Προς το περιεχόμενο

Μπορεί ένα Windows tablet να αντικαταστήσει ένα laptop/desktop;;

AlienTechGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,έχω το desktop της υπογραφής στο οποίο κάνω απλά πράγματα όπως surfing,γράψιμο κώδικα (απλά πράγματα) σε C++/Java και παίζω και κάνα NBA/Racing παιχνιδάκι.

Το θέμα είναι πως θέλω κάτι φορητό,οπότε σκέφτομαι να δώσω το desktop και να πάω σε κάποιο Windows 8.1 tablet με Core επεξεργαστή (και όχι Atom κτλ).

Η ερώτηση μου είναι,θα με καλύψει για αυτά που θέλω να κάνω;;Δεν λέω βάση μεγέθους,αλλά βάση επιδόσεων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πιστεύω ότι όχι. Όσο καλό και να είναι ένα τάμπλετ ποτέ (για μένα) δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει ένα laptop ή ένα desktop.

• Like 2

Εγώ πιστεύω ότι όχι. Όσο καλό και να είναι ένα τάμπλετ ποτέ (για μένα) δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει ένα laptop ή ένα desktop

Ένα υβρίδιο τύπου surface έχει να ζηλέψει κάτι από ένα απλό λαπτοπ? Μάλλον το αντιθετο.....

Η ερώτηση μου είναι,θα με καλύψει για αυτά που θέλω να κάνω;;Δεν λέω βάση μεγέθους,αλλά βάση επιδόσεων.

Όχι. Θα πας σε ένα "κανονικό" i7 laptop με μεγαλύτερη οθόνη και απείρως καλύτερες cpu/κάρτα γραφικών από αυτά του surface pro 3, ακόμα και του πιο ισχυρού που θα σου στοιχίσει και τα διπλά λεφτά.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά,έχω το desktop της υπογραφής στο οποίο κάνω απλά πράγματα όπως surfing,γράψιμο κώδικα (απλά πράγματα) σε C++/Java και παίζω και κάνα NBA/Racing παιχνιδάκι.

Το θέμα είναι πως θέλω κάτι φορητό,οπότε σκέφτομαι να δώσω το desktop και να πάω σε κάποιο Windows 8.1 tablet με Core επεξεργαστή (και όχι Atom κτλ).

Θα σε καλυψει απο αποψη επιδοσεων για αυτα που θελεις, με ερωτηματικο τα παιχνιδια και τι απαιτησεις εχεις απο αυτα.

Ενδεικτικα ενα surface 3 pro εχει καλυτερες επιδοσεις απο αρκετα ultrabook laptop.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες επισης κατι σαν αυτο που θα σε καλυψει ικανοποιητικα και πιο οικονομικα

http://www.anandtech.com/show/9104/asus-zenbook-ux305-review

http://www.amazon.de/Zenbook-UX305FA-FC004H-Notebook-Core-m-schwarz/dp/B00S7WLIQ8/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1427657447&sr=8-13&keywords=asus+zenbook

Η σε υβριδικο αυτο αλλα με συμβιβασμο στην κακη αυτονομια του

http://www.notebookcheck.net/Asus-Transformer-Book-T300-Chi-Convertible-Review.138153.0.html

http://www.fnac.com/Tablet-PC-Asus-T300CHI-FL076H-12-5/a8159999/w-4

Η εδω που θα εχεις ιση η παρπανω επιδοσεις απο το Surface

http://www.amazon.de/UX303LB-R4062H-Notebook-Core-i5-NVIDIA-Geforce/dp/B00UHH20IG/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1427658417&sr=8-11&keywords=asus+zenbook

http://www.amazon.de/Zenbook-UX303LA-R4342H-Ultrabook-i7-5500U-entspiegeltes/dp/B00S6H3XC6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427658417&sr=8-1&keywords=asus+zenbook

http://www.amazon.de/Zenbook-UX303LA-RO341H-Ultrabook-entspiegeltes-Display/dp/B00S6H3WRC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1427658417&sr=8-3&keywords=asus+zenbook

http://www.amazon.de/Zenbook-UX303LA-RO340H-Ultrabook-entspiegeltes-Display/dp/B00S6H3XV2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1427658417&sr=8-2&keywords=asus+zenbook

Αλλιως το Surface Pro 3 i5 version αλλα εκει θες 900-950 με πληκτρολογιο που υπερεχει του Asus υβριδικο σε αυτονομια και επιδοσεις ενα 10-20% οχι μεγαλυτερη διαφορα

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 1

Εγω παντως μια χαρα εχω αντικαταστησει το λαπτοπ για την καθημερινη χρηση (παρουσιασεις, ιντερνετ, office, skype και καμια ταινιουλα στο τρενο) με το miix.. και στην δουλεια και στο σπιτι.. παρολο που τρεχει με atom και μολις 2gb ram. φαντασου λοιπον τι μπορει να γινει με καποιο υβριδιο με core.  

• Like 1

Αφού ρε φίλε κάνεις like στις απαντήσεις που σου λένε να έχεις λαπτοπ, προς τι το δίλημμα? Κατσε με το λαπτοπ δεν κανει για σένα η νέα τεχνολογία.....ασε την σε εμάς.....

Η δικιά μου φιλοσοφία είναι να μην καταντήσει το tablet , laptop. Το λέω αυτό γιατί βλέπω γνωστούς οι οποίοι προσπάθησαν να αλλάξουν το laptop με tablet. Στο τέλος, βαλαν πληκτολόγιο-ποντίκι γιατί δεν βόλευε στην εργασία τους. Γιατί λοιπόν να έχεις κάτι που μοιάζει με laptop και όχι ένα laptop; Προσωπικά πάντα, η παραγωγικότητα είτε σε εργασιακό , είτε σε ακαδημαϊκό επίπεδο δεν συγκρίνεται με την εμπειρία ενός laptop.

• Like 1

Η δικιά μου φιλοσοφία είναι να μην καταντήσει το tablet , laptop. Το λέω αυτό γιατί βλέπω γνωστούς οι οποίοι προσπάθησαν να αλλάξουν το laptop με tablet. Στο τέλος, βαλαν πληκτολόγιο-ποντίκι γιατί δεν βόλευε στην εργασία τους. Γιατί λοιπόν να έχεις κάτι που μοιάζει με laptop και όχι ένα laptop; Προσωπικά πάντα, η παραγωγικότητα είτε σε εργασιακό , είτε σε ακαδημαϊκό επίπεδο δεν συγκρίνεται με την εμπειρία ενός laptop.

Όταν μάθεις τι ευκολίες προσφέρει ένα win hybrid μηχανακι έλα να τα ξαναπούμε.....

Κατοχος Asus t100

Αφού ρε φίλε κάνεις like στις απαντήσεις που σου λένε να έχεις λαπτοπ, προς τι το δίλημμα? Κατσε με το λαπτοπ δεν κανει για σένα η νέα τεχνολογία.....ασε την σε εμάς.....

Ποια νέα τεχνολογία και κουραφέξαλα;;Απλά συμφώνησα με αυτό που είπε ο kirileman,ότι σε δύναμη υπερτερεί ένα κανονικό laptop από οποιοδήποτε Windows Tablet.Το δίλημμα παραμένει δίλημμα.

Ποια νέα τεχνολογία και κουραφέξαλα;;Απλά συμφώνησα με αυτό που είπε ο kirileman,ότι σε δύναμη υπερτερεί ένα κανονικό laptop από οποιοδήποτε Windows Tablet.Το δίλημμα παραμένει δίλημμα.

Το θέμα είναι σε ενδιαφέρει η αφή στα windows,σε ενδιαφέρει η tablet mode πλευρα του.

Αυτό πρέπει να σκεφτείς και η απάντηση βγαίνει από μόνη της.

Εννοείται ένα λαπτοπ η ultrabook παρέχουν καλύτερες επιδόσεις ειδικά αν έχουν ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Για το SP3 ένα ακόμα ερώτημα να κάνεις στον εαυτό σου, σε ενδιαφέρει η γραφίδα την χρειάζεσαι στην καθημερινότητα του.

Αν όχι και εδώ προφανές βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα προς που να κινηθείς.

Το θέμα είναι σε ενδιαφέρει η αφή στα windows,σε ενδιαφέρει η tablet mode πλευρα του.

Αυτό πρέπει να σκεφτείς και η απάντηση βγαίνει από μόνη της.

Εννοείται ένα λαπτοπ η ultrabook παρέχουν καλύτερες επιδόσεις ειδικά αν έχουν ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Για το SP3 ένα ακόμα ερώτημα να κάνεις στον εαυτό σου, σε ενδιαφέρει η γραφίδα την χρειάζεσαι στην καθημερινότητα του.

Αν όχι και εδώ προφανές βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα προς που να κινηθείς.

Ναι,με ενδιαφέρει η αφή αλλά η γραφίδα όχι ιδιαίτερα.Βασικά ακόμα και ένα "απλό" μηχάνημα με Atom και 2GB πιστεύω ότι θα με καλύψει για τα δύο πρώτα,το μόνο που φοβάμαι είναι το NBA.Δεν με ενδιαφέρει να το τρέχω σε υψηλές ρυθμίσεις απλά να τρέχει όπως έτρεχε τόσο καιρό με την Intel HD του G3258 μου.Επίσης από racing παίζω κυρίως τα παλιά NFS.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω (δεν είναι κουραφεξαλα και ΝΑΙ είναι νέα τεχνολογία είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι)

Παίζω το nba2k14 σε 1280*720 με όλα στο high (πλην των θεατών και των sideline παιχτών που τα θεωρώ άχρηστα) στα 30fps

• Like 1

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω (δεν είναι κουραφεξαλα και ΝΑΙ είναι νέα τεχνολογία είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι)

Παίζω το nba2k14 σε 1280*720 με όλα στο high (πλην των θεατών και των sideline παιχτών που τα θεωρώ άχρηστα) στα 30fps

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση.Το κουραφέξαλα δεν πήγαινε στη νέα τεχνολογία αλλά στο γεγονός ότι σχολίασες το like που έκανα στον kirileman.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...