Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.επειδη εχω μεινει πισω στην συγκεκριμενη κατηγορια θελω να μου προτεινεται κινητα τα οποια να ειναι dual sim active.δηλαδη οταν μιλαω στην μια sim να μπορω να δεχομαι ταυτοχρονα κληση στη δευτερη σιμ και να επιλεγω αν θα απαντησω η οχι.δεν θελω να γινεται αυτο μεσω προωθησης.δεν μ`ενδιαφερει απο ποια εταιρια θα ειναι ουτε αν αγοραστει απο ελλαδα η εξωτερικο.δεν με απασχολει τι λειτουργικο θα εχει (αν εχει).μονες απαιτησεις μου ειναι οτι ψαχνω το απολυτως φθηνοτερο που να ειναι 3g και καλο θα ηταν να μπορουσε να το μοιρασει μεσω hotspot.δεν ξερω αν ζηταω πολλα αλλα καθε προταση ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα.επειδη εχω μεινει πισω στην συγκεκριμενη κατηγορια θελω να μου προτεινεται κινητα τα οποια να ειναι dual sim active.δηλαδη οταν μιλαω στην μια sim να μπορω να δεχομαι ταυτοχρονα κληση στη δευτερη σιμ και να επιλεγω αν θα απαντησω η οχι.δεν θελω να γινεται αυτο μεσω προωθησης.δεν μ`ενδιαφερει απο ποια εταιρια θα ειναι ουτε αν αγοραστει απο ελλαδα η εξωτερικο.δεν με απασχολει τι λειτουργικο θα εχει (αν εχει).μονες απαιτησεις μου ειναι οτι ψαχνω το απολυτως φθηνοτερο που να ειναι 3g και καλο θα ηταν να μπορουσε να το μοιρασει μεσω hotspot.δεν ξερω αν ζηταω πολλα αλλα καθε προταση ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

huawei honor 6

Δημοσ.

αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα του στο gsmarena δεν ειναι active οι sim του.ασε που ξεφευγει σε μεγεθος κατι που ξεχασα να αναφερω.δεν ψαχνω απολυτες επιδοσεις γι`αυτο και ειπα για το φτηνοτερο χωρις να αποκλειω βεβαια καμια προταση αν δεν την δω πρωτα.

για να γινω ποιο κατανοητος εχω αλλο ενα τηλεφωνο που ειναι 4.5 ιντσες και το θεωρω μεγαλο

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6-6461.php

Δημοσ.

για να επιμενεις κατι θα ξερεις.εγω απλα ανεφερα οτι ειδα στο παραπανω σαιτ

και για το μέγεθος δεν νομίζω να βρεις αυτά που θέλεις σε κάποιο μικρότερο ασε που για να είσαι σίγουρος οτι είναι active θα πρέπει να βρεις κάποιον κάτοχο γιατί δεν έχω δει να αναφέρεται  

Δημοσ.

αυτο λεω.οποιος εχει καποιο η ξερει οτι οντως ειναι.δεν νομιζω να ειναι τοσο εξειδικευμενο καποιο που να ειναι 3g.δεν μ`ενδιαφερει να υποστηριζεται και στις 2 καρτες.η μια μονο φτανει να ειναι

Δημοσ.

και το stand-by τι είναι ρε παιδιά?

οτι ειναι ενεργες και οι 2 για να σε καλεσουν αλλα απο τη στιγμη που η μια χρησιμοποιειται αν σε καλεσουν στην 2η φαινεται κλειστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...