Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Μια ερωτηση :αν εχουμε ενα σετακι με E 8500+4giga ram+ssd θα ειχε διαφορα (ως προς την ταχυτητα)με ενα σετ πχ g3240+4g ram+ssd;Ολα τα αλλα θα ειναι ιδια:γραφικων,τροφοδοτικο κλπ.Το συνολο θα ειναι μονο για ιντερνετ-ταινιες,ουτε καν παιχνιδια.

Δημοσ.

Ισως λογω sata 3 να υπηρχε μια μικρη διαφορα, αλλα πραγματικα θα ηταν πολυ μικρη. Το συστημα 775 το εχεις η σκεφτεσαι πιο να αγορασεις απο τα δυο?

Δημοσ.

Δεν εχω τιποτα αυτη τη στιγμη.Εφτιαξα 2 καινουργια για τους γιους μου,χαρισα τα δυο παλια στα ανηψια μου και τωρα κοιταω να φτιαξω ενα φτηνο για μενα.Αν τα εξαρτηματα μου πανε μια η αλλη,τοτε μαλλον με βλεπω για 1150(Οσο πιο φτηνο γινετε).Οπα....γραψε λαθος:μου εμεινε ενα κουτι,τροφοδοτικο,γραφικων,ενας E 5200,ενα dvd........αυτα.

Δημοσ.

Ακόμα και celeron 1150 να πάρεις θα είναι ποιο γρήγορος από αυτούς που αναφέρεις,η κάρτα γραφικών με τον νέο δεν θα χρειαστεί καθόλου αφού η igp μπορεί να παίξει εώς και 4k ταινίες.

Βέβαια αν κάνεις μόνο απλή χρήση ίντενετ και απλές ταινίες ενδέχεται να μην δεις καμιά διαφορά, 

Δημοσ.

Την περιπτωση για καπιος am1 την σκεφτεσαι? η κοιτας μονο intel. Με τον am1 θα κανεις τη δουλεια σου με 110 περιπου ισως και πιο λιγο.

Ακυρο, να πας σε 1150 

Δημοσ.

Πάρε 1150 και άσε αυτούς που πουλάνε hardware 10ετιας για χρυσάφι,να βρουν άλλο θύμα.

ειπες μεγαλη αληθεια.Τελος παντων 99.9% παω για 1150.Αυτη η ASUS η 81M την εχει σε K-C-E-PLUS(στο ehsop)Τι διαφορες εχουν;Ευχαριστω παιδια.

Δημοσ.

Πάρε 1150 και άσε αυτούς που πουλάνε hardware 10ετιας για χρυσάφι,να βρουν άλλο θύμα.

ειπες μεγαλη αληθεια.

δεν συμφωνώ ...

έφτιαξα πρόσφατα ένα σύστημα με q9400 + 4gb ddr2 (Samsung M378T5663QZ3-CF7) + mobo asus p5q se2 με 120€ όλα μεταχειρισμένα από ebay ...

(τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα είχα)

αν πήγαινα σε 1150 θα έδινα 127 για την φθηνότερη cpu + 45 για την φθηνότερη μητρική + 36 για τις φθηνότερες μνήμες = 208€

για χρήση office + internet + ολίγον autocad γιατί να δώσω 90€ παραπάνω ?

και όλα να χαλάσουν τα ξαναπαίρνω και μου κοστίζει όσο 1 pc με ι3

Δημοσ.

δεν συμφωνώ ...

έφτιαξα πρόσφατα ένα σύστημα με q9400 

αν πήγαινα σε 1150 θα έδινα 127 για την φθηνότερη cpu 

http://www.cpu-world.com/Compare/475/Intel_Celeron_Dual-Core_G1820_vs_Intel_Core_2_Quad_Q9400.html

Τώρα έδωσες 120€ για να φτιάξεις σύστημα λίγο χειρότερο από 1150 celeron με ddr2 αντί για 3 μνήμες και χωρίς εγγυήσεις.

Συγχαρητήρια. 

• Like 2
Δημοσ.

δεν συμφωνώ ...

έφτιαξα πρόσφατα ένα σύστημα με q9400 + 4gb ddr2 (Samsung M378T5663QZ3-CF7) + mobo asus p5q se2 με 120€ όλα μεταχειρισμένα από ebay ...

αν πήγαινα σε 1150 θα έδινα 127 για την φθηνότερη cpu + 45 για την φθηνότερη μητρική + 36 για τις φθηνότερες μνήμες = 208€

Κάνεις ένα λάθος στο σκεπτικό σου. Συγκρίνεις κόστος μεταχειρισμένου με καινούριου.Στις αγγελίες του insomnia υπάρχουν αρκετές αγγελίες με 1150 cpus και mobos και μνήμες ddr3,οπότε φτιάχνεις ένα πολύ καλό συστηματάκι με σαφώς μικρότερο κοστολόγιο από αυτό που ανέφερες ή με πολύ καλύτερο hardware στα ίδια χρήματα (208Ευρώ).

Επίσης,τι εγγύηση πήρες για τα κομμάτια που αγόρασες? Τουλάχιστον τα μτχ. για 1150 το πιθανότερο είναι να έχουν και εγγύηση. Βλέπεις λοιπόν ότι το φθηνό εκ πρώτης όψεως,είναι ακριβό τελικά;

• Like 3
Δημοσ.

δεν συμφωνώ ...

Έδωσες 120 ευρώ για ετήσια συνδρομή χρήσης η/υ (ίσως και λιγότερο / μακάρι βέβαια να σου αντέξει).

Οι κολλήσεις και οι πυκνωτές είναι ήδη 7 χρονών και δεν ξέρεις καν τι είδους χρήση είχαν μέχρι τώρα.

Όταν έδινες τα ωραία σου 120 ευρώ πόσο σκεφτόσουν ότι θα αντέξουν? Άλλα 7 χρόνια?

Η αγορά απαρχαιωμένων εξαρτημάτων μπορεί να έχει νόημα αν έχεις ήδη ένα σύστημα και σου χαλάσει κάτι.

Μόνο αν είσαι συλλέκτης :-D στήνεις εξαρχής απαρχαιωμένο σύστημα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα.Μια ερωτηση :αν εχουμε ενα σετακι με E 8500+4giga ram+ssd θα ειχε διαφορα (ως προς την ταχυτητα)με ενα σετ πχ g3240+4g ram+ssd;Ολα τα αλλα θα ειναι ιδια:γραφικων,τροφοδοτικο κλπ.Το συνολο θα ειναι μονο για ιντερνετ-ταινιες,ουτε καν παιχνιδια.

ναι θα είχε ... μόνο και μόνο από τον επεξεργαστή.

http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=5&cmp[]=2250

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...