Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα !
ειχω μια καρτα γραφικων 512 mb invidia (την ειχα παρει 160-200 ευρω) και επαιζα με 150 fps στο λολ στα full γραφικα του ...... μετα απο καιρο επειδη ηθελα να παιξω και αλλα καινουρια παιχνιδια με πολυ καλα γραφικα πειρα μια αλλη με 80 ευρω 2gb invidia (η παλια δεν ειχε dirextx 11 για να τα παιξει) ετσι την εβαλα στον υπολογιστη και ελεγε το προγραμμα της invidia οτι η καρτα γραφικων μου ειναι ετοιμη για το dying light (χαρηκα για μια στιγμη) το κατεβασα και κολλαγε το συμπαν (με την παλια νομιζω καλητερα θα επαιζε)
τελος παντων παω να παιξω λολ και παιζω με 50 στα full

μετα την αλλαξα και εβαλα την παλια και συνεχειζω να παιζω με 50 
Μια βοηθεια καποιος να μου πει τι γινετε ?

ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Δεν λες ποια καρτα ειχες .

2.Δεν λες ποια καρτα εχεις 

3.τι υπολογιστη... (τα υπολοιπα...)

4.τι ρυθμισεις εχουν γινει στους drivers . 

Και περιμενεις να σου βρουμε λυσεις..! 

Επσης η αλλη καρτα δεν θα το επαιζε καθολου. λογω directX

Επεξ/σία από conkal
Δημοσ.

ναι οντως εχεις δικιο,περιμενε λιγο να τα κοιταξω 

η παλια ειναι αυτη nvidia geforce 8800 gt 512mb ace 
η καινουρια ειναι αυτη 

MSI VGA PCI X GT 730 2GB DDR3

επεξεργαστης = intel core 2 extreme cpu x9650 3.00GHz 
8gb ram

ο επεξεργαστης ειναι ο πρωτος i7

Δημοσ.

o 9650 δεν ειναι i7 ηταν σειρας core 2, σε socket 775(αμεσως προηγουμενη απο i7 δηλαδη) . Οπως και να εχει ειναι υπερ-αρκετος για gaming οπως και οι μνημες. Η καρτα γενικα δεν ειναι καλη παντως. η μνημη δεν καθοριζει την ταχυτητα της καρτας. Το οτι ειναι 2gb δεν λεει τιποτα δηλαδη.

ΘΑ πρεπει να δεις μηπως εχεις ανοιχτο το V-Sync στις ρυθμισεις της gpu σου.

Επισης ομιζω οτι ειναι πιο αργη η 730 απο την 8800 , απλα μπορει να παιξει directx11 και καιει λιγοτερο ρευμα.

Στην ερωτηση γιατι τρεχει και η 8800 τωρα στα 50 fps το ΛΟΛ ,η απαντηση ειναι οτι μπορει επισης να εχει γινει κανενα μπερδεμα με τους drivers .

Κανε απεγκατασταση και μετα τρεξε το driver cleaner.

Δοκιμασε αυτα τα δυο και βλεπουμε

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια πατε και αγοραζετε μουφα καρτες και μετα μας λετε οτι δεν εχετε καλα fps. Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να ρωτησεις πριν αγορασεις? Εδωσες 80 ευρω για την 730. με 100 ειχε την 260χ τοτε που ηταν 3 φορες καλυτερη απο την 730 και τωρα δε θα ειχες τετοια θεματα και θα επαιζες και το dying light χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Εσεις θυμαστε να ρωτησετε μονο οταν εχετε προβλημα, οχι πριν κανετε την αγορα.

Σαν αποδοση και εγω την 8800 θα επαιρνα, νομιζω ειναι καπως καλυτερη απο την 730 μιας και η σειρα "30" της nvidia ειναι για τα μπαζα.

Κανε απεγγατασταση τους drivers με DDU και βαλε ξανα την 8800. Μετα πουλα την 730 και παρε μια καρτα που ειναι πραγματικα για gaming. Σε νεες εχει την 260χ που ομως εχει ανεβει η τιμη της τωρα λιγο. Σε μεταχειρισμενες δες στα 100 ευρω για καποια 7850 η 7870/7950 (λιγο πανω απο 100 μαλλον αυτες οι δυο). Απο nvidia μονο 750 και πανω να παρεις (κατα προτιμηση 750ti), αλλιως δεν αξιζει.

Οσο για το ΛΟΛ δεν εχει απαιτησεις το παιχνιδι αυτο. Εγω ειχα δωσει την παλια μου gt 440 σε ενα φιλο για 2 βδομαδες και ο γιος του επαιζε το ΛΟΛ μαξ γραφικα με πανω απο 60 fps. Οποτε ισως παιζει κατι με τους drivers οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω.

• Like 3
Δημοσ.

ο πωλητης που μου εδωσε την καρτα (την 730) μου ειπε οτι θα παιζω με πανω απο 150 fps στο λολ και θα παιζω και αλλα παιχνιδια που δεν μπορω με την παλια να παιξω (γιατι εχει το direct x11)  και τελικα μας δουλεψε κανονικα εμενα και τον πατερα μου 
παιζει παιχνιδια του directx11 αλλα κολλαει ,τωρα ο πατερας βρισκει ατομα να την πουληση γιατι δωσαμε τσαμπα λεφτα και μαλλον ελπιζω να παρω αλλη και πολυ καλυτερη που να ειναι μεταχειρισμενη  και ελπιζω να μην εχω θεμα παλι..

Δημοσ.

με λιγα λογια φιλε στο θεμα της καρτας γραφικων η καινουργια που εβαλες ειναι τουλαχιστον 50% ποιο αργη. εαν ηθελες να κανεις Αναβαθμηση και οχι υποβαθμηση  επρεπε να αγορασεις τουλαχιστον μια  r7 260x AMD η gtx 750 TI. Nvidia.

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=r7+260x

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=750+ti&from=autocomplete

Δημοσ.

τα εκανα απεγκατασταση τα ξανα εκανα και τωρα ανεβηκε στο 60 αλλα και παλι  μου κανει εντυπωσει που απο 150 παιζω με 60 -_-

Δημοσ.

εαν παιζεις ακριβως 60 παει να πει οτι παιζει το vsync (η οθονη σου δεν μπορει να δείξει πανω απο 60 οποτε και τα κόβει τα υπολοιπα.)

απο πλαισιο την πηρες την gpu? ναι σας πιασανε λιγο κοτσο.

απο δω και περα θα ξερεις, οτι θες απο αναβάθμιση εδω θα ρωτας πρωτα.

• Like 1
Δημοσ.

οτι ειπε ο χακερ απο πανω . οτι σου ειχα πει και εγω πιο πανω. Πηγαινε στις ρυθμισεις (Nvidia control panel ) και κλεισε το vsync.

Γενικα δεν εχει νοημα να εχεις πανω απο 60 ομως. μονο ισως σε καποια FPS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...