Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχω μια LG 3D Smart TV του 2014 και θελω να κανω stream μιας ταινιας απο τον σταθερο υπολογιστη μου προς την τηλεόραση.

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνω και να υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους;

Κατέβασα το PLEX και στο PC και στην TV αλλα για να ανοιξει στην Smart TV θελει λεει PLEX PASS το οποιο ειναι επι πληρωμη.

Επισης μια ανεπισημη εφαρμογη για PLEX, που λεγεται PLAYZ υπαρχει στο LG Store αλλα και αυτη ειναι επι πληρωμη.

Το εχει καταφερει καποιος με καποιον τροπο;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατι να μπλεκει με plex;;;. Φιλε μου μπες απο το πσ στην σελιδα της lg βρες την τηλεοραση ή μια οποιαδηποτε σμαρτ και στην υποστηριξη θα δεις το smart share. Εγκατεστησετο στο πσ σου βαλτο να σκανναρει τα αρχεια σου και ετοιμος

Δημοσ.

Με κάποια εφαρμογή dlna στο PC ορίζεις τα αρχεία που θες κοινόχρηστα. Και μετά μέσω του Web OS στο τομέα media share θα βρεις τον υπολογιστή σου και τα περιεχόμενα. Προϋπόθεση να είναι και τα δύο συνδεμενα στο ίδιο ρουτερ

• Like 1
Δημοσ.

Και υποστηριζει και Ελληνικους Υποτιτλους? Απο που τους τραβαει?

Το ξερω το SmartShare το χρησιμοποιω για το ταμπλετ, αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει και στο PC ως εφαρμογη..

http://www.lg.com/gr/support-product/lg-55LB870V Εδω δεν βλεπω κατι για να κατεβασω το Smart Share, και οταν παταω αλλου μεσα στο Site να κατεβασω εναν DLNA Client μου κατεβαζει PLEX Client...

Δημοσ.

www.lg.com/gr/support/smart-share αυτο που λεει media link...

Και αυτο πλεξ λεει...

lg-smart-share.software.informer.com/2.0 δοκιμασε και εδω...

www.lg.com/gr/support-product/lg-47LM620S εδω το γνησιο απο την δικη μου..

• Like 1
Δημοσ.

www.lg.com/gr/support/smart-share αυτο που λεει media link...

Και αυτο πλεξ λεει...

lg-smart-share.software.informer.com/2.0 δοκιμασε και εδω...

www.lg.com/gr/support-product/lg-47LM620S εδω το γνησιο απο την δικη μου..

Υποτιτλους τους τραβαει μονο του αν εχουν ιδιο ονομα στον ιδιο φακελο?

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου

Δημοσ.

Τους κατεβαζεις εσυ ..ονομα ιδιο με την ταινια και στον ιδιο φακελλο. Τιποτε αλλο

Δοκιμασε το σμαρτ σεαρ απο την δικη μου τηλεοραση αν και η δικη σου ειναι πιο νεα και δεν ξερω... Αν δουλεψει λεγε..

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα και PLEX και το SMARTSHARE το ανοιγω απο τη Smartshare καρτελα της TV μου αλλα οταν παταω πχ τον φακελο ΤΑΙΝΙΕΣ στον C:/, ειναι αδειος.

Εκανα επανεκκινηση pc/router/tv και εκλεισα τα firewall και antivirus, αλλα το ιδιο..

Καμια ιδεα?

Μπλεξαμε..

Δημοσ.

Εβαλες το σμαρτ σεαρ στο πσ να σκανναρει και να βρει τα αρχεια σου;;;

Ναι το εκανα..

Τελικα απο SmartShare τα βρηκε, τα παιζει, αλλα οι υποτιτλοι ειναι κινεζικα.. Θελει ειδικο φορματ υποτιτλων srt?

Toν ιδιο φακελο, με το PLEX τον δειχνει αδειο.. (Επισημη λυση της LG για την τηλεοραση μου εντομεταξυ -.-). Κριμα γιατι το PLEX ειχε και γκαλλερυ να βλεπεις ολες τις ταινιες σου κλπ..

Δημοσ.

Οχι. Καθως παιζει η ταινια πατα ρυθμισεις στον πλειερ αναπαραγωγη βιντεο κωδικοποιηση υποτιτλων ελληνικα. Ή καπως ετσι τεσπα ειναι η δικη μου

Και το σμαρτ σεαρ σου δειχνει ολες τις ταινιες σε φακελλο. Οι υποτιτλοι οκ;;

• Like 1
Δημοσ.

Οχι. Καθως παιζει η ταινια πατα ρυθμισεις στον πλειερ αναπαραγωγη βιντεο κωδικοποιηση υποτιτλων ελληνικα. Ή καπως ετσι τεσπα ειναι η δικη μου

Και το σμαρτ σεαρ σου δειχνει ολες τις ταινιες σε φακελλο. Οι υποτιτλοι οκ;;

Ναι ολα μια χαρα, και μαλιστα εχει και αρκετες ρυθμισεις για υποτιτλους (κωδικοποιηση, μεγεθος, θεση, κλπ)

Απλα κριμα γιατι το PLEX ειναι πιο ομορφο σαν βιντεο κλαμπ στο PC σου με τρειλερ ταινιων, βαθμολογιες, ιστορικο, κλπ ενω με το SmartShare ειναι απλα ενας φακελος με ταινιες.

Αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα και το ελυσε, ας με βοηθησει..

Για να καταλαβετε, τωρα παω στον Υπολογιστη μου>Θεσεις Δικτυου> και βλεπω το SmartShare το ανοιγω και μεσα εχει τον φακελο με τις ταινιες κανονικα.

Ενω με το PLEX το δειχνει ως Server στις θεσεις δικτυου, αλλα οταν παταω και τον ανοιγω τον φακελο με τις ταινιες μεσα του, ειναι αδειος χωρις αρχεια ταινιων και υποτιτλων.

Το ιδιο και στην τηλεοραση, ανοιγω τον φακελο και λεει "το δικτυο δεν ειναι σταθερο" και ο φακελος ειναι αδειος.

Κατι πρεπει να παιζει με τις ρυθμισεις του PLEX, και το σπαστικο ειναι οτι απο το support της LG, το PLEX σου δινουν ως επισημο εργαλειο sharing. Αν δεν μου ειχες στειλει το παλιο SmartShare, δεν θα ειχα βρει λυση.

Σε ευχαριστω παντως φιλε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...