stra777 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 καλησπέρα είμαι ανάμεσα στα 2 κινητά (η αγορά θα γίνει από κίνα μεριά). θα ήθελα την γνώμη σας ποιο είναι πιο αξιόπιστο ποιο προτείνετε?
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει σύγκριση, το M1 note το πατάει κάτω το ZTE σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Δεν σε χαλάει που η Meizu επίσης υποστηρίζει τις συσκευές της με λογισμικό μέχρι το Θεό. Πάντως εγώ θα σκεφτόμουν σοβαρότατα και την προσφορά του Γερμανού για το Meizu MX3 που είναι στα 200 ευρώ για την περίοδο του πάσχα. Δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή android σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα.
stra777 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ναι ίσως πρέπει να το σκεφτώ καλύτερα για την προσφορά του Γερμανού. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
stra777 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ενας φιλος μου προτεινε το xaomi mi3 αν και κινητο του 2013 διαβασα τα καλυτερα,αξιζει η αγορα του πιστεύετε;η να μεινω στην αρχικη μου σκεψη για meizu m1. ακυρο βρηκα παρομοιο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/561631-xiaomi-mi3/
maddoctor Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ενας φιλος μου προτεινε το xaomi mi3 αν και κινητο του 2013 διαβασα τα καλυτερα,αξιζει η αγορα του πιστεύετε;η να μεινω στην αρχικη μου σκεψη για meizu m1. ακυρο βρηκα παρομοιο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/561631-xiaomi-mi3/ Επειδή το έχω το Mi3 64GB (και στο άλλο θέμα εγώ απαντάω ως κάτοχος), είναι φανταστικό κινητό, αλλά μιλάμε για άλλη τιμή. Το 16άρι έχει κάπου στα 230-250€, ενώ το 64άρι που έχω στα 250-270€.To Meizu είναι στα 210€. Πάντως εάν το αποφασίσεις, στο προτείνω με τα χίλια!
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Στη θέση σου πάντως σίγουρα θα τσέκαρα το MX3, κατασκευαστικά είναι ποιο πάνω και από το Μ1 και από το Μι3 ενώ διαθέτει κανονικότατο υψηλής ποιότητας ενισχυτή ήχου (σε περίπτωση που είσαι audiophile) με ένα εξαιρετικό app μουσικής και ενίσχυσης ήχου αν διαθέτεις ένα καλό ζευγάρι ακουστικά ή ακόμα και αν θες να το συνδέσεις με το αυτοκίνητο ή στερεοφωνικό σπιτιού. Επίσης κρατάει τη σχεδιαστική γραμμή της σειράς ΜΧ με τετράγωνη οθόνη. Στο μόνο πράγμα που στα χαλάει το MX3 είναι οι επιδόσεις του στα βαρέα παιχνίδια (αν ασχολείσαι), στην βασική του κάμερα που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και στη μπαταρία που είναι σε επίπεδα LG G3. Από την άλλη στα 200 ευρώ συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά και τέτοια ποιότητα κατασκευής δεν πρόκειται να βρεις ούτε σε συσκευές που κοστίζουν 100+ ευρώ.
stra777 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 (xaomi mi3 kai meizu m1 note) αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. όσο αφορά το mx3 είμαι λίγο δισταχτικός στο θέμα της κάμερας και στην μπαταριά για τις επιδόσεις στα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει. δεν το έχω αποκλείσει τελείως άλλα παίζει σαν τελευταία επιλογή. τώρα επειδή οτι και να επιλέξω (εκτός από mx3 που υπάρχει προσφορά στον γερμανό) θα είναι από κινεζικό μαγαζί έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο χωρίς επιπλέον μεταφορικά και άλλες χρεώσεις;
maddoctor Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 (xaomi mi3 kai meizu m1 note) αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. όσο αφορά το mx3 είμαι λίγο δισταχτικός στο θέμα της κάμερας και στην μπαταριά για τις επιδόσεις στα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει. δεν το έχω αποκλείσει τελείως άλλα παίζει σαν τελευταία επιλογή. τώρα επειδή οτι και να επιλέξω (εκτός από mx3 που υπάρχει προσφορά στον γερμανό) θα είναι από κινεζικό μαγαζί έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο χωρίς επιπλέον μεταφορικά και άλλες χρεώσεις; Όπως λέω και πιο πίσω, τα λινκ που δίνω είναι από το μαγαζί που αγοράζω εγώ από Κίνα, χωρίς προβλήματα και οι τιμές φυσικά είναι τελικές. Μάλιστα το εν λόγω μαγαζί έχει και μία έξτρα επιλογή, με κάποιο έξτρα κόστος, εάν στο πιάσουν στο τελωνείο, σου το πληρώνουν αυτοί. Κατ' εμέ πάντως το Mi3 είναι πολύ καλύτερο από το meizu. Η κάμερα μόνο, μπορεί και τραβάει 4Κ βίντεο! Ρίξε μια ματιά και στο xiaomi το Note Πάρα πολύ καλό, αλλά ανεβαίνει πάρα πολύ σε κόστος...
arisg90 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 To Meizu M1 Note θα το χει το Gearbest στα 189$ σε λιγες μερες,με αποστολη μετα το τελος Απριλη.Συμφωνω για το ΜΧ3 απο Γερμανο.Ειναι εξαιρετικο vfm και με 2 χρονια εγχωρια εγγυηση.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 (xaomi mi3 kai meizu m1 note) αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. όσο αφορά το mx3 είμαι λίγο δισταχτικός στο θέμα της κάμερας και στην μπαταριά για τις επιδόσεις στα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει. δεν το έχω αποκλείσει τελείως άλλα παίζει σαν τελευταία επιλογή. τώρα επειδή οτι και να επιλέξω (εκτός από mx3 που υπάρχει προσφορά στον γερμανό) θα είναι από κινεζικό μαγαζί έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο χωρίς επιπλέον μεταφορικά και άλλες χρεώσεις; Μεταξύ του Mi3 και του Note θα πω ότι το Mi3 είναι καλύτερο σε εσωτερικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το note στα υπερ του έχει καλύτερη ποιοτικά και μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερες κάμερες μπρος-πίσω και είναι δίκαρτο με 4g δυνατότητες. Από τα δυο προσωπικά θα αγόραζα οποιοδήποτε. Μάλλον θα έδινα περισσότερο προβάδισμα στο Meizu τόσο γιατί ως κάτοχος του ΜΧ4 έχω ερωτευτεί το OS του και τις ευκολίες και δυνατότητες που παρέχει όσο και το γεγονός ότι πρόκειται για νέα συσκευή και συνεπώς έχει κάποιες βελτιωμένες τεχνολογίες πάνω του (καλύτερες κεραίες και λοιπά). Εντάξει, και την εμφάνιση δεν την βγάζω στην απέξω καθώς το M1 είναι πανέμορφο. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να δυσαρεστηθείς με οποιοδήποτε και αν διαλέξεις. Για το ΜΧ3 που το φοβάσαι, μην το φοβάσαι. Σε αυτά τα λεφτά είναι μίλια καλύτερο από την αμέσως κατώτερη πρόταση (το moto-G 2nd gen) σε όλα του ενώ υπερέχει σε αρκετά σημεία έναντι του αμέσως επόμενου (LG G2). Πήγαινε να το δεις από κοντά, δεν χάνεις τίποτα.
