koularasss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εχω το xperia z και θελω να το συνδεσω με τηλεοραση. Δεν ειναι smart tv. Κανονικη,οχι απο τις χοντρες,την εχω εδω και 3 χρονια και ειναι samsung. Για να το συνδεω ασυρματα τι εξοπλισμο χρειαζομαι;; Βασικα αν γινεται ασυρματα καθως δεν ειναι smart. Αν χρειαστει μπορω να ψαξω το μοντελο της τηλεορασης.
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?keyphrase=miracast+dongle λογικα με αυτο εισαι οκ. Αν θες λεγε τι ακριβως θες να κανεις συνδεοντας τν και τηλ.
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) θες κάνα σκατούλι που θα μπαίνει στο hdmi της τηλεόρασής σου και θα υποστηρίζει miracast κάτι τέτοιο ας πούμε http://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?from=catspan&keyphrase=miracast μετά φθηνή λύση και με λιγότερα lag (γιατί ασύρματα θα παίζει lag ακόμα και σε smart tv από τη μάνα της) είναι με mhl καλώδιο και ανάλογα τι θες να κάνεις σε βίντεο δε σε νοιάζει τόσο το lag, αλλά δε σε νοιάζει και να έχεις τη συσκευή δίπλα σου οπότε υποστηρίζω mhl λόγω κόστους σε παιχνίδια που σε νοιάζει το lag υποστηρίζω πάλι mhl, με τη προϋπόθεση ότι τα Z έχουν native υποστήριξη για ps3 controller οπότε δε θα σε νοιάζει που το mhl θα σου δεσμέυει το ένα και μοναδικό usb αν τώρα το θες για browsing και πάνω στο ένα και μοναδικό usb θες να βάλεις κάποιο hub για ποντίκι/πληκτρολόγιο, τότε θες miracast όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει όπως έχω δοκιμάσει και ασύρματο πληκτρολόγιο με touch, αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι τι παίζει αν βάλεις hub και εκει πάνω θες να περνάει και εικόνα και να συνδέσεις περιφερειακά (πληκτρολόγιο κτλ..) λογικά δε θα δουλέψει, οπότε θα θες miracast... βαριέμαι και να το δοκιμάσω.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2015 από qsis
koularasss Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αποκλειστηκα για να βλεπω βιντεο και φωτο το θελω. Με το ασυρματο θα εχω lag στο βιντεο;; Παιζει ρολο η ποιοτητα των βιντεο;; http://www.ebay.com/itm/hv-Adattatore-Measy-A2W-II-2-EZcast-Wifi-dlna-Hdmi-FullHD-Android-iOS-Win-Mac-/350938664871?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item51b5930fa7 Κατι τετοιο θα κανει τη δουλεια που θελω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα