λεει ειναι ενημερωμενοι..

Δημοσ.

πολυ απλα , ξεκουμπωσα το πλαστικο μπροστα ,   ξεβιδωσα κανα 4αρι βιδες που την κρατουσαν    και συνδεσα την καινουργια  στο Inverter και στην πανω φυσα στο 30pin,  πηρε κανονικα η οθονη ...  απλα εχω μονο εικονα στα windows ....  :confused:

οπως η κατω εικονα ,  αυτα συνδεσα ! !

https://www.laptopscreen.com/img/screens/1000/15.4-1CCFL30pin.jpg

Δημοσ.

δεν βρισκω και κατι να κατεβασω μπας και κανω update στην οθονη ,,,  οχι σαν αναζητηση απο internet αλλα με have disk .

βλεπεις δε μπορω ουτε windows να βαλω , δεν εχω εικονα στην εκινηση  ! ! 

ακομα και οταν μπηκε μεσα στα windows δεν εχω αλαγη φωτεινοτητας ,  και να παταω τα πληκτρα Fn +  αυξηση-μειωση  δεν υπακουει

νεα οθονη σημαίνει νεο hardware  ??   θελει drivers μια οθονη ??

ειναι αυτη η νεα οθονη     

http://www.screentekinc.com/LG_Philips-LP154WX4.shtml

ειναι και στην φωτο πιο κατω,  με το Χ  ειναι η παλια

post-287229-0-65314100-1427723750_thumb.jpg

Δημοσ.

το firmware ΔΕΝ εχει σχεση με τα windows φιλε.

ειναι οδηγοι γραμμενοι σε τσιπακι που αναλαμβανουν την λειτουργεια των υλικων ΠΡΙΝ φορτωθει το λειτουργικο συστημα.

ελπιζω μολις να καταλαβες γιατι δεν δουλευει καλα.

Τωρα..... ΜΠΟΡΕΙΣ να εχεις εικονα στα σταδια που λες, δηλαδη ΠΡΙΝ φορτωσεις windows, ΑΝ συνδεσεις εξωτερικη οθονη στο laptop!

θα δεις τα ΠΑΝΤΑ. Boot... bios setup κλπ!

Δημοσ.

δηλαδη τωρα τι γινετε ?  με την λογικη αυτη δεν μπορει να γινει σε ενα λαπτοπ αντικατασταση οθονης ?

Δημοσ.

ποια ακριβως ειναι αυτη η λογικη που λεει οτι δεν μπορει να γινει αντικατασταση οθονης;

αφου εβαλες αλλη μαρκα οθονη τελικα... πιθανων διαφορετικο part number και απο τυχη δουλεψε....

Δημοσ.

η λογικη που λεει οτι εφοσον λες οτι θελει νεο firmware ,  που θα το βρω εγω αυτο το firmware να κανω την οθονη να αναψει κανονικα ?

γιατι παιζει ρολο η μαρκα ?  αν θα ειναι samsung η lg ?   αφου συνδεετε η οθονη κανονικα , ειναι ιδιας αναλυσης  1280 χ 800 ,  που μπορει να ειναι το προβλημα ?  

εφοσον συνδεετε θα πρεπει να αναψει κανονικα ! !

Δημοσ.

η λογικη που λεει οτι εφοσον λες οτι θελει νεο firmware ,  που θα το βρω εγω αυτο το firmware να κανω την οθονη να αναψει κανονικα ?

γιατι παιζει ρολο η μαρκα ?  αν θα ειναι samsung η lg ?   αφου συνδεετε η οθονη κανονικα , ειναι ιδιας αναλυσης  1280 χ 800 ,  που μπορει να ειναι το προβλημα ?  

εφοσον συνδεετε θα πρεπει να αναψει κανονικα ! !

Μηπως εμφανιζετε εαν κανεις επανεκκινηση?

Δημοσ.

οχι τιποτα ,  οταν κανω επανεκινηση  το ιδιο ,  δεν εχω εικονα  στο boot .

τωρα μου φερανε και μια ακομα οθονη απο HP ,  την συνδεσα και αναψε λευκη ,  πολυ δυνατο φως δηλαδη  !!!

ξερεις πιο ειναι το θεμα αλλιως θα τον ειχα φτιαξει  ΚΑΙ ΔΩ θελω την βοηθεια σας  ! ! !

εχω οθονες και αυτη που δοκιμασα και δεν ειχα εικονα στο boot και αλλη μια που ειπα πιο πανω που φωταει πολυ  ΚΑΙ οι δυο συνοδευονταν απο τον inverter τους που ειχε το καθε laptop...

το γαμοτο ειναι οτι ο δικος μου ο dell εχει φυσα στον inverter διαφορετικη απο τις συνιθισμενες σαν και αυτες που πηρα τις δυο οθονες...

για να καταλαβετε δειτε τον inverter του δικου μου dell στην φωτο  1  και τον κανονικο inverter που εχω απο τις ανταλακτικες οθονες που πηρα   στην φωτο 2 ,  εχουν διαφορετικη φυσα  ( που καταληγει στην μητρικη )  ....   αλλιως θα αλαζα  και τον inverter και θαμουν αρχοντας,  θα δουλευε 110%  η οθονη που δεν ειχα ειχα εικονα στο boot  , αφου θα εβαζα τον δικο της μαμισιο inverter ..

αν λυσω laptop μπορω να αλαξω την καλωδιοταινια που καταληγει στην μητρικη  για να μπορεσω να βαλω τον δικο της inverter  της οθονης που μου κανει το θεμα  ?

post-287229-0-78782600-1427734279_thumb.jpg

post-287229-0-63800100-1427734295_thumb.jpg

Δημοσ.

H dell έχει "ιδιότροπες" οθόνες απο άλλες εταιρίες,ναι μέν είναι 15.4'' και η δύο αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες!

ΊΣΩΣ παίζει ρόλο αυτό που αναφέρω.

Δημοσ.

Οκ δε διαφωνώ ,  αλλα αν καποιος μπορει να μου πει αν αλαξω καλωδιοταινια  και βαλω  οθονη  +  τον δικο της inverter  ....  εεεεε  δε μπορει θα αναψει  .....  !!! 

ολη την δουλεια ο inverter την κανει  γιαυτο τα εχω παρει που δεν μπορω να τον αλαξω .... παναθεμα τον !!!

Δημοσ.

παλιότερα  είχα κάνει ακριβώς το ίδιο σε λάπτοπ,αλλαγή οθόνης 15.4 σε Hp

την αγόρασα(ήταν απο dell το panel) την κούμπωσα ΑΛΛΑ μετά είχα πρόβλημα χρωμάτων(απεικόνιση)

έψαξα/βρήκα το δικό της p/n,ήρθε.. το κούμπωσα και δούλεψε κανονικά!

νομίζω όπως πηγαίνεις δεν θα βγάλεις άκρη,πούλησε αυτό και βρές το δικό του,συμβουλή μου :-)

Δημοσ.

δεκτο....  !!

αλλα με βαση αυτα που εχω τωρα στα χερια μου ,  η οθονη δεν θα δουλεψει αν συνοδευτει απο τον δικο της inverter ?? 

γιατι να μην δουλεψει ??  δεν εχει καμια σχεση ουτε η μητρικη ουτε η καρτα γραφικων , ολη την δουλεια ο inverter την κανει .....  αν καταφερω και βαλω οθονη με τον ΔΙΚΟ της inverter  ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα δουλεψει...

γιατι πολυ απλα τωρα εχω αστοχια συνδιασμου  Inverter και panel !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...