stra777 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Να σου πω την αλήθεια προς meizu μεριά κλείνω και εγώ.ειδα μερικά review και δεν κρύβω ότι ενθουσιαστικά από τις δυνατότητες τους.σίγουρα θα παω να δω από κοντά το mx3 και μετά να αποφασίσω.απο αναβαθμίσεις τι παίζει;lollipop θα πάρουν;
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Να σου πω την αλήθεια προς meizu μεριά κλείνω και εγώ.ειδα μερικά review και δεν κρύβω ότι ενθουσιαστικά από τις δυνατότητες τους.σίγουρα θα παω να δω από κοντά το mx3 και μετά να αποφασίσω.απο αναβαθμίσεις τι παίζει;lollipop θα πάρουν; Ναι το γλυφιτζουράκι θα το πάρουν σύντομα. Η σειρά MX4 (με το MX4 και MX4 pro) κάποια στιγμή μέσα στον μήνα, το MX3 τον επόμενο μήνα, το MX2 και το M1 Note κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Να ξέρεις ότι οι συσκευές με την τετράγωνη οθόνη έχουν προτεραιότητα στο θέμα των αναβαθμίσεων. Το Μ1 note επειδή διαθέτει "συμβατική" οθόνη πάντα θα χρειάζεται λίγο παραπάνω. Και πάλι στο ξαναλέω, αν σου κάνει κλικ το ΜΧ3 μην το σκεφτείς καθόλου, το παίρνεις άνετα και με κλειστά τα μάτια.
stra777 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ναι το γλυφιτζουράκι θα το πάρουν σύντομα. Η σειρά MX4 (με το MX4 και MX4 pro) κάποια στιγμή μέσα στον μήνα, το MX3 τον επόμενο μήνα, το MX2 και το M1 Note κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Να ξέρεις ότι οι συσκευές με την τετράγωνη οθόνη έχουν προτεραιότητα στο θέμα των αναβαθμίσεων. Το Μ1 note επειδή διαθέτει "συμβατική" οθόνη πάντα θα χρειάζεται λίγο παραπάνω. Και πάλι στο ξαναλέω, αν σου κάνει κλικ το ΜΧ3 μην το σκεφτείς καθόλου, το παίρνεις άνετα και με κλειστά τα μάτια. μια χαρά τότε...οπότε το μόνο που μένει είναι να επιλέξω. θα πάω σήμερα το απόγευμα να το δω από κοντά. σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια καθώς και όλους υπολοίπους που απάντησαν.
maddoctor Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μεταξύ του Mi3 και του Note θα πω ότι το Mi3 είναι καλύτερο σε εσωτερικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το note στα υπερ του έχει καλύτερη ποιοτικά και μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερες κάμερες μπρος-πίσω και είναι δίκαρτο με 4g δυνατότητες. Από τα δυο προσωπικά θα αγόραζα οποιοδήποτε. Μάλλον θα έδινα περισσότερο προβάδισμα στο Meizu τόσο γιατί ως κάτοχος του ΜΧ4 έχω ερωτευτεί το OS του και τις ευκολίες και δυνατότητες που παρέχει όσο και το γεγονός ότι πρόκειται για νέα συσκευή και συνεπώς έχει κάποιες βελτιωμένες τεχνολογίες πάνω του (καλύτερες κεραίες και λοιπά). Εντάξει, και την εμφάνιση δεν την βγάζω στην απέξω καθώς το M1 είναι πανέμορφο. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να δυσαρεστηθείς με οποιοδήποτε και αν διαλέξεις. Για το ΜΧ3 που το φοβάσαι, μην το φοβάσαι. Σε αυτά τα λεφτά είναι μίλια καλύτερο από την αμέσως κατώτερη πρόταση (το moto-G 2nd gen) σε όλα του ενώ υπερέχει σε αρκετά σημεία έναντι του αμέσως επόμενου (LG G2). Πήγαινε να το δεις από κοντά, δεν χάνεις τίποτα. Κάμερα έχουν την ίδια και μάλιστα το Mi3 μπορεί και τραβάει 4Κ βίντεο, το Meizu δεν ξέρω εάν μπορεί να το κάνει. Ναι το Mi3 δεν είναι δίκαρτο, ούτε 4G. Αλλά έχει καλύτερο επεξεργαστή, πιάνει παραπάνω στο Antutu και θεωρώ την όλη κατασκευή του πολύ ποιοτική. Επίσης το MIUI κατ' εμέ είναι εύκολο, και πολύ ωραίο, αλλά αυτά είναι γούστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα