dekulinkgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το χουν ξεφτυλισει με το wii u...Δεν φτανει που δεν εχει τιτλους καθυστερουν και games που θα δωσουν εστω και λιγο ψυχη στην consola....Αυτο το game το κανουν develope ξερω γω 3 χρονια...Λες και θα φτιαξουν το παιχνιδι των εποχων... Το wii u ειναι dead console...Θα ανακοινωσει καινουρια κιολας η nintendo και απο την στιγμη που ανακοινωσει δεν παιζει να βγει αλλο παιχνιδι.. Καταρχας σχεδον ολα τα zelda εχουν χρονο αναπτυξης περιπου 4 χρονια οποτε αναμενομενο η αναβολη.Η μηπως προτιμας να το βγαλουν φετος μισοτελειωμενο και να το patch-αρουν στην πορεια οπως πλεον ειναι της μοδας? Οσο για το δεν εχει τιτλους η κονσολα εννοεις τιτλους που να σε ενδιαφερουν ετσι?Γιατι πλεον εχει τιτλους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πόσο ήθελες? Κάνα χρόνο? Τα καλά παιχνίδια βγαίνουν κάθε χρόνο, φίλε μου. Π.χ. κωλοντούτι και φίφα. Αν δεν βγαίνουν κάθε χρόνο σημαίνει ότι δεν έχουν ζήτηση άρα δεν είναι καλά. Άκου τρία χρόνια development, μάλλον βαριούνται γι' αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ή πληρώνονται με την ώρα και αργούν όσο μπορούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carou89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δεν έχω wii u,δε θα πω ψέμματα, αλλά... Ρε παιδιά αμάν με αυτά περί νέας κονσόλας της nintendo και χαιρέτα μου τον πλάτανο.. έχει αφήσει η nintendo ποτέ κονσόλα της χωρίς παιχνίδια? 2-3 super mario και μάλιστα τουλάχιστον ένα από αυτά κορυφαίο παιχνίδι. Δε θα βγάλει ένα metroid που να βγάζει μάτια (ξέρω στο N64 δεν κυκλοφόρησε, αλλά υπήρχαν άλλοι λόγοι που συνέβη αυτό οι οποίοι δεν υπάρχουν πλέον..). 2 Zelda εννοείται κορυφαία Εμένα αυτά μου είναι αρκετά μαζί με τα αποκλειστικά παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ήδη. Μόλις βγει το zelda ή το επόμενο 3d mario θα το πάρω κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη,έχω αφήσει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το wii u και οφείλω με την παρέα μου να επιδιορθώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carou89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τα καλά παιχνίδια βγαίνουν κάθε χρόνο, φίλε μου. Π.χ. κωλοντούτι και φίφα. Αν δεν βγαίνουν κάθε χρόνο σημαίνει ότι δεν έχουν ζήτηση άρα δεν είναι καλά. Άκου τρία χρόνια development, μάλλον βαριούνται γι' αυτό. call of duty ασχολίαστο, και fifa 5 χρόνια ούτε μια επιδιόρθωση στο gameplay..ΟΚ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hic_et_nunc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το wii u το αγορασα πριν 1 εβδομάδα και τα περισσότερα exclusives της Nintendo for Wii U ειναι σε 1080p 60fps. Ποσες κονσόλες του 2012 γνωρίζετε που υποστηριζονται και θα υποστηριζονται για 2 χρονια ακόμα το λιγότερο;;; Εχω και ps3 και xbox 360 με την ποιοτητα στα περισσότερα παιχνιδια να ειναι για τα σκουπίδια, ενω δεν βγαινουν πολλοί νέοι τίτλοι για αυτες τις 2 κονσόλες που έχουν ηδη απαξιωθει. Ακόμα και για τα ολοκαίνουρια ps4/xbox one δεν βγαινουν παρα ελάχιστα 1080p games (συνειδητοποιειτε ποσο τραγικό είναι αυτό; ) Nintendo λοιπόν και ξερό ψωμί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirostgm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τα καλά παιχνίδια βγαίνουν κάθε χρόνο, φίλε μου. Π.χ. κωλοντούτι και φίφα. Αν δεν βγαίνουν κάθε χρόνο σημαίνει ότι δεν έχουν ζήτηση άρα δεν είναι καλά. Άκου τρία χρόνια development, μάλλον βαριούνται γι' αυτό. Φιλαράκι καλό το κωλοντούτι αλλά σα το μπατλεφιλντ δεν εχει. Και καπάκι το ασασικρίντ να 'ούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το wii u το αγορασα πριν 1 εβδομάδα και τα περισσότερα exclusives της Nintendo for Wii U ειναι σε 1080p 60fps. Ποσες κονσόλες του 2012 γνωρίζετε που υποστηριζονται και θα υποστηριζονται για 2 χρονια ακόμα το λιγότερο;;; Εχω και ps3 και xbox 360 με την ποιοτητα στα περισσότερα παιχνιδια να ειναι για τα σκουπίδια, ενω δεν βγαινουν πολλοί νέοι τίτλοι για αυτες τις 2 κονσόλες που έχουν ηδη απαξιωθει. Ακόμα και για τα ολοκαίνουρια ps4/xbox one δεν βγαινουν παρα ελάχιστα 1080p games (συνειδητοποιειτε ποσο τραγικό είναι αυτό; ) Nintendo λοιπόν και ξερό ψωμί wii u κυκλοφορία στην Ευρώπη, Νοεμβριος 2012 ps3 κυκλοφορία στην Ευρώπη, Μάρτιος 2007 xbox 360 κυκλοφορία στην Ευρώπη, Δεκέμβριος 2005 Συγκρίνεις την τρέχουσα κονσόλα της Ν με τις 2 προηγούμενες από τις άλλες εταιρίες; μήπως να συγκρίνεις το wii u με ps4/xbox1 ή τα ps3/360 με το wii και να μας πεις τι νέο κυκλοφορεί και αν θα υποστηρίζεται για 2 χρόνια ακόμα; (Δεν ξέρω ρωτάω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το wii u το αγορασα πριν 1 εβδομάδα και τα περισσότερα exclusives της Nintendo for Wii U ειναι σε 1080p 60fps. Ποσες κονσόλες του 2012 γνωρίζετε που υποστηριζονται και θα υποστηριζονται για 2 χρονια ακόμα το λιγότερο;;; Εχω και ps3 και xbox 360 με την ποιοτητα στα περισσότερα παιχνιδια να ειναι για τα σκουπίδια, ενω δεν βγαινουν πολλοί νέοι τίτλοι για αυτες τις 2 κονσόλες που έχουν ηδη απαξιωθει. Ακόμα και για τα ολοκαίνουρια ps4/xbox one δεν βγαινουν παρα ελάχιστα 1080p games (συνειδητοποιειτε ποσο τραγικό είναι αυτό; ) Nintendo λοιπόν και ξερό ψωμί Καλητερα να λες 720p στα 60 καρε. Πραγματικο 1080p με 60 δεν ειδαμε ακομα στις τωρινες κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τα καλά παιχνίδια βγαίνουν κάθε χρόνο, φίλε μου. Π.χ. κωλοντούτι και φίφα. "Κωλο-ντουτι"? Χαχαχα.....Ωωωωωχ.... δε περιγραφω αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hic_et_nunc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 wii u κυκλοφορία στην Ευρώπη, Νοεμβριος 2012 ps3 κυκλοφορία στην Ευρώπη, Μάρτιος 2007 xbox 360 κυκλοφορία στην Ευρώπη, Δεκέμβριος 2005 Συγκρίνεις την τρέχουσα κονσόλα της Ν με τις 2 προηγούμενες από τις άλλες εταιρίες; μήπως να συγκρίνεις το wii u με ps4/xbox1 ή τα ps3/360 με το wii και να μας πεις τι νέο κυκλοφορεί και αν θα υποστηρίζεται για 2 χρόνια ακόμα; (Δεν ξέρω ρωτάω) Ωραία να σου συγκρίνω τότε wii u/ps4/xbox one. Ποσα 1080p games εχουν τα ps4/xbox one και ποσα το wii u;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renesys32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τα καλά παιχνίδια βγαίνουν κάθε χρόνο, φίλε μου. Π.χ. κωλοντούτι και φίφα. Αν δεν βγαίνουν κάθε χρόνο σημαίνει ότι δεν έχουν ζήτηση άρα δεν είναι καλά. Άκου τρία χρόνια development, μάλλον βαριούνται γι' αυτό. Κωλοντούτι? Τι είναι αυτό, είδος μουσικής από Αφρική? Καλά τα παιχνίδια με ετησιες εκδόσεις, αλλά έχουν ελάχιστες αλλαγές για να στα αρπάζουν. Ξεκολλάτε και δώστε λίγα χρήματα σε indie developers, αρκετοί αξίζουν περισσότερο τα χρήματα σας από τις ηλίθιες EA, Konami, Valve και Blizzard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τα καλά παιχνίδια βγαίνουν κάθε χρόνο, φίλε μου. Π.χ. κωλοντούτι και φίφα. Αν δεν βγαίνουν κάθε χρόνο σημαίνει ότι δεν έχουν ζήτηση άρα δεν είναι καλά. Άκου τρία χρόνια development, μάλλον βαριούνται γι' αυτό. Καλα σοβαρα δεν καταλαβατε οτι το παραπανω post ηταν ειρωνικο?? Επισης για ποιο CoD και BF καθεστε και μιλατε αφου στην ΕΛλαδα μονο τα Pro και GTA πουλανε?? http://www.gameslife.gr/top-10-videogames-greece-january-2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pocobine Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν πειράζει. Θα έχουμε χρόνο να ευχαριστηθούμε το Xenonblade Chronicles X. Έτσι κι αλλιώς το Zelda, για το τέλος του 2015 το είχαν προγραμματισμένο. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία ενάντια στο Wii U. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος ότι απευθύνεται στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή και όχι στον flamewarά που κράζει τον αντίπαλο και καταλήγει σε τρια χρόνια με όλα τα next gen στο σαλόνι του?Έλεος ρε μάγκες που λέει και μια ψυχή ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 καλα τα forza και τα halo αλλα ενα mario kart να χαμε και στο one ρε παιδια.. ας αργησει το zelda οσο κεφαρει..καλο να βγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα