Προς το περιεχόμενο

Xperia z screen mirroring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το xperia z και θελω να το συνδεσω με τηλεοραση. Δεν ειναι smart tv. Κανονικη,οχι απο τις χοντρες,την εχω εδω και 3 χρονια και ειναι samsung. Για να το συνδεω ασυρματα τι εξοπλισμο χρειαζομαι;; Βασικα αν γινεται ασυρματα καθως δεν ειναι smart.

Αν χρειαστει μπορω να ψαξω το μοντελο της τηλεορασης. 

Δημοσ.

www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?keyphrase=miracast+dongle λογικα με αυτο εισαι οκ. Αν θες λεγε τι ακριβως θες να κανεις συνδεοντας τν και τηλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θες κάνα σκατούλι που θα μπαίνει στο hdmi της τηλεόρασής σου και θα υποστηρίζει miracast

κάτι τέτοιο ας πούμε

http://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?from=catspan&keyphrase=miracast

μετά φθηνή λύση και με λιγότερα lag (γιατί ασύρματα θα παίζει lag ακόμα και σε smart tv από τη μάνα της) είναι με mhl καλώδιο

και ανάλογα τι θες να κάνεις

σε βίντεο δε σε νοιάζει τόσο το lag, αλλά δε σε νοιάζει και να έχεις τη συσκευή δίπλα σου οπότε υποστηρίζω mhl λόγω κόστους

σε παιχνίδια που σε νοιάζει το lag υποστηρίζω πάλι mhl, με τη προϋπόθεση ότι τα Z έχουν native υποστήριξη για ps3 controller οπότε δε θα σε νοιάζει που το mhl θα σου δεσμέυει το ένα και μοναδικό usb

αν τώρα το θες για browsing και πάνω στο ένα και μοναδικό usb θες να βάλεις κάποιο hub για ποντίκι/πληκτρολόγιο, τότε θες miracast

όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει όπως έχω δοκιμάσει και ασύρματο πληκτρολόγιο με touch, αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι τι παίζει αν βάλεις hub και εκει πάνω θες να περνάει και εικόνα και να συνδέσεις περιφερειακά (πληκτρολόγιο κτλ..) 

λογικά δε θα δουλέψει, οπότε θα θες miracast... βαριέμαι και να το δοκιμάσω.. 

Επεξ/σία από qsis
Δημοσ.

Αποκλειστηκα για να βλεπω βιντεο και φωτο το θελω. Με το ασυρματο θα εχω lag στο βιντεο;; Παιζει ρολο η ποιοτητα των βιντεο;;

http://www.ebay.com/itm/hv-Adattatore-Measy-A2W-II-2-EZcast-Wifi-dlna-Hdmi-FullHD-Android-iOS-Win-Mac-/350938664871?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item51b5930fa7

Κατι τετοιο θα κανει τη δουλεια που θελω;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...