gdriver Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 να δούμε την ειδική μεταχείριση όταν χαλάσει και σου πουν πήγαινε στην arvato για επισκευή και εγγύηση. για όποιον βεβαίως στην Ελλάδα μπορέσει να το αποκτήσει.
Red_Tiby Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Συγνώμη..εδώ στην Ελλάδα βγάζουμε "μισθό" 400-500€ παίρνουμε iphone 6 plus Και κάνουμε αναπάντητες να μας πάρουν... αν ο άλλος βγάζει 20.000$ τον μήνα γιατί να μην πάρει ένα τέτοιο προϊον ρε παιδιά? δεν προορίζεται για εμάς το προϊον αυτό. Μη το πάμε πάντα με τις δικές μας ανάγκες και τα θέλω! 2
exor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ωραιο το ρολογακι..αλλα παρα ειναι ακριβο ..το σπορτ μονο και παλι ακριβουλι μου φαινεται
Razor333 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Φημες λενε οτι θα εχει 2 χρονια εγγυηση αντι ενα και σε περιπτωση doa θα δινετε καινουρια σφραγισμενη συσκευη και οχι ανακατασκευασμενη. Τα περι freepass στις ουρες ειναι μυθος, απλα οποιος εχει 10.000 θα στειλει εναν υπαλληλο να περιμενει στην ουρα σχολιασαν απο την apple.
Regulus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δηλαδή πόσο ακόμη θα ξεπέσουμε σαν άνθρωποι. Σέβομαι το site και δεν θα βρίσω.
skiabox Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Συγνώμη..εδώ στην Ελλάδα βγάζουμε "μισθό" 400-500€ παίρνουμε iphone 6 plus Και κάνουμε αναπάντητες να μας πάρουν... αν ο άλλος βγάζει 20.000$ τον μήνα γιατί να μην πάρει ένα τέτοιο προϊον ρε παιδιά? δεν προορίζεται για εμάς το προϊον αυτό. Μη το πάμε πάντα με τις δικές μας ανάγκες και τα θέλω! Έτσι πέστα. Δηλαδή επειδή εμείς πιστέψαμε ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα δένδρα και χαλαρώσαμε τόσο πολύ που τώρα θα καταστραφούμε (εντελώς) λόγω της υπερβολικής χαλάρωσης (βλέπε δεν παράγω τίποτα οπότε οι μισθοί είναι ακόμη φούσκα) πρέπει να σταματήσει η γη να γυρίζει; Η πλάκα είναι ότι βλέπω σχόλια για κορόιδα από ανθρώπους που ζουν σε μια χώρα που αποδείχθηκε ότι είναι και τα 10 εκατομμύρια κορόιδα.
thor21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οποίος έχει το χρήμα το παιρνει, οποίος δεν το έχει δεν το παιρνει.Τόσο απλα τα πραγματα.Δεν χρειάζονται αναλύσεις των αναλύσεων, το ξαναλεω ο καθένας κρίνει ανάλογα με την τσέπη του και που θέλει να τα ξοδέψει.Και επειδή το ποσο είναι μεγαλο, αυτός που θα το πάρει ειτε για τον α,β,γ λογο ΜΠΟΡΕΙ να το πάρει αρα μαγκια του..Όλα τα αλλά είναι να έχουμε να ασχολούμαστε.. Ένας φίλος πιο πανω λέει οτι είναι στη λίστα να το πάρει, απο μένα μαγκια σου φιλε μου και πραγματικα εύχομαι να το χαρείς όσο δεν παει. 4
HALF EVIL Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Παλιά στα χαμαιτυπεία σε ρώταγαν , " με περιποίηση;"
mpamphsosougias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Αυτό έλειπε να έχεις δώσει δέκα χιλιάρικα για αυτό το πράγμα και να περιμένεις και στην ουρά. Βέβαια σιγά την ουρά που θα υπάρχει για το iwatch... πολύ αισιόδοξοι είναι εκεί στην apple. Μέρος του reality distortion field είναι και αυτό.
mpamphsosougias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Fixed ! Οποίος δεν έχει χρήμα μυαλό το παιρνει, οποίος το έχει δεν το παιρνει.Τόσο απλα τα πραγματα.
george_gr1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Αυτό που σας πιάνει όταν βλέπετε προϊόντα πολυτελείας που απευθύνονται σε πολύ περιορισμένο κοινό και σε καμία περίπτωση δεν τα λες "καθημερινά", με ξεπερνάει κάθε φορά! Πάντα υπήρχαν αντίστοιχα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο υπάρχουν αγοραστές. Η τιμής τους δεν προσδιορίζεται από τις δυνατότητες, τα υλικά, την κατασκευή κλπ κλπ αλλά είναι συνδυασμός πολλών παραμέτρων. Ακόμη και ενα κουτάκι αναψυκτικού αν το φτιάξει κάποιος από λευκόχρυσο και του κολλήσει και διαμάντια γύρω γύρω, μπορεί να κοστίσει 1.000.000 ευρώ! Αυτό το προϊόν λοιπόν, θα είναι τουλάχιστον χαζό αν το κρίνουμε για το αναψυκτικό που έχει μέσα... Δεν ειναι θεμα η τιμη, θα μπορει να εχει και 1 μυριο. Το εμετικο ειναι ο τροπος που το προβαλουν, ειδικη μεταχειριση, απλοι αγοραστες και σουπερ ουαου γαματοι διαγαλαξιακοι αγοραστες, θα τρεξουν τα κοροιδα και συναμα τρως στη μαπα την καθε απλ να κανει και αντιρατσιστικα μαθηματα. Οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης παραπανω... μιλαμε για την απολυτη παρακμη. 1
Leo360 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Γιατι τοσο μισος; Οσοι εχουμε τα λεφτα θα το παρουμε...οσα δεν φτανει η αλεπου! btw ειμαι μεσα στη λιστα των "ειδικα" μεταχειριζομενων πελατων! Γεννηθείς το 1996... Οοοχι φίλε, ο μπαμπάς σου έχει λεφτά, μη το παίζεις μάγκας... Συγνώμη αλλά με έκαιγε να το πω!!! 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Συγνώμη..εδώ στην Ελλάδα βγάζουμε "μισθό" 400-500€ παίρνουμε iphone 6 plus Και κάνουμε αναπάντητες να μας πάρουν... αν ο άλλος βγάζει 20.000$ τον μήνα γιατί να μην πάρει ένα τέτοιο προϊον ρε παιδιά? δεν προορίζεται για εμάς το προϊον αυτό. Μη το πάμε πάντα με τις δικές μας ανάγκες και τα θέλω! Γιατι αν ο ανθρωπος που περιγραφεις ειναι καποιας ηλικιας,προφανως και θα αγορασει ενα Rolex,Breitling ή Omega που αυτο ειναι ρολοι κοσμημα οχι αστεια.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Άσε μας ρε apple, σε αγαπώ, σε εκτιμω, αλλά τα εφήμερα consumer electronics με την πολυτέλεια δεν κολάνε. Πολύ κακό γούστο η υπόθεση. Πως τους μπήκε η ιδέα δεν ξέρω, εκτός αν ετοιμάζονται να μπουν σε καμιά αγορά προιόντων πολυτελείας (apple γιοτς ξέρω γω ή αυτοκινητων που ακούγεται) και θέλουν να κάνουν πρόβα. Μόνο για κάγκουρες πολυεκατομμυριούχους.
Gannicus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Βέβαια σιγά την ουρά που θα υπάρχει για το iwatch... πολύ αισιόδοξοι είναι εκεί στην apple. Και τα ρολεξ πανακριβα ειναι αλλα πηγαινε να δεις μια ουρα που εχουν στο σερβις εστω και για να ρωτησεις το οτιδηποτε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα