marlon93 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καλησπερα αν κ εχω αρκετα καλο πισι τα περισσοτερα παιχνιδια π εχω κατεβασει οταν τ κρακαρω πατα διπλο κλικ κ μ βγαζει σφαλματα ενα συνιθισμενο σφαλμα ειναι dll.exe. και κατι αλλα κουφα.. τι μπορω να κανω σ αυτη την περιπτωση?
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 "Παω να κλεψω και δεν τα καταφερνω καλα θα βαλετε ενα χερακι;" 11
Sakisss!!! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έχεις καλό αντιβιοτικό στο pc η το έχεις κατεβασμένο "κρακαρισμένο" ?. Επειδή παίζει να έχεις φάει κανέναν ιό και για αυτό να σου βγάζει σφάλματα.
iCyd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μπορεις ευκολα να το googlαρεις. Παντως να το ξες οτι το φορουμ με ο,τι αφορα το "θειο" δεν το επιτρεπει 1
marlon93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το αβαστα ιντερνετ σεκιουριτι εχω βσκ αβαστ** αετολοφιτης τ εχω εγκαταστησει τ νταιρεκτ εξ 11
marlon93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μηπως φταιει π αλαξα το σκληρο δισκο μ ?? κ εβαλα αυτον???http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-HDD-Purple-Sata-III-1TB-64MB-WD10PURX.htm που αυτος ειναι για καμερες ασφαλειας καθαραα!!
Amix Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 δεν φταιει ο σκληρος...και τι σχεση εχει με τς καμερες που το ειδες αυτο??? πολυ απλα δν σε αφηνει ο antivirus..το διαβαζει σαν ιος ...πολυ απλα πας στο steam και αγοραζεις το παιχνιδι..
Zergoulini Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Πλζ μπάι ορίτζιναλ γουίντος. Ιτς νοτ λίκγαλ εντ γιού νόου ιτ. 4
Raiko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μπορει βεβαια να φταει και οτι ειναι για καμερες ο δίσκος.Πχ να μην αφηνει το φυλακα να παιξει παιχνιδια. 6
marlon93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μαλιστα καταλαβα και τωρα τι μπορω να κανω??? οχι τα γουιντοουζ ειναι αυθεντικααα!!
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το αρχειο dll που σου λεει οτι λυπει, google it και κατεβασε το. μετα βαλε το dll (εαν ειναι σε zip βγαλτο απο μεσα) και βαλε το dll στον φεκελο του game. ενας τροπος ειναι αυτος, δεν ξερω τι dll σου λυπει, λογικα θα ειναι για directx (google download directx)
SlimData Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αν ισχύει αυτό που λέει ο Raiko, ίσως αν στείλεις μια υπεύθυνη δήλωση στη western digital οτι ο δίσκος δεν προορίζεται για κάμερα αλλά για παιχνίδια να στον ξεκλειδώσουν και να μπορείς να παίξεις. Sent from my iPhone using Insomnia 3
linuxman666 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 καλησπερα αν κ εχω αρκετα καλο πισι τα περισσοτερα παιχνιδια π εχω κατεβασει οταν τ κρακαρω πατα διπλο κλικ κ μ βγαζει σφαλματα ενα συνιθισμενο σφαλμα ειναι dll.exe. και κατι αλλα κουφα.. τι μπορω να κανω σ αυτη την περιπτωση? Run as Administrator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα