Προς το περιεχόμενο

Trans-Eurasian Belt Development London-NY Οδικώς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεω να παω λονδινο με το αμαξι,ετσι για εξασκηση :P

To μόνο θέμα σε αυτό, είναι η εγκληματικότητα στα Βαλκάνια που θα πρέπει να τα περάσω με τη μία. Δε θέλω να σταματήσω με το αμάξι Αλβανία,Σερβία κλπ.

Δημοσ.

λαδια,τακακια,γρκινια γυναικας,βενζινες αλλα και γαμω τα ταξιδια

Λαδια και  τακακια δεν θα καταλαβουν τιποτα σε τετοια διαδρομη. Οπως και το ματι σου σε σχεση με το αν χαραζες παρομοια πορεια, παραλληλα του κεντρικου

To μόνο θέμα σε αυτό, είναι η εγκληματικότητα στα Βαλκάνια που θα πρέπει να τα περάσω με τη μία. Δε θέλω να σταματήσω με το αμάξι Αλβανία,Σερβία κλπ.

εχει ταξιδεψει πολυς κοσμος σε ολα τα Βαλκανια, περασε γαματα και δεν κινδυνεψε πουθενα. Λιγο common sense χρειαζεται, οπως παντου.

Η μονη μαλακια ειναι η ποιοτητα της βενζινης. Αν εχεις φτιαγμενο, παρε και κανενα octane booster να υπαρχει.

Δημοσ.

Αρκεί να γουστάρει η γυναίκα σου ταλαιπωρία κ να έχει το ίδιο mindset. Γιατί οι περισσότερες σπάνε @@ στα roadtrips άσε που θέλουν να κατουράνε κάθε 50 χιλιόμετρα.

κοίτα... δεν έχω εμπειρία με γυναίκες, άρα θα πούμε ότι το σχόλιο πάει για μένα :P  (είμαι γυναίκα μωρέ μωρέ! :P  ) 

Μ'αρέσουν τα ταξίδια με αυτοκίνητο. Αλλά εντάξει... μία στάση για τσίσα χρειάζεται πού και πού! :P 

• Like 1
Δημοσ.

παιζει να εισαι απο τις λιγες

Πάλι καλά να λέμε που υπάρχουν κ τέτοιες σαν την Pintsie, γιατί αλλιώς θα χανόταν κάθε ελπίδα. Εγώ αυτό το είδος το εκθειάζω. Χρειαζόμαστε περισσότερες όμως. Anyway το κόλπο με το πέρασμα σε Ιταλία ήταν κι αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου. ΜΤ60RS παρότι δε μου την έχουν πέσει παρά μόνο μια φορά κι αυτό μια φορά Ολλανδία κάτι μεθυσμένοι, έχω ταξιδέψει μόνος μου εξωτερικό σε διαφορετικές χώρες, τις χώρες των Βαλκανίων τις χέζομαι πραγματικά. Κι επειδή όταν έχω κάτι κακό στο μυαλό μου σχεδόν πάντα γίνεται, θα πέρναγα τα Βαλκάνια μόνο με αυτοκίνητο αλλουνού. :P . Να καθίσεις να ξαποστάσεις σε κανα μοτέλ κ να βρείς τακωμένο το αμάξι να λείπουν οι τροχοί! Εφιάλτης!

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι οι άντρες που ξέρετε θα πήγαιναν άνετα σε τέτοια ταξίδια?

Εγώ ξέρω αρκετούς που ούτε για 200χλμ δεν έχουν όρεξη.

• Like 1
Δημοσ.

^ψηστους να μας δανεισουν τα αυτοκινητα/μηχανακια τους. Ετσι, για ενα ξεμπουκωμα (both sides). Βενζινες-λαδια δικα μας

• Like 1
Δημοσ.

^ψηστους να μας δανεισουν τα αυτοκινητα/μηχανακια τους. Ετσι, για ενα ξεμπουκωμα (both sides). Βενζινες-λαδια δικα μας

Δεν δανείζονται τα αυτοκίνητα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...