Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ειπανε πως δεν γινεται κατι απλα οτι η vodafone τους τα δινει ετσι και μερικα εχουν ελληνικες οδηγιες,μερικα οχι. Ειναι τι θα σου τυχει μου ειπανε.μετα απο μακρυ διαλογο καταληξαμε πως γινονται καποιες βλακεις κτλ. τελος μου ειπανε αφου εχω εγγυηση ενα χρονο και οτι και να γινει εισαι καλυμμενος και αυτα που ειχε μεσα τα βαζει η vodafone και οτι εχουν κατηργηθει οι μακρες οδηγειες που ειχανε τα iphone.εγω ειπα πως συνεχιζω και τις βλεπω τελος παντων αυτα εγιναν.και εμεινα κανονικα με το κινητο μου..

Δημοσ.

Δεν τα ανοιγει ΚΑΝΕΙΣ κανονικα αλλα τεσπα..για αυτο οταν αγοραζεις κατι τετοιο καινουριο το ανοιγεις εκει ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ γτ εχει τυχει σε πολλους οπως και σε εμενα να εχει σημαδι η συσκευη η οτιδηποτε αλλο...

Δημοσ.

Για ένα χρόνο εγγύηση σου είπανε ε;

Ζιο του ειπα εγω μετα και για τον δευτερο χεονο του παροχου και μου ειπε ναι ισχυει μην αγχωνεσαι

Δεν τα ανοιγει ΚΑΝΕΙΣ κανονικα αλλα τεσπα..για αυτο οταν αγοραζεις κατι τετοιο καινουριο το ανοιγεις εκει ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ γτ εχει τυχει σε πολλους οπως και σε εμενα να εχει σημαδι η συσκευη η οτιδηποτε αλλο...

Κωστα σωστος αλλα χανεις την αισθηση του unboxing που εκανες σπιτι αλλα δεν γινεται να τα εχεις ολα

Εντελως μουφια αυτό που ειπωθηκε! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η VODAFONE!!

Τι να σου πω ρε φιλε βαρεθηκα.οτι εγινε,εγινε.απλως παθαινουμε για να μαθαινουμε.Τελος παντων. Αυτα παιδια ...

ΒΑΡΕΘΗΚΑ Τελικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...