frozex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εν κατακλείδι, ανάμεσα στα Cloud (I ή II), τα Siberia (v2 ή v3) και τα G230 υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ή είναι όλα θέματα διαφήμισης;
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν μπορει να τεθει θεμα συγκρισης με τα παραπανω οταν μου βαζεις στο ιδιο τσουβαλι και ακουστικα των 100ευρω και ακουστικα των 50. Οπως σου ειπα απο ολους εμας τους κατοχους θα ακουσεις μονο θετικα λογια,αρα πιο πολυ δες κανενα Review στο Youtube και παρε αυτα που σου αρεσουν(περνα και απο κανενα καταστημα να τα δεις και απο κοντα και ας μην μπορεις να τα φορεσεις να δεις ποσο μεγαλα ή μικρα ειναι για σενα).
frozex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν μπορει να τεθει θεμα συγκρισης με τα παραπανω οταν μου βαζεις στο ιδιο τσουβαλι και ακουστικα των 100ευρω και ακουστικα των 50. Οπως σου ειπα απο ολους εμας τους κατοχους θα ακουσεις μονο θετικα λογια,αρα πιο πολυ δες κανενα Review στο Youtube και παρε αυτα που σου αρεσουν(περνα και απο κανενα καταστημα να τα δεις και απο κοντα και ας μην μπορεις να τα φορεσεις να δεις ποσο μεγαλα ή μικρα ειναι για σενα). καλά αυτό είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια για τους Καβαλιώτες. Απορώ πως μπόρεσα και δοκίμασα το DeathAdder πριν το παραγγείλω. Όσο για τα review δεν με βοήθησαν και πολύ. Πάντως έχεις δίκιο δεν έθεσα σωστά την ερώτηση, αξίζει η διαφορά των 50€ για χρήση gaming;
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 αξίζει η διαφορά των 50€ για χρήση gaming; όχι βέβαια
haris013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 καλά αυτό είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια για τους Καβαλιώτες. Απορώ πως μπόρεσα και δοκίμασα το DeathAdder πριν το παραγγείλω. Όσο για τα review δεν με βοήθησαν και πολύ. Πάντως έχεις δίκιο δεν έθεσα σωστά την ερώτηση, αξίζει η διαφορά των 50€ για χρήση gaming; αν είναι μόνο για gaming σου ξαναείπα πάρε το φθηνότερο headset που να σε βολεύει..
frozex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ε όταν λέω gaming είναι μέσα και skype και καμιά ταινία κανά βράδυ για να μην ενοχλώ, αλλά δεν είμαι και απαιτητικός πάνω σε αυτά, μου αρκεί να ακούω καθαρά(όχι και κρυστάλλινα όπως λένε μερικοί αλλά να μην έχω χιόνια)και να με ακούνε χωρίς να πονάνε τα αυτιά τους
haris013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ε όταν λέω gaming είναι μέσα και skype και καμιά ταινία κανά βράδυ για να μην ενοχλώ, αλλά δεν είμαι και απαιτητικός πάνω σε αυτά, μου αρκεί να ακούω καθαρά(όχι και κρυστάλλινα όπως λένε μερικοί αλλά να μην έχω χιόνια)και να με ακούνε χωρίς να πονάνε τα αυτιά τους μην δώσεις πάνω απο 50 με τίποτα τότε, θα σε υπερκαλήψουν τα ακουστικά σε αυτή την κατηγορία
frozex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οπότε πάω στα G230. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας 1
haris013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οπότε πάω στα G230. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας καλοφόρετα και καλοάκουστα 1
Pantelis15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Πάνω στο ίδιο θέμα,θέλω να αγοράσω και εγω περίπου στα 50-70 ευρώ, επείδη θεωρώ το να μην κουράζουν πρώτο κοίταγα για τα steelseries siberia v2 που έχουν καλές κριτικές σε αυτό τον τομέα. Αξίζει η διαφορά στην τιμή απο τα G230;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα