Μάκης123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλημέρα στη παρέα, Έχει ένας φίλος το lenovo-z500.Το είχε συνδέσει με ένα προτζέκτορα.Όταν το αποσύνδεσε δεν του επανήλθε στην αρχική φωτεινότητα. Η οθόνη δείχνει λίγο σκοτεινή. Σκέφτηκα μήπως κράσαρε ο driver της κάρτας γραφικών αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εσείς τι λέτε ότι φταίει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 τα κουμπάκια που έχουν στα F για τη φωτεινότητα όλα τα λενοβο δε τα δοκίμασε; τα F11,F12 είναι (χωρίς το fn )
Μάκης123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τα δοκίμασε αλλά δεν έχει επανέλθει. Πήγα να του κάνω και ένα roll back το driver αλλά δεν μου το επέτρεπε.
ktgeorge Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Σε reboot όταν φορτώνει δείχνει κάτι? Αν όχι παίζει να είναι hardware πρόβλημα και αν είναι.... μάλλον πρέπει να είναι lcd inverter. Ανταλλακτικό θες, αν δεν είσαι σε εγγύηση αρκετά φτηνό.... 5 λεπτά δουλειά είναι να το αλλάξεις..... Αν δεν φταίει αυτό, πας σε lcd, motherboard, αντε και κανα lcd cable.... σπανια.... επίσης όλα τα laptop έχουν έναν αισθητήρα όπου όταν κλείνει το καπάκι, ρίχνουν την φωτεινότητα. Σε κάποια μοντέλα μπορεί να ήταν σαν κουμπί και για κάπιο λόγο να έμενε κολλημένο κάτω, ή ο αισθητήρας πχ να έχει κάτι πάνω που να τον εμποδίδει.. για δες και αυτό.
Μάκης123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε, Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες και θα στείλω.
Μάκης123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλημέρα στη παρέα, Το λαπ τοπ το σύνδεσα και σε εξωτερική οθόνη και πάλι δεν δείχνει τίποτα. Μήπως κάηκε η vga? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα