Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο περι προστασιας δεδομενων θελει μεγαλη συζητηση.Μετα το Facebook θα ερθει κατι αλλο,γιατι ολα εχουν την εποχη τους.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ιδιωτικότητα και social media δεν πάνε παρέα. όταν όλη την ώρα κάποιος κάνει check in,tag με ποιον είναι,τι τρώει,τι μουσική ακούει,τι ρούχα αγόρασε,που πίνει καφέ,που θα πάει διακοπές,σελφιες,πώς είναι το δωμάτιο του,χιλιάδες φωτό από κάθε τι, κτλ κτλ ε...δεν νομίζω ότι χρειάζεται καμιά κατασκοπία...και δεν υφίσταται κανένα ιδιωτικό απόρρητο.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο περι προστασιας δεδομενων θελει μεγαλη συζητηση.Μετα το Facebook θα ερθει κατι αλλο,γιατι ολα εχουν την εποχη τους.

Ηρθαν πολλά! Ηρθε και η google η ίδια και πήρε τα 3! Ο Μίτσος, ο Κίτσος και η κουτσή Μαρία έμαθαν το facebook οπότε δεν μπορούν να ξεμάθουν τώρα και ξανά απο την αρχή! Γι'αυτο το facebook επιβιώνει. Επειδή εκεί βρίσκονται ΟΛΟΙ!

Δημοσ.

Ευχαριστουμε που μας επισημανες το προφανες. Εχε επισης υποψη σου οτι αυτο το ζητημα ειναι απολυτο, δηλαδη αυτος που αρνειται οτι μπορει να παρακολουθηθει μεσα απο το facebook είναι ειτε εμμισθος ειτε ηλιθιος, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

Δημοσ.

ιδιωτικότητα και social media δεν πάνε παρέα. όταν όλη την ώρα κάποιος κάνει check in,tag με ποιον είναι,τι τρώει,τι μουσική ακούει,τι ρούχα αγόρασε,που πίνει καφέ,που θα πάει διακοπές,σελφιες,πώς είναι το δωμάτιο του,χιλιάδες φωτό από κάθε τι, κτλ κτλ ε...δεν νομίζω ότι χρειάζεται καμιά κατασκοπία...και δεν υφίσταται κανένα ιδιωτικό απόρρητο.

Αυτος καλα κανει, το θεμα ειναι με τους υπόλοιπους που ειναι στην παρέα και δεν γουστάρουν φβ και διάφορα, με αυτους τι γινεται, ανεβάζουν οτι τους ερθει στο κεφαλι και αφορα όλους οσους έτυχε να ειναι εκεινη την ωρα μαζι τους

• Like 1
Δημοσ.

"και λοιπον, δεν εχω τιποτα να κρυψω"

οποτε

1. ας ερχετε η αστυνομια οποτε γουσταρει σπιτι να κανει ανω κατω τα παντα για να βρει οπλα,ναρκωτικα,κλπ. δεν εχω τιποτα τετοια

2. ας με καλει καθε χρονια η εφορια να με ξετειναζει στον ελεγχο, δεν κλεβω, πληρωνω κανονικα

3. οταν παω στο μπανιο αφηνω ολες τις πορτες ανοικτες, την αναγκη μου κανω μονο, δεν χτυπαω ενεση!

πραγματικα δεν εχω τιποτα να κρυψω! :D

α, ξεχασα!

και το καλοκαιρι απο τη ζεστη κυκλοφορω ολογυμνος στο δρομο!

• Like 14
Δημοσ.

Μια εφαρμογή να περάσεις στο κινητό, αρκεί για να πάνε περίπατο τα προσωπικά δεδομένα.

Ακόμα και αν σταματήσεις να χρησιμοποιείς τεχνολογίες και υπηρεσίες που σε εκθέτουν, εξακολουθείς να είσαι εκτεθειμένος. Αυτή τη φορά, στις προτιμήσεις των άλλων, που διαμορφώνουν την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

"και λοιπον, δεν εχω τιποτα να κρυψω"

οποτε

1. ας ερχετε η αστυνομια οποτε γουσταρει σπιτι να κανει ανω κατω τα παντα για να βρει οπλα,ναρκωτικα,κλπ. δεν εχω τιποτα τετοια

2. ας με καλει καθε χρονια η εφορια να με ξετειναζει στον ελεγχο, δεν κλεβω, πληρωνω κανονικα

3. οταν παω στο μπανιο αφηνω ολες τις πορτες ανοικτες, την αναγκη μου κανω μονο, δεν χτυπαω ενεση!

πραγματικα δεν εχω τιποτα να κρυψω! :D

α, ξεχασα!

και το καλοκαιρι απο τη ζεστη κυκλοφορω ολογυμνος στο δρομο!

...κυκλοφορώ ολόγυμνος γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω :-D

• Like 12
Δημοσ.

Πρεπει να φτιαξουν κεντρο απεξαρτησης ειδικα για το Facebook με ψυχολογους κλπ.Ο κοσμος εχει εθιστει.Σαν να ειναι στο DNA μας το κουτσομπολιο και η αναγκη για επιβεβαιωση.

Εξω στον πραγματικο κοσμο ειμαστε "κλειστοι" ενω πισω απο το PC στο FB το αντιθετο.Εχει αλλαξει(φθαρει) ο τροπος επικοινωνιας.Ειναι περιεργο πλεον εδω και χρονια να μην εχεις FB.Fuck logic.

Βαζω στοιχημα οτι ειναι πολλοι αυτοι που αν τους εκοβαν αποτομα το FB θα επεφταν σε καταθλιψη.Ποσο μαλλον αν δεν μπορουσαν να μπουν καθολου στο ιντερνετ.

Το προβλημα με το ιντερνετ ειναι οτι αντι να γινεται σωστη χρηση για χρησιμες πληροφοριες και software γινεται καταχρηση.

• Like 10
Δημοσ.

Η κατασκοπεια εχει νοημα οταν γινεται για μεμονωμενα ατομα αν κατασκοπευουν τους παντες δεν κατασκοπευουν ουσιαστικα κανενα μιας και μονο τα μπουτια τους μπερδευουν.

Στο κατω κατω νοημα θα ειχε να κρυβεσαι αν εισαι κακοποιος και οχι καποιος φυσιολογικος ανθρωπος.

ομαδική συλλογή προσωπικών πληροφοριών , συνηθειών κλπ κλπ κλπ ώστε αργότερα όταν παίρνουν καποιες αποφάσεις να τις προσαρμόζουν ανάλογα με της μάζες ώστε να είναι ποιο εύκολο να τους χειρίζεσαι :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...