X4Tz1S Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά , μετά την τελευταία αναβάθμιση του Go SMS Pro δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά με 160 χαρακτήρες πάρα με 70 . Θέλω όμως το Go SMS Pro για τον λόγο ότι έχω το THL 5000 και έχω 2 κάρτες πάνω , είναι το μοναδικό aftermarket app που έχει για 2 κάρτες. Αντίστοιχα το Handcent λειτουργεί μια χαρά αλλά διαβάζει μόνο την κεντρική κάρτα μου. Υπάρχει κάποια λύση για να μην γυρίσω στο βασικό ;
Chris_saxo vts Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Κοίτα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων άμα είναι σε "αλφάβητο gsm"
makfil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Που βρίσκεις αυτή τη ρύθμιση γιατί στο δικό μου δεν υπάρχει
Chris_saxo vts Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων την έχει. Τι κινητό έχεις?
Chris_saxo vts Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Πωω βλακεία είπα, τώρα είδα ότι λες για το sms pro. Λογικά από την αναβάθμιση κάτι θα παίχτηκε. Άμα αλλάξεις γλώσσα κάνει το ίδιο? (δεν το έχω δουλέψει ποτέ σαν εφαρμογή). Makfil αμα πας στα μηνύματα έχει κάτι ρυθμίσεις. Αλλάζουν από κινητό σε κινητό. Σ' εμένα στα sms κ εισαγωγή λειτουργίας το έχει κ από εκεί αλλάζει.
makfil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εν πάση περιπτώσει, στο Go sms pro δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση.
magdalhnh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ανοίγεις την εφαρμογή και μπαίνεις στις ρυθμίσεις της. Γενικές- Προχωρημένες ρυθμίσεις και ενεργοποιείς το Συμπαγή μηνύματα.
makfil Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Έχω ενεργοποιήσει τα συμπαγή μηνύματα τα από τότε που εγκατέστησα την εφαρμογή. Η συζήτηση γίνεται γι το "αλφάβητο gsm" που δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα