teras-bite Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, μετά από αρκετό καιρό απουσίας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Μου κάνανε δώρο το Turbo X Hive V 3G tablet πριν καναδυό μέρες. Γενικά φυσικά είναι ψιλοαπογοήτευση, δεν θα έδινα ποτέ λεφτά για κάτι τέτοιο, παρά τα "φοβερά" του χαρακτηριστικά. Τώρα, έχω το εξής πρόβλημα. Υποτίθεται ότι ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB και η RAM 2GB. Δεν έχω προσθέσει ακόμα sd κάρτα. Στις πληροφορίες αποθηκευτικού χώρου όμως, μου εμφανίζει ως συνολικό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, μόλις 1,14GB και άλλα 12,19GB ως χώρο αποθήκευσης USB. Τι πάει να πει αυτό? Στην πράξη πάει να πει ότι έχω μόλις 1,14GB χώρο για apps που δεν μπορούν να μεταφερθούν στον usb χώρο αποθήκευσης(αφού το βλέπει σαν εξωτερικό όπως κατάλαβα), πράγμα τραγικά περιοριστικό! Δύο μέρες το έχω και ήδη έχω πρόβλημα χωρητικότητας! μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή την περίπτωση? Μου φάινεται τραγικός περιορισμός για τάμπλετ που μόλις κυκλοφόρησε και με τόσο καλά χαρακτηριστικα (στα χαρτιά).Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει αυτό το διαχωρισμό στους χώρους. Ένα παλιό κινητό lg optimus G που έχω, δείχνει κανονικά και τα 32GB του διαθέσιμα χωρίς να κάνει διαχωρισμό σε εσωτερικό και εξωτερικό κλπ. So, τι μπορώ να κάνω για να αξιοποιήσω όλο τον αποθηκευτικό χώρο που έχει το τάμπλετ για εφαρμογές που δεν μεταφέρονται στον usb, και όχι μόνο ένα μικρό μέρος? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2015 από teras-bite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το μονο που μπορεις ειναι αν το ρουταρεις να μετακινησεις τις εφαρμογες στην εξωτερικη μνημη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Με turbo-x? Την προσευχή σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 το συγκεκριμένο tablet είναι κλώνος του onda v919 3g air. Παρόλο που τα turbo x δεν τα έχω καθόλου σε εκτίμηση τα onda είναι εκ των κορυφαίων κινέζικών με παρα πολύ καλή ποιότητα (πολύ καλύτερη από αρκετά επώνυμα) Στο θέμα μας τώρα Φίλε μου ψαξε να δεις αν βρεις τίποτα για το onda v919 3g air (ειδικά στο xda) Προσοχή όμως γιατί το onda βγαίνει σε 2 εκδόσεις μία με επεξεργαστή Mediatek και λειτουργικό andoid και μία με Intel και dual os (andoid + windows) Εσύ κοίτα για την android έκδοση μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teras-bite Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος έκανε τρομερή εντύπωση και σε γνωστή μου που είναι android developer και έτσι το πήγα πίσω στο πλαίσιο, αφού είχα και αποδείξεις κλπ. Έκανε και σε αυτούς εντύπωση (!) και απ' ό,τι κατάλαβα δεχτήκανε παράπονα και από άλλους πελάτες για αυτό το θέμα. Χωρίς πολλά πολλά συμφωνήσανε να το δεχτούν πίσω και να πάρω κάτι άλλο. Πάντως πέραν του συγκεκριμένου θέματος δεν είχα κάποιο άλλο ιδιαίτερο παράπονο από την απόδοση του τάμπλετ, εκτός ότι δεν έτρεχε και πολύ smoothly. Αλλά χωρίς apps απλά αχρηστεύεται.Μου κάνανε πίστωση γιατί δεν με ενδιέφερε κάτι από τα διαθέσιμα και πλέον σκέφτομαι να βάλω κάτι παραπάνω και να πάρω αυτόhttp://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab-PRO-10-1-%CE%A4520-Wifi-Black-SM-T520NZKAEUR.htm Αν έχετε γνώμη, ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από teras-bite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) : Επεξ/σία 5 Απριλίου 2015 από tsilitheo1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Το έχω πάρει στη γυναίκα μου δώρο και οι εφαρμογές βλέπουν όλο το χώρο της μνήμης (μετά από μια απλή επίσκεψη στο Πλαίσιο Αγ.Παρασκευής). 16 GB μείον κάτι λίγα για το λειτουργικό. Μου αρέσει πολύ το μηχανάκι αλλά η γυναίκα μου παραπονιέται για τη διάρκεια της μπαταρίας. Το μόνο της πρόβλημα είναι ότι τρώει γρήγορα τη μπαταρία (έχει και τη retina screen...) Μήπως είναι τίποτα άχρηστες εφαρμογές που τρώνε τη μπαταρία??? Υπάρχει καμμιά εφαρμογή να τεστάρω αν η μπαταρία είναι εντάξει; Θα λυθεί άραγε το πρόβλημα με αντικατάσταση μπαταρίας ή με τη retina οθόνη θα συνεχίσει να είναι ανεπαρκής; Απ΄ότι λένε τα χαρακτηριστικα στο σιτε του Πλαίσιου η μπαταρία είναι 6000 mAh! ΥΓ Επειδή το λινκ έχει αλλάξει είναι αυτό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2017 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ψάχνω να βρώ κάποιο πρόγραμμα που να τρέχει στο foreground συνέχεια και να μετρήσω πόση ώρα κάνει η μπαταρία να φτάσει από το 100% στο 10%. Αλλά να υπάρχει ένα γνωστό μέτρο σύγκρισης με άλλο tablet με ίδια χαρακτηριστικά (retina οθόνη, 8-πύρηνο επεξεργαστή και 6000 ΜΑh μπαταρία). Γιατί δεν είμαοι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα και να μην πάρει άλλο που δεν θα δει βελτίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα