Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδική... σπέσιαλ μεταχείριση θα έχουν οι πελάτες που θα θελήσουν να αποκτήσουν το $10.000 smartwatch της Apple.Για αρχή, δεν θα περιμένουν στην ουρά όταν θελήσουν να το αγοράσουν ή όταν χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη με αυτό.

Οι χρήστες που θα θελήσουν να αποκτήσουν το χρυσό Apple Watch Edition, θα έχουν πρόσβαση σε μία ειδική "Edition" τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, για 24 ώρες το 24ωρο, όλη την εβδομάδα για δύο χρόνια τουλάχιστον (τρία με το πακέτο AppleCare+).

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, με την έννοια ότι και ο κατασκευαστής smartphones Vertu, προσφέρει παρόμοια υπηρεσία εδώ και αρκετό καιρό. Αν και το Apple Watch Edition θα είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες αγορές, η υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης θα είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά αρχικά.

 

Οι αγοραστές του Apple Watch Edition θα έχουν την δυνατότητα στην διάρκεια μίας ώρας και σε ειδικό, ιδιωτικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί σε συγκεκριμένα καταστήματα της Apple, να δοκιμάσουν διαφορετικές εκδόσεις του Apple Watch Edition μαζί με ένα ειδικό για βοήθεια.

Οι "απλοί" αγοραστές του Apple Watch θα έχουν στην διάθεση τους μόλις 15 λεπτά για να δοκιμάσουν το smartwatch σε κάποιον από τους ξύλινους πάγκους στα Apple Stores.

 

Link.png Site: GSMArena

  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμ τι περίμενες για 10.000 κανονικά θα έπρεπε να τους πάρουν και υπηρέτες για 2 χρόνια 


θα γίνει μεγάλη ουρά φαντάζομαι 

  • Like 1
Δημοσ.

τωρα θα ελεγα κατι ποιο βαρυ για το ποιοι θα το αγοραζαν και την μεταχειριση αλλα θα φαω ban

  • Like 18
Δημοσ.

σε κοσμηματοπωλειο στο συνταγμα να πας και να τους πεις οτι ενδιαφερεσαι για ρολεξ των 5000 ευρω,,,,εχεις ποτακι,πουρο,πολυθρονα,μεζεδακι,ραντεβου με την πωλητρια το βραδι για ξεναγηση ,ολα κερασμενα απο το καταστημα....μηπως να αναθεωρησει λιγο η apple ?

  • Like 27
Δημοσ.

εμ τι περίμενες για 10.000 κανονικά θα έπρεπε να τους πάρουν και υπηρέτες για 2 χρόνια 

θα γίνει μεγάλη ουρά φαντάζομαι 

 

κατι αλλο θα <<τους παρουν>> ,αλλα νομιζω οτι ολοι καταλαβαν!

  • Like 5
Δημοσ.

Φήμες λένε ότι κατά την διάρκεια της μίας ώρας, σερβίρετε φρούτ πάντς και μηλόπιτα. :P

εγω θελω γλυκο νερατζακι

  • Like 2
Δημοσ.

κατι αλλο θα <<τους παρουν>> ,αλλα νομιζω οτι ολοι καταλαβαν!

ΧΑΧΑΧΑΧ ........ πολυτελειας, οχι μαλακιες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...