nickvas19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 δεν μου αναγνωριζει μια συσκευη απο το λαπτοπ...τα εχω δοκιμασει ολα.τι μπορει να ειναι; επισης οταν στο σκαιπ κουναω λιγο την οθονη απενεργοποιειται η καμερα...ειναι φυσιολογικο; τελος ακουω ηχο απο το ενα ηχειο του λαπτοπ...παταω στις ρυθμισεις και τα δυο ειναι στο ιδιο επιπεδο... χελπ
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικά το πρόβλημα για να καταλάβουμε. Έχεις καποια συσκευή στο laptop και θέλεις drivers η εχει κατι με θαυμαστικό στο device manager και αν ναι τι ειναι αυτο ( δώσε photo) , πες επίσης το μοντέλο του laptop και αν αυτα τα προβλήματα άρχισαν ξαφνικά η προυπήρχαν Επίσης δοκίμασε να περάσεις τους drivers παλι για την κάμερα και τον ήχο
nickvas19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ακομα δεν εχω καταλαβει πως βαζεται φωτο εδω μιας και δεν βλεπω καπου επισυνναψη.και αντιγραφη δεν μπορω να κανω... το μοντελο μου ειναι hp g6 1165ev.απλα πηγαινω στον πινακα ελεγχου και μου δειχνει οτι μια συσκευη ειναι αγνωστη και εχει θαυμαστικο.τα προβληματακια αυτα παρατηρηθηκαν απο οταν πηγα σε win8. δοκιμασα να περασω drivers για ηχο και καμερα αλλα τα ιδια.
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ακομα δεν εχω καταλαβει πως βαζεται φωτο εδω μιας και δεν βλεπω καπου επισυνναψη.και αντιγραφη δεν μπορω να κανω... Εκεί που λέει Απάντηση δίπλα πατάς στο Περισσότερες Επιλογές Απάντησης και μετά θα δεις Επισύναψη
nickvas19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 την οθονη την κουνησα μπροστα πισω πολλες φορες η καμερα δεν ξανα εκλεισε... ο ηχος ειναι κανονικος οταν βαζω ακουστικα αλλα οταν τα βγαλω ακουγεται απο το ενα απο το αλλο σχεδον καθολου...εβαλα εβγαζα drivers παλι τα ιδια. και η αγνωστη συσκευη φαινεται εδω αλλα δεν ξερω πια ειναι.
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Για τον ήχο αν απο τα ακουστικά εισαι οκ τοτε λογικά ενα απο τα 2 ηχεία του laptop εχει πρόβλημα οποτε μαλλον θέλει αλλαγή , τώρα αυτο που λες για την κάμερα μπορεί απλα να έτυχε αλλα μπορεί και καποιο εσωτερικό καλώδιο της κάμερας που περνάει μεσα απο την οθόνη να μην κάνει καλή επαφή και για αυτο μια δουλεύει και μια οχι. Για την άγνωστη συσκευή δεν κέρω δεν μπορώ να καταλάνω ετσι μπορεί να ειναι του card reader η οτιδήποτε αλλα αφου δεν επηρεάζεις την λειτουργία του υπολογιστή μην σε αγχώνει σε πρώτη φάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα