frozex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Χθες έσπασα το παλιό μου headset και σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να αγοράσω ένα καλό για παιχνίδια. Δεν είμαι σίγουρος τι χαρακτηρίζει ένα headset ως καλύτερο για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ. Αυτό που χρειάζομαι εγώ είναι να μου είναι άνετα και όχι ενοχλητικά ακόμα και το καλοκαίρι και να έχουν "surround" ήχο (έτσι νομίζω λέγετε) για παιχνίδια όπως το CS:GO. Το μικρόφωνο του αν δεν είναι ποιοτικό δεν με ενοχλεί και πολύ. Αν τα αυτάκια διπλώνουν όπως τα G230 της Logitech θα μετρήσει, αν όχι πάλι δεν πειράζει. Η τιμή καλά θα ήταν να μην υπερβαίνει τα 130€. Όσοι προτείνουν πιο κάποιο headset θα ήθελα να μου εξηγήσουν γιατί το θεωρούν καλύτερο στα χρήματα του ώστε να μπορέσω να διαλέξω και εγώ πιο εύκολα.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλα πριν 1 περιπου μηνα δεν ειχες ανοιξει θεμα γενικα για Headset και πληκτρολογιο και ελεγες οτι εδινες μεχρι 60περιπου ευρω για Headset??(γιαυτο και ειχαμε προτεινει τοτε το G230) ή μηπως εννοεις οτι πηρες το G230 και το εσπασες.
frozex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δεν τα πήρα τελικά. Έτυχαν πολλά και τα περισσότερα ήταν θέματα υγείας και έμεινα με τα παλιά.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5458041/Razer-Kraken-Pro-Neon.html http://www.skroutz.gr/s/4625756/SteelSeries-Siberia-v2.html http://www.skroutz.gr/s/6110364/SteelSeries-Siberia-V3.htm http://www.skroutz.gr/s/5043529/Kingston-HyperX-Cloud-Headset.html http://www.skroutz.gr/s/6146742/Kingston-HyperX-Cloud-II.html http://www.skroutz.gr/s/5816226/Creative-Sound-Blaster-Tactic(λογωτης τιμης τους κυριως) http://www.skroutz.gr/s/439181/Sennheiser-PC-330-G4ME.html http://www.skroutz.gr/s/3334381/Logitech-G430.html?keyphrase=logitech+g430 ή Logitech G230 αν θες να γλυτωσεις χρηματα. Εβαλα απο διαφορες εταιριες για να εχεις πολλες επιλογες. Επισης για να γινει σωστη συγκριση των παραπανω πρεπει καποιος να τα εχει ολα και αρα να μπορει να εκφερει γνωμες,γιατι αν πχ γραψει ο καθενας που εχει ενα Headset γνωμες,θα δεις μονο σχολια του τυπου''τα εχω πολυ καλος ηχος μπλα μπλα μπλα'' και ακρη δεν θα βγαλεις. Η γνωμη μου λοιπον ειναι να δεις video στο Youtube ειτε με Unboxing ειτε με Review(οχι απο τιποτα κοπελιτσες βεβαια ), να περασεις απο κανενα Πλαισιο ή Public μπας και εχουν καποιο απο τα παραπανω να το δεις και απο κοντα και πανω κατω οποιο και να παρεις θα σε καλυψει. 1
haris013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 +1 στα seinheiser, απίστευτη ποιότητα και πιστότητα ήχου σε αυτά τα λεφτά καθώς και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. σε σχέσεις με τις λοιπές κινεζιές razer κλπ είναι αρκετά καλύτερα. τα ανταγωνίζονται τα cloud x κατα τη γνώμη μου, τα υπόλοιπα απέχουν αρκετά.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μια χαρα ειναι ολα τα παραπανω για την χρηση που τα θελει ο ts. Και επειδη ειναι οι εταιριες παρα πολυ δημοφιλης απο πολυ κοσμο, κακα τα ψεματα γνωμη που να σε βοηθησει στην αγορα δεν μπορεις να παρεις γιατι ο καθενας θα λεει το μακρυ και το κοντο του.Αλλα χρηση για παιχνιδια ειναι αρα και το θεμα ηχου ειναι υποκειμενικο.Αν ηταν για αλλη χρηση εκει θα μιλαγαμε και για αλλες εταιριες. ΕΠισης υπαρχει και ο παραγοντας κοστος για αυτα που ζητας. Εγω πχ επειδη δεν βλεπω να ζηταει και πολλα απο τα ακουστικα,γιαυτο και ανεφερα και ορισμενα φθηνοτερα ή πχ τα Logitech που εχουν 3 χρονια εγγυηση γιατι μπορει τα φθηνοτερα να τον καλυπτουν καλυτερα. Επισης να πω οτι και σε δικη μου ερευνα που εκανα,σε ΟΛΑ τα παραπανω βρηκα ατομα που τους παρουσιασανε τα ακουστικα προβληματα,κοινως ειναι αν σου τυχει.
haris013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μια χαρα ειναι ολα τα παραπανω για την χρηση που τα θελει ο ts. Και επειδη ειναι οι εταιριες παρα πολυ δημοφιλης απο πολυ κοσμο, κακα τα ψεματα γνωμη που να σε βοηθησει στην αγορα δεν μπορεις να παρεις γιατι ο καθενας θα λεει το μακρυ και το κοντο του.Αλλα χρηση για παιχνιδια ειναι αρα και το θεμα ηχου ειναι υποκειμενικο.Αν ηταν για αλλη χρηση εκει θα μιλαγαμε και για αλλες εταιριες. ΕΠισης υπαρχει και ο παραγοντας κοστος για αυτα που ζητας. Εγω πχ επειδη δεν βλεπω να ζηταει και πολλα απο τα ακουστικα,γιαυτο και ανεφερα και ορισμενα φθηνοτερα ή πχ τα Logitech που εχουν 3 χρονια εγγυηση γιατι μπορει τα φθηνοτερα να τον καλυπτουν καλυτερα. Επισης να πω οτι και σε δικη μου ερευνα που εκανα,σε ΟΛΑ τα παραπανω βρηκα ατομα που τους παρουσιασανε τα ακουστικα προβληματα,κοινως ειναι αν σου τυχει. θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις σοβαρά ακουστικά έτσι κι αλλιώς(για gaming καλά είναι τα περισσότερα αλλά μέχρι εκεί) Ανέφερα τα PC330 ως καλύτερα στο κομμάτι του ήχου και στην ποιότητα υλικού καθώς τα έχω ακούσει όπως και όλα τα παραπάνω εκτός απο τα creative και μπορώ να πω οτι ήταν αρκετά καλύτερα ηχιτικά.Παίζαν ποιο σωστά χωρίς το μπάσο να υπερκαλύπτει τις υπόλοιπες συχνότητες.Εμένα προσωπικά που είχα κάποιες απαιτήσεις προφανώς δεν περίμενα να με καλύψουν ακουστικά σε αυτό το budget απλά ανέφερα τα PC330 καθώς (για εμένα πάντα) ξεχώρισαν σε αυτή την κατηγορία.
frozex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, πάνω κάτω και εγώ αυτά σκεφτόμουν αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι: όλα αυτά έχουν surround ήχο ή μόνο τα Cloud II και τα G430; Ρωτάω γιατί μπήκα στην σελίδα της κάθε εταιρίας και μόνο σε αυτά τα δύο το αναφέρει, στα άλλα εξυπακούεται ή δεν έχουν;
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, πάνω κάτω και εγώ αυτά σκεφτόμουν αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι: όλα αυτά έχουν surround ήχο ή μόνο τα Cloud II και τα G430; Ρωτάω γιατί μπήκα στην σελίδα της κάθε εταιρίας και μόνο σε αυτά τα δύο το αναφέρει, στα άλλα εξυπακούεται ή δεν έχουν; Το Surround να ξερεις οτι ειναι κυριως διαφημιστικα marketing των εταιριων.Στην πραξη ειναι ψιλο μπουρδες στα παιχνιδια το Surround και τον καλυτερο ηχο τον εχεις αν βαλεις καρτα ηχου και εχεις ακουστικα με καρφακι.Αλλιως και η καρτα της μητρικης μια χαρα δουλεια κανει. 1
haris013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το surround σε ακουστικά είναι κοροιδία, δεν υφήσταται καν στην πραγματικότητα αλλά τελωσπάντον. μην σε νοιάζει αποκτάς virtual surround σε οποιοδήποτε ακουστικό με το προγραμματάκι της razer.
frozex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέχρι στιγμής με έχουν κερδίσει τα Kraken, Siberia, HeperX Cloud. Θα δω αύριο όσα reviews μπορώ και ελπίζω να μην απογοητευτώ από αυτό που θα μου έρθει. Με έχει επηρεάσει λίγο η προσωπική εμπειρία του haris και σκέφτομαι και τα PC330.
haris013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 αν μπορώ να σε βοηθήσω,αφου σου αρεσαν τα cloud εχουν μικρή διαφορά με τα 330. τα kraken καλύτερα βγάλτα εκτός, τα βρήκα εντελώς αδιάφορα.
frozex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 τα Kraken δεν θα τα έβαζα από αρχής αλλά ψάχνοντας διάβασα κάμποσα σχόλια για καλή γύρο ηχομόνωση. Το μέγεθος των μαγνητών παίζει κάποιο ρόλο; Να κοιτάζω τα 50+mm;
iCyd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Θα σου μιλησω σαν κατοχος Kraken 7.1 . Πολυ καλος ηχος,πολυ καλο μικροφωνο,ΤΕΛΕΙΑ ηχομονωση αλλα εμενα προσωπικα με κουραζουν μετα απο ωρες που τα φοραω,ειναι καπως σφιχτα και απ οτι ειχα διαβασει η Razer το εκανε και καλα αυτο για να αυξηση την ηχομονωση αλλα για μενα αυτο με εκανε να μετανιωσω λιγο για την αγορα τους. 1
qsis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, πάνω κάτω και εγώ αυτά σκεφτόμουν αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι: όλα αυτά έχουν surround ήχο ή μόνο τα Cloud II και τα G430; Ρωτάω γιατί μπήκα στην σελίδα της κάθε εταιρίας και μόνο σε αυτά τα δύο το αναφέρει, στα άλλα εξυπακούεται ή δεν έχουν;Surround μπορεί να σου δώσει η κάρτα ήχου του υπολογιστη σου Και τα 230 μπορούν να έχουν surround είναι ακριβώς τα ίδια ακουστικά με τα 430 Η επιπλέον εξωτερική κάρτα που έχουν τα 430 είναι για τίποτα λάπτοπ που βγάζουν μόνο στερεο ήχο Βέβαια όπως λένε και οι από πάνω είναι τρικ, δεν είναι πραγματικό surround, αλλά στα παιχνίδια έχει τη φάση του. Μέχρι εκεί όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα