nick.the.greek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 επιτελούς το βρήκα είχα ένα καλώδιο usb που το συνέδεα με το stikaki TP-LINK το έβγαλα και τώρα δεν το κάνει σε ευχαριστώ πολύ!!!! Άρα το καλώδιο είχε θέμα , επομένως είμαι για καινούριο καλώδιο.
linuxman666 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το εχεις τωρα συνδεμενο το stickακι χωρις το καλωδιο και δεν το κανει? 1
nick.the.greek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 όχι έχω και κάρτα δικτύου μέσα στον πύργο δικιά μου άλλα για να πιάνει καλύτερα σιμά πήρα το TP-LINK για να το μετακινώ σε διάφορα μέρη,με την δικιά μου κάρτα δεν το έκανε, άλλα τώρα ξανά έβαλα το καλώδιο και το TP-LINK και δεν μου το κάνει τέντωσα και το καλώδια να μην λυγίζει πουθενά και δεν το κάνει τώρα
linuxman666 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τωρα αν σε πω γκαντέμη εγω θα φταίω; μου το έκανε χτες και σε εμένα στο cs go. τι να πω; . Δεν το εψαξα ακόμη, θα παω να δω και σήμερα αν το ξανακάνει. 1
linuxman666 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλημερα. συνεχιζω εδω μιας και δεν θελω να ανοιξω καινουργιο θεμα, δεν με απασχολει τοσο απλα το γραφω για να δειτε και εσεις. εχω windows 8.1 pro. δεν ειχα προβλημα για ενα χρονο. τωρα τι κανει. δεν μπαινει η οθονη σε sleep και οταν ανοιγω cs go και παρακολουθω match μου το κανει Minimize σε 1-2 λεπτα. Οχι οταν παιζω, μονο οταν βλεπω και δεν παταω τιποτα. σε αλλα παιχνιδια, youtube fullscreen, vlc κτλπ δουλευει τελεια. πραγματα που εχω κανει. εκλεισα σχεδων οτι ειχε απο "allow this to wake computer" πληκτρολογιο, καρτα δικτυου...εκανα scan για ιουσ (τιποτα)..εβγαλα την δευτερη οθονη που ειχα με hdmi μηπως εκανε κατι αυτη...αφερεσα τους 2 hdd που ειχα και αφισα μονο τον ssd του os ( lol ετσι το εκανα γιατι δεν ιξερα τι αλλο να κανω)...εβγαλα ακουστικα ηχεια, usb, ps/2 αφισα μονο το mouse.... εκανα bios update, drivers ηταν ενημερωμενοι...εβγαλα τα τελευταια updates που ημουν απολυτα συγουρος