MAN0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας, είμαι μεταξύ asus r9 290x directcu ii oc και sapphire r9 290x tri-x ποιά προτείνετε από τις 2?Η asus έχει λίγο καλύτερο oc αλλα κάπου διάβασα έχει θέματα με θερμοκρασίες vram, ισχύει?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 sapphire απο τι διαβαζω ειναι αρκετα δροσερη!και κατα την προσωπικη μου αποψη πολυ πιο ομορφη!
xalkiadakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 αν εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα στην τιμη παρε την φθηνοτερη ... αλλιως και απο μενα την sapphire θα ελεγα
MAN0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Στην τιμή πάνω κάτω το ίδιο τις βρίσκω οπότε αφού έχει καλύτερα temps θα πάρω sapphire! Σκέφτομαι να βάλω και 2η στο μέλλον. Thanks!
MAN0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ναι αν εννοείς για crossfire το ξέρω, τώρα έχω 850 από'τι διάβασα είναι υπεραρκετό για μία.
Titanomaxos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Στην τιμή πάνω κάτω το ίδιο τις βρίσκω οπότε αφού έχει καλύτερα temps θα πάρω sapphire! Σκέφτομαι να βάλω και 2η στο μέλλον. Thanks! Μακρια απο Crossfire. Καλυτερα να πας στο καδο της γειτονιάς να τον ανοίξεις και να πετάξεις τα χρήματα που προοριζεις για την δευτερη καρτα μεσα. Θα πιασουν περισσότερο τοπο. Sapphire και απο μενα αλλα μια...
juno12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 εγώ που έχω dcuii σου λέω με κλειστά μάτια σε sapphire να πας. μία φορά είπα να πάρω κάτι άλλο από sapphire και το μετάνιωσα όσο δεν πάει. έχει πρόβλημα θερμοκρασίας στα πάντα οχι μόνο στη vram.
MAN0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μακρια απο Crossfire. Καλυτερα να πας στο καδο της γειτονιάς να τον ανοίξεις και να πετάξεις τα χρήματα που προοριζεις για την δευτερη καρτα μεσα. Θα πιασουν περισσότερο τοπο. Sapphire και απο μενα αλλα μια... Χαχα γιατί έτσι? Πάντως με τις 7870 crossfire τόσο καιρό δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Μερικά games ξέρω ότι έχουν bad optimisation για crossfire αλλά το ίδιο ισχύει και για sli νομίζω. εγώ που έχω dcuii σου λέω με κλειστά μάτια σε sapphire να πας. μία φορά είπα να πάρω κάτι άλλο από sapphire και το μετάνιωσα όσο δεν πάει. έχει πρόβλημα θερμοκρασίας στα πάντα οχι μόνο στη vram. Thanks φίλε μου! Πάντως κάπου διάβασα ότι σε τέτοια περίπτωση μπορείς να αλλάξεις προφίλ στα fan της κάρτας με msi afterburner και φτιάχνει κάπως.
juno12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Thanks φίλε μου! Πάντως κάπου διάβασα ότι σε τέτοια περίπτωση μπορείς να αλλάξεις προφίλ στα fan της κάρτας με msi afterburner και φτιάχνει κάπως. ναι το έχω κάνει με το gpu tweak αλλά πρέπει να βάλεις τους ανεμιστήρες σε υψηλό επίπεδο για να δεις βελτίωση, αλλά έχεις το αρνητικό αποτέλεσμα του πολύ μεγαλύτερου θορύβου .
MAN0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ναι το έχω κάνει με το gpu tweak αλλά πρέπει να βάλεις τους ανεμιστήρες σε υψηλό επίπεδο για να δεις βελτίωση, αλλά έχεις το αρνητικό αποτέλεσμα του πολύ μεγαλύτερου θορύβου . Καταλαβαίνω... :/
Ailuros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Yπάρχει ενότητα για ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις