Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το ήχο στο skype!

Καταρχάς, επιλέγω τη ρύθμιση tools-options-audio settings-speakers/headphones, ώστε όταν φοράω ακουστικά να ακούω στα ακουστικά και την επαφή στο skype με την οποία μιλάω σε κλήση, αλλά και κάποιο αρχείο ήχου ή βίντεο το οποίο έχω βάλει να παίζει, είτε από κάποιο πρόγραμμα των windows, είτε από το internet.

Από την άλλη, όταν έχω τη ρύθμιση communications headphones, ακούω από τα ηχεία την επαφή στο skype και από τα ακουστικά το αρχείο ήχου ή βίντεο...

και όταν γράψει κάτι η επαφή, ο ήχος του αρχείου μεταφέρεται αυτόματα από τ' ακουστικά στα ηχεία για μια στιγμή...

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω λοιπόν είναι τα εξής:

ενώ έχω επιλεγμένη τη ρύθμιση speakers/headphones,

1.όταν κάνω κληση πρέπει να συνδέσω τα ακουστικά στο βύσμα αφού απαντηθεί η κλήση, αλλιώς αν τα συνδέσω από πριν, τότε ο ήχος από το skype θα ακούγεται από τα ηχεία...

2.αν κοπεί το σήμα κατά τη διάρκεια της κλήσης , τότε ο ήχος μεταφέρεται στα ηχεία πάλι και παραμένει έτσι όταν ξαναπιάσει το σήμα...

και αυτά ενώ η ρύθμιση παραμένει speakers/headphones!

Για να το διορθώσω αυτό ακολουθώ την εξής διαδικασία:

κλείνω την κλήση, βγάζω τ' ακουστικά απ' το βύσμα, επιλέγω τη ρύθμιση communications headphones, βγαίνω και ξαναμπαίνω στο skype, επιλέγω τη ρύθμιση speakers/headphones, κάνω κλήση και όταν απαντηθεί βάζω τ' ακουστικά στο βύσμα...

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα...

Σίγουρα όμως καταλάβατε ότι αυτή η κατάσταση είναι ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ!

Τι μπορώ να κάνω για να ακούγεται ο ήχος ταυτόχρονα και από το skype και από τα αρχεία ήχου ή βίντεο, πάντα στα ακουστικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...