PunishedSnake Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα,μια γρήγορη ερώτηση: Στην εγκατάσταση της μητρικής της υπογραφής κουνήθηκε το VRM heatsink που έκει στερεομένο(δεν μου φάνικε και πολύ σταθερο...)με βίδες+ελατήριο. Κάτω απο το heatsink απο όσο γνωρίζω υπάρχει θερμική ταινία και όχι πάστα οπως τα CPU. Υπάρχει περίπτωση να εχει μειωθεί η απόδοση του heatsink και της μητρικής(εφόσον κάνω overclock) εξαιτίας αυτού;Μήπως πρέπει να βγάλω την ταινία και να την αντικαταστήσω με πάστα? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το κρατάς όπως είναι. Τα pads (γιατί pad έχει) δεν χαλάνε με επανατοποθετήσεις στο ίδιο σημείο φυσικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μάλλον θα πρέπει να το βγάλεις και να το ελέγξεις και αν χρειαστεί να βάλεις pads ή πάστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κανε πως δεν εγινε ποτε.Δεν εχει θεμα,και εγω ιδια μητρικη με σενα εχω και το κουνησα λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα