Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ : 

MSI 750 GMA -P34(FX) 

AMD FX 6300

AMD RADEON SAPPHIRE 7800 SERIES

REALTEK RTL8188CU WIRELESS LAN ADAPTER

TOSHIBA DT01ACA050  SATA III 500GB

TURBOX WIFI ADAPTER KAI ENAΛΛΑΚΤΙΚΑ ENA ΠΑΛΙΟ ASUS ADAPTER

Το ρουτερ είναι ηλικιας 8 σχεδον χρονια , παρολα αυτά δεν εχει καποιο προβλημα (είναι της HOL δεν γραφει καποιο κατασκευαστικο χαρακτηριστικο )

Υπαρχει το εξης θεμα .. όταν κανω speedtest (κατοχος HOL )  μου εμφανιζει στην θεση οπου εχω το πισι μου ταχυτητες 3,5 μβ το ανωτερο ενώ στο διπλανο δωματιο το λαπτοπ τρεχει με 6μβ με αποτελεσμα το δικο μου να σερνεται αρκετα .. όταν φερνω το λαπτοπ στην ιδια θεση με το πισι μου τρεχει και εκεινο με 3,5μβ σχεδον .. οι ανταπτορες που χρησιμοποιω αν τους βαλω στο λαπτοπ στο άλλο δωματιο λειτουργουν και οι δυο στα 6μβ (download παντα ) ..παλιοτερα όταν το ρουτερ ηταν στο διπλανο δωματιο δεν ειχα προβλημα και ειχα ταχυτητες 6μβ (φουλ με λιγα λογια ) .. αρα το συγκεκριμενο προιον 

θα με βοηθησει να ανεβασω την ταχυτητα του download στο δωματιο μου ?? σημειωστε πως το σημα που μου δειχνει στο tray είναι ειτε φουλ ειτε μια γραμμη κατω από το φουλ ..εχω θεωρητικα πολύ καλο σημα ..το προβλημα υπαρχει οσες συσκευες και αν είναι συνδεδεμενες .. αποσταση από το ρουτερ 6-7 σε ευθεια σχεδον και από το λαπτοπ περιπου το ιδιο .. 

παιζει ρολο μηπως ότι μεταξυ του λαπτοπ δεν μεσολαβου τοιχοι και κλπ ενώ σε μενα ουσιαστικα  το σημα περνα μεσα από δυο τοιχους ? 

μπορει θεωρητικα να δουλεψει το πιο πανω συμφωνα με αυτά που ανεφερα, η ειναι καποιο αλλο το προβλημα? 

ευχαριστω εκ των προτερων ! ..

Δημοσ.

Από αυτά που λες φαίνεται ότι οι τοίχοι επηρεάζουν το σήμα, λογικό.

Αυτό που λες μπορεί να βοηθήσει, αναλόγως σε ποιό σημείο του σπιτιού θα το βάλεις. Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε ας απαντήσει και κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορείς να ζητήσεις δωρεάν αντικατάσταση του router από την hol.

εγώ αγόρασα αυτό :  http://www.e-shop.gr/netgear-dgn2200-adsl2-pstn-modem-router-annex-a-p-PER.613566

και έχω σήμα 2 ορόφους πάνω (έχω σύνδεση οτε οπότε δεν ξέρω αν το επιτρέπει η hol να χρησιμοποιήσεις άσχετο router)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορείς να ζητήσεις δωρεάν αντικατάσταση του router από την hol.

εγώ αγόρασα αυτό :  http://www.e-shop.gr/netgear-dgn2200-adsl2-pstn-modem-router-annex-a-p-PER.613566

και έχω σήμα 2 ορόφους πάνω (έχω σύνδεση οτε οπότε δεν ξέρω αν το επιτρέπει η hol να χρησιμοποιήσεις άσχετο router)

προς το παρον δεν ενδιαφερομαι να παρω καινουριο ρουτερ γιατι δουλευει κανονικα. στο ιδιο δωματιο με τον υπολογιστη πιανω 5.5 σημα με το κινητο αλλα με τον υπολογιστη 3 και κατι... ποιο ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις με δυνατότερο wifi usb σαν αυτό : http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn822n-300mbps-high-gain-wireless-usb-adapter-p-PER.612464ή να βάλεις wifi extender που λες.

εχουμε καποια προταση και για wifi extender? ξερουμε αν κατι απο τα δυο θα δουλεψει σιγουρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν εισαι ευχαριστημενη απο την ταχυτητα στις αλλες συσκευες σου τοτε φταιει η wifi usb που εχεις. Κεραια εχει η ειναι mini usb? Αυτο που σου προτεινα το εβαλα σε φιλο που ειχε συνεχεια αποσυνδεσεις η χαμηλη συνδεση και απο τοτε δουλευει ρολοι το internet στο pc του. Για range extender απλα αλλαξα το router με το netgear και πιανω σημα σε ολη την οικοδομη.

Μπορεις να μετακινησεις ποιο κοντα το router?

Αν θα παρεις range extender να παρεις ενα με τουλαχιστον 2 κεραιες.

Επεξ/σία από Sakisss!!!
Δημοσ.

Εαν εισαι ευχαριστημενη απο την ταχυτητα στις αλλες συσκευες σου τοτε φταιει η wifi usb που εχεις. Κεραια εχει η ειναι mini usb? Αυτο που σου προτεινα το εβαλα σε φιλο που ειχε συνεχεια αποσυνδεσεις η χαμηλη συνδεση και απο τοτε δουλευει ρολοι το internet στο pc του. Για range extender απλα αλλαξα το router με το netgear και πιανω σημα σε ολη την οικοδομη.

ολες οι αλλες συσκευες εχουν καλη ταχυτητα, ειναι mini usb... μονο στο πισι αντιμετωπιζω το προβλημα αυτο. 

Δημοσ.

ενημερωτικα.οπουδηποτε μπει range extender/repeater θα εχεις μειωμενη αποδοση σε ταχυτητα.ναι μεν καλυτερο σημα αλλα θα χανεις λογω repeater.εκτος αν ηταν ap και οχι repeater.

Δημοσ.

ενημερωτικα.οπουδηποτε μπει range extender/repeater θα εχεις μειωμενη αποδοση σε ταχυτητα.ναι μεν καλυτερο σημα αλλα θα χανεις λογω repeater.εκτος αν ηταν ap και οχι repeater.

εγω θελω να πιανω μεγιστη ταχυτητα στο δωματιο μου πως θα γινει αυτο?! 

Δημοσ.

powerline η ακομα καλυτερα erthernet ή δευτερο access point  που θα ενωνετε με το πρωτο με ethernet κα απλα θα το φερεις πιο κοντα σου

επισης αν εχεις το Pc κοντα στο ρουτερ και παλι εισαι στα 3mbit μπρεει να ειναι θεμα καναλιου θεμα Usb wifi stick,θεμα fiewall,θεμα παλιων drivers της καρτας ή κα θεμα της ιδας της καρτας

επισης ζητα απo hol 6 margin απο 11 για να πετυχεις το μεγιστο συγχρονισμο

• Like 1
Δημοσ.

οσο μπορω να καταλαβω το προβλημα το εχει οταν φευγει πιο μακρια που περνανε 2 τοιχοι και οχι οταν ειναι κοντα με βαση το πρωτο post.(με 2 διαφορετικα pc)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...