Προς το περιεχόμενο

Boston Acoustics CS 260

giorgos2187

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας! Ειμαι σε αναζητηση ηχοσυστηματος για το δωματιο μου που θα εχει διπλη χρηση. Ταινιες στην tv κυριως αλλα και μουσικη(λιγοτερο ομως). Ψαχνοντας λοιπον εδω και καποιες μερες στο ιντερνετ και αφου εχω δει μπολικα ηχεια-κολωνες επεσα πανω στα ηχεια του τιτλου. Απο τα βασικα τους χαρακτηριστικα φαινονται για μια πολυ καλη περιπτωση μιας και σε σχεση με αλλα ηχεια στο ευρος τιμης εως 300 ευρω εχουν μεγαλυτερη ευαισθησια (92dB), πολυ μεγαλυτερο ευρος συχνοτητων αποκρισης αλλα και μια παρα πολυ καλη τιμη στο σκρουτζ. Απο reviews που εχω δει, γραφονται πολυ καλα λογια για την αποδοση και στις δυο χρησεις που με ενδιαφερουν και σαν μονο αρνητικο παρουσιαζουν την καπως ελαφρια κατασκευη τους και την καπως χαμηλοτερη αποδοση τους στα μπασα, χωρις ομως να ειναι κατι το τραγικο!

Ρωταω λοιπον, ειναι τοσο καλα οσο φαινονται; Τα εχει ακουσει η δοκιμασει καποιος; Θα προσπαθησω να τα ακουσω εγω ο ιδιος αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σας. Ο ενισχυτης που σκεφτομαι να τα συνοδεψει ειναι ενας yamaha rx-v377!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσα τετραγωνικά είναι το δωμάτιο, τα ηχεία δαπέδου σε μικρό χώρο θα είναι ανυπόφορα λόγω έντονου μπάσου αλλά και πιο δύσκολα στην οδήγηση από τον Yamaha 377 που αν και είναι αρκετά αξιόλογος δεν είναι και τόσο δυνατός. Οπότε καλύτερα να κοιτάξεις σε ηχείο βάσης με υψηλή ευαισθησία. Επίσης, θα δώσεις λιγότερα χρήματα για καλύτερο ήχο γενικά στα βάσης. 

Όλα τα παραπάνω μαζί με τα που σου ανέφερα σε ηχεία μαζί με αυτά που έχεις διαλέξει καλό θα ήταν να τα ακούσεις σε κάποιο μαγαζί. ΠΧ εμένα με τρελαίνει ο ήχος των BX2 

Γυρω στα 16-17 ειναι ο χωρος μου. Λογω περιεργης διαμορφωσης αυτη τη στιγμη, τα ηχεια θα "κοιτανε" σχεδον το μισο απ αυτο το χωρο, ενω τον αλλο μισο θα τον εχουν πλατη. Καποια στιγμη ομως η διαρυθμιση θ αλλαξει οποτε και θα εκμεταλλευονται ολο το χωρο. Παντως και στις δυο περιπτωσεις η αποσταση απο την tv θα ειναι κοντα στα 2,5 μετρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...