ilove3dmax Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τελικα καταλυγουμε στην εκφραση "Κλασσικος Ελληνας" Θελει να παει στο φεγγαρι με σκαραβαιο. επειδη ρωτησες φιλε μου εμεις τι θα καναμε σου πρωτειναμε και οπως σου ειπα και απο το τηλεφωνο αν ειμουν στην θεση σου θα πρωτεινα στον φιλο μου κατι σοβαρο και οχι κατι αστειο ετσι ωστε να του δοσω αφορμη να μου πει " ρε φιλε τι χαζομαρα εξοπλισμο μου προτεινες¨¨ εσεις εχετε το Budget εσεις το αποφασιζετε αλλα δεν ειναι λυση αυτη που πας να κανεις και θα αντιμετοπισετε ενα σκασμο προβληματα οπως επισης το αν η διπλανη καφετερια εχει ιντερνετ η οχι ειναι θεμα της διπλανης καφετεριας οχι θεμα δικο σου εσενα σε νιαζει τι κανει η δικη σου καφετερια ολα αυτα στα λεω καλοπροερετα και μην παρεξηγιθεις αλλα με την λυση που σου προτεινα εισαι εξασφαλισμενος για να μην σου πω οτι μπορεις να κανεις και Billing δηλαδη να το χρεωνεις κιολας με Radius Authentication Server και ενα billing script τεσπα πολλα ειπα οτι και αν κανεις σου ευχομαι το καλυτερο
BoullyBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ναι φίλε καλά κάνεις και ευχαριστώ κιόλας αλλα όπως γράφω δεν είναι κάτι για εμένα, εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω απο τεχνολογία και την αξία τις τεχνολογία. Αλλα για κάποιον άσχετο αυτά τα λεφτά φαίνονται πάρα πολλά. Δηλαδή με το ubiquiti δεν θα γίνει δουλειά με το μοντέλο που ανέφερα;
Ledis Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Αλλα για κάποιον άσχετο αυτά τα λεφτά φαίνονται πάρα πολλά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι θέμα Τεχνολογικής Ασχετοσύνης, άλλα επιχειρηματικής Ασχετοσύνης. Όπως και να έχει, το Internet σε μία καφετέρια αποτελεί πόλο έλξης για πελάτες. (Μεγάλο ποσοστό πελατών δεν θα ξανά έρθουν αν δεν έχει WiFi) Ο Φίλος σου γνωρίζει (όπως ανέφερες) ότι οι περισσότερες καφετερίες έχουν θέματα με το internet και παρόλα αυτά δεν επενδύει 200~400 Ευρό σε αυτό, τότε έχει επιχειρηματικής Ασχετοσύνη. 4
ilove3dmax Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καπως ετσι ηθελα να το θεσω και εγω φιλε μου αλλα με πορδες δουλειες δεν γινοντε εχω στησει τετοιες εγκαταστασεις σε νησια που πανε 3 χρονια τωρα και δεν με εχουν ενοχλησει ποτε δεν εχουν κανει κιχ τοσο καιρο και δουλευουν 24αρες την μερα 365 μερες το χρονο και σκεψου ετσι οτι την δουλεια προσφερθηκα να του την κανω στο Free σαν συμφορουμιτης προς συμφορουμιτη εαν του εκανα επαγγελματικη προταση θα ξεφευγαμε παρα πολυ τελος παντον ολοι νομιζουν οτι το WiFi Router ειναι και για 50 χρηστες με την ιδια λογικη οι εταιριες η τα Flocaffe Δεν θα χρησημοποιουσανε Cisco 1242AG θα αφηναν τον απλο Router του οτε......Θα παθετε και θα μαθετε και στο τελος θα δειτε οτι χωρις επενδηση σωστη δεν κανεις την δουλεια σου αυτο να πεις στον φιλο σου για να μην παρεξηγιθεις στο τελος κιολας μαζι του Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι θέμα Τεχνολογικής Ασχετοσύνης, άλλα επιχειρηματικής Ασχετοσύνης. Όπως και να έχει, το Internet σε μία καφετέρια αποτελεί πόλο έλξης για πελάτες. (Μεγάλο ποσοστό πελατών δεν θα ξανά έρθουν αν δεν έχει WiFi) Ο Φίλος σου γνωρίζει (όπως ανέφερες) ότι οι περισσότερες καφετερίες έχουν θέματα με το internet και παρόλα αυτά δεν επενδύει 200~400 Ευρό σε αυτό, τότε έχει επιχειρηματικής Ασχετοσύνη. 3
BoullyBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 wiki.ubnt.com/UniFi_FAQ#What.27s_the_maximum_number_of_clients_can_an_AP_support What's the maximum number of clients can an AP support This is a question that's hard to answer. The implementation supports 127 clients (per band) simultaneously but in reality it depends on what these clients do (just email/web/chats? streaming? downloading?) In our office, we constantly have 20+ (30+ at times) various kind of devices without any issues. We had reports about problems with more than 60 clients but haven't reproduced it yet. Currently in our lab, we have ~100 clients stressing one AP. Αυτό γράφει ο κατασκευαστής για τα uinifi, καλά τα λέτε ρε μάγκες αλλα δεν πρόκειται να δώσει τουλάχιστον για τώρα τόσα πολλά λεφτά. Ας παει καλά λέει το μαγαζί μετά το βλέπει να το κάνει και όπως θέλω. Ας πούμε υπάρχει το ZTE του OTE για μέσα στο αμγαζί που θα είναι το πολύ 20 άτομα και μετά το unifi που θα πάρει μέσω το ενός port δεν θα μπορέσει να σηκώσει τα 60 άτομα στο σύνολο χωρίς να έχει πρόβλημα; εδώ πάμε στα 80 άτομα ταυτόχρονα. Ο κατασκευαστής δίνει 127 άτομα ανα μπάντα οπότε είναι τρελό το ποσό απλά εγώ για τα σίγουρα θέλω να ξέρω ότι δεν θα κολλάει το AP και να μην επιτρέπει να συνδεθούν άλλα άτομα. Το ότι η γραμμή θα λυγίσει απο τόσα πολλά άτομα είναι σίγουρο, 50άρα είναι πολύ λίγα αλλα τόσο έχουμε στην Ελλάδα.
haris013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Αυτό γράφει ο κατασκευαστής για τα uinifi, καλά τα λέτε ρε μάγκες αλλα δεν πρόκειται να δώσει τουλάχιστον για τώρα τόσα πολλά λεφτά. Ας παει καλά λέει το μαγαζί μετά το βλέπει να το κάνει και όπως θέλω. Ας πούμε υπάρχει το ZTE του OTE για μέσα στο αμγαζί που θα είναι το πολύ 20 άτομα και μετά το unifi που θα πάρει μέσω το ενός port δεν θα μπορέσει να σηκώσει τα 60 άτομα στο σύνολο χωρίς να έχει πρόβλημα; εδώ πάμε στα 80 άτομα ταυτόχρονα. Ο κατασκευαστής δίνει 127 άτομα ανα μπάντα οπότε είναι τρελό το ποσό απλά εγώ για τα σίγουρα θέλω να ξέρω ότι δεν θα κολλάει το AP και να μην επιτρέπει να συνδεθούν άλλα άτομα. Το ότι η γραμμή θα λυγίσει απο τόσα πολλά άτομα είναι σίγουρο, 50άρα είναι πολύ λίγα αλλα τόσο έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι οτι το modem/router του οτε θα κλατάρει πολύ πριν 30 άτομα. 1
BoullyBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 δηλαδή τα άτομα που θα μπαίνουν στο ubiquiti θα μετράνε σαν να είναι στο ZTE?
ilove3dmax Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Φιλε μου οκ παρε οτι θες και αγαπας αλλα το μοντεμακι του ΟΤΕ πρωτον παραπανω απο 12 ατομα ΔΕΝ αντεχει εχει καποιο οριο στην επειδη μου ειπες οτι ασχολησε και με καρτες γραφικων ειναι σαν να παιρνεις μια καρτα γραφικων Diamond Stealth με 64MB RAM και να πηγαινεις να παιξεις BattleField απο την μια δεν θα παιξεις ποτε λογω ασυμβατοτητας BUS γιατι ειναι AGP μην πω Pci αλλα απο την αλλη πες οτι γινετε και την βαζεις πανω θα φας Bottleneck απο μεριας ταχυτητας επεξεργαστη / Direct x / Μνημες κλπ κλπ κλπ βαλε το ποιο γρηγορο AccessPoint το ποιο καλο αλλα αυτο που θα κανεις ειναι να σηκωσεις 40 ατομα σου λεω εγω στην ξεφτιλα να περνουν 40 ατομα ταυτοχρονα Youtube / facebook / Mail / Skype το μοντεμακι του Οτε θα κλασει πατατες και θα δει τα ραδικια αναποδα εγω νυπτο τας χειρας μου και δεν συνεχιζω την συνδρομη στο θεμα - οι υπολοιποι αλλα και εγω οπως μας ρωτησες ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ σου ειπαμε τι ειναι σωστο ο φιλος σου θελει με πορδες να βαψει αυγα ε λοιπον δεν γινετε να εισαι καλα και καλο πασχα Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι οτι το modem/router του οτε θα κλατάρει πολύ πριν 30 άτομα. Eγω φιλε μου του προτεινα για Modem / Router Ενα CISCO 1841 με Βrigde το Modem του Οτε + δυο Cisco Aironet 1242AG + ενα Poe switch 10/100 4port ολα αυτα βγαινουν ενα 240αρι αν ψαξεις το οποιο το σεναριο αυτο το εχω στησει και δουλευει απροβληματιστα αλλα θελει να σπασει το κεφαλι του - θα το πληρωσει χρυσο το στορυ και τελικα θα παει εκει που του λεγαμε
haris013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 δηλαδή τα άτομα που θα μπαίνουν στο ubiquiti θα μετράνε σαν να είναι στο ZTE? τι throughput rate νομίζεις οτι θα σηκώσει το zte για να στήλει στο AP και να εξυπηρετηθούν τόσα άτομα ταυτόχρονα? δεν είναι τόσο απλά όπως τα βλέπεις τα πράγματα αν θες να κάνεις κάτι σοβαρό.
BoullyBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 με παρεξηγήσατε μάλλον , εγώ απο δίκτυα δεν ξέρω την τύφλα μου. όχι ότι δεν μπορώ να μάθω απλά δεν με ενδιαφέρει αυτός ο κλάδος και για αυτό δεν ασχολήθηκα ποτέ. τώρα στο θέμα μας, θέλω να καταλάβω και εγώ αυτό το πράγμα για να μπορώ και εγώ να ξέρω τη να πώ. Δηλαδή αν γίνει η φάση ZTE+Ubiquiti τότε η γραμμή θα είναι 50άρα, και το ubiquiti θα μπορεί να παίρνει όλη την γραμμή, και ας πούμε στο ubiquiti μπουν 60 άτομα που όπως διαβάζω τα σηκώνει και θα μοιράζει αυτό την γραμμή που θα έχει απο το ZTE. τη πρόβλημα έχει το ΖΤΕ σε αυτήν την περίπτωση; αφού απλά θα δίνει το ίντερνετ σε ένα client φάση.
BoullyBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 λοιπόν με λίγο ψάξιμο έβγαλα ένα συμπέρασμα για τα προϊόντα, το AP απλά θα παίρνει τα άτομα αλλα τα IP θα πρέπει να τα διαχειρίζεται το ZTE σωστά; και είπαμε τα 30 άτομα τα σηκώνει με το ζόρι. Οπότε χρειαζόμαστε ένα μηχάνημα απλά να παίρνει το ίντερνετ απο το ZTE και να μοιράζει αυτό τα IP σωστά; τώρα σχετικά με τα μηχανήματα Cisco δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά για τη πράγμα χρειάζεται το καθένα. το Cisco Aironet 1242AG είναι απλά AP και το CISCO 1841 κάνει το διαμοιρασμό των IP;
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 τώρα σχετικά με τα μηχανήματα Cisco δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά για τη πράγμα χρειάζεται το καθένα. το Cisco Aironet 1242AG είναι απλά AP και το CISCO 1841 κάνει το διαμοιρασμό των IP; ναι το 1841 παιρνει καρτακι adsl πανω και αναλαμβανει χρεη adsl router.τωρα κατα ποσο οπως ειπαν και πιο πανω καποιος θελει να παρει μεταχειρισμενα ap και κατα ποσο θελει να παρει ap που ειναι end of life αυτο το αποφασιζει ο εκαστοτε αγοραστης.
BoullyBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ας πούμε αυτή είναι η μία πρόταση; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σχετικά με αυτό το θέμα, ας ανεβούμε και λίγο παραπάνω στην τιμή, θα γίνει πιο μετά τουλάχιστον μόλις χαλαρώσει απο το να δίνει μόνο λεφτά.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μια λυση θα ηταν και draytek και μετα ap draytek. υπαρχουν και καλυτερες με controller κτλ σε Hp αλλα ανεβαινει πολυ το κοστος πανω απο 600-700 δηλαδη. 1
BoullyBoy Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 μπορείς να μου προτείνεις ποιά μοντέλα είναι πιο σταθερά; μιλάμε για γραμμή VDSL επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η διαφορά τιμής απο κατάστημα σε κατάστημα στα HP http://www.skroutz.gr/s/1674917/HP-A-MSR900-W-Router.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα