Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.οπως γραφω και στον τιτλο θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα access point εξωτερικου χωρου.δεν τα θελω κατευθυντικα αλλα να καλυπτουν μεγαλη εκταση χωρου.να εξηγησω λιγο την κατασταση.ειναι κατι βιλες απομακρυσμενες που δεν μπορουν να εχουν τηλεφωνο και ιντερνετ.αποφασιστηκε λοιπον να μπει δορυφορικο ιντερνετ και να μοιραστει στις 3 βιλες που υπαρχουν εκει.στην φωτογραφια απο το google earth βλεπετε με αριθμους την τοποθεσια της καθε βιλας.εκει που ειναι ο αριθμος 1 θα μπει και το δορυφορικο ιντερνετ και απο εκει θα πρεπει να μοιραστει και στις υπολοιπες.επειδη δεν ξερω αν ο ιδιοκτητης δεχτει να τραβηχτουν καλωδια σε καθε οικημα και απο εκει να μπει ενα μικρο ασυρματο να κανουν τη δουλεια τους θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα access point εξωτερικου χωρου ωστε να παρεχουν καλυψη στο χωρο.καλο ειναι να εχουν καλυψη και σε οσους ειναι καθετα απο αυτα.δεν θα μπουν σε μεγαλο υψος αλλα ας το προσεξουμε και αυτο.οι βιλες ειναι σε διαφορετικο υψος η μια με την αλλη με την αριθμο 1 να ειναι στο ψηλοτερο σημειο.στην ουσια καλυψη χρειαζεται για τις 2 και 3 αφου στην 1 θα μπει εξοπλισμος μεσα.δεν βαζω καποιο οριο στην τιμη αρκει να γινει δουλεια

ευχαριστω

post-76546-0-27990600-1427704565_thumb.jpg

post-76546-0-43628000-1427704579_thumb.jpg

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δες σε ubiquti τι υπαρχει γιατι σε hp πας σε μεγαλο κοστος.βεβαια παντα παιζει και εσωτερικου χωρου σε στεγανο κουτι αλλα σιγουρα θα πρεπει απο καπου να παρει ρευμα ειτε με τροφοδοσια κανονικη ειτε με poe injector.

Δημοσ.

ξερουμε τι υπαρχει σε omni εξωτερικου χωρου?ακομα και αν βρω κατι εγω απο τη στιγμη που δεν τα εχω δουλεψει δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καταλληλα

Δημοσ.

καποια ap εχουν εκ κατασκευης omni Κεραιες που εννοειται ειναι weatherproof. Αλλα ναι υπαρχουν πολλες omni για εξωτερικους χωρους σε διαφορα κοστη.αλλα το ap που θα παρεις συνηθως δινει omni η μπορει να εχει internal antennas.

Δημοσ.

Απο την στιγμή που δεν θέτεις θέμα budget, μην χρησημοποιησεις OMNI κεραίες.

Καλήτερα να τοποθετήσεις περισότερα AP με Panel ή Sector κεραίες για καλύτερη κάλυψη. 

Δημοσ.

ολα ειναι βαση χρηματων.μπορει ενα ap να μπορει να παρει και Panels πανω οποτε αν το σπιτι ειναι μονο πρς την μια πλευρα τοτε να ειναι καλυτερα να το καλυψεις με Panel.και δυστυχως σε αυτα το κοστος μπορει να ειναι απο λιγα ευρω μεχρι πολλες δεκαδες ευρω.πχ η hp εχεις τις 466r που οκ σκοτωνουν σαν εξωτερικου χρονου αλλα μιλαμε για 1000+ .και θελουν και controller.οποτε καταλαβες το budget ειναι αρκετα σημαντικο.

Δημοσ.

δε νομιζω να παμε σε τετοιο budget.ο ιδιοκτητης θελει να εχει ιντερνετ μεσα στα κτιρια αλλα δεν τον ειδα και προθυμο στο να ανοιξω τρυπα να περασω καλωδιο απ`εξω.γι`αυτο και ειπα μηπως γινει δουλεια με access point εξωτερικου χωρου

Δημοσ.

τοτε μαλλον για ubiquiti σε βλεπω που ειναι πιο φτηνα.δεν θα πηγαινα σε tp link που τα θεωρω για πιο απλη χρηση αν και ειναι φτηνα.

Δημοσ.

καπως ετσι το κοβω και εγω.εχω δουλεψει βεβαια tplink κατευθυντικα στα 2 χιλιομετρα χωρις προβλημα αλλα εδω θα παω σε ποιο "επωνυμα"

Δημοσ.

ειναι value for money τα tp link αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις και κατι καλυτερο.επισης προσεχε ποσο κατευθυντικο ειναι.δεν στηνεις link αλλα να καλυψεις χωρο θες.

Δημοσ.

σιγουρα.να δωσει το οκ ο ιδιοκτητης και προχωραμε.να μπει και το δορυφορικο βεβαια και μετα ολα τα υπολοιπα

Δημοσ.

εγω που εχω ενα αλο προβλημα πιος μπορη να βωιθηση?? εχω μια εκσοτερικη κεραια τπ-λινκ κε δεν μπορω με τιποτα να μπω στην ιπ της και να αλακσο ssid ke pass καπιος να βωηθηση παρακαλω??

Δημοσ.

εγω που εχω ενα αλο προβλημα πιος μπορη να βωιθηση?? εχω μια εκσοτερικη κεραια τπ-λινκ κε δεν μπορω με τιποτα να μπω στην ιπ της και να αλακσο ssid ke pass καπιος να βωηθηση παρακαλω??

Είσαι "λίγο" off-topic φίλε μου νομίζω.Καλύτερα θα είναι να ανοίξεις καινούριο θέμα. 

Δεν γράφεις καν το μοντέλο της συσκευής σου.

Φιλικά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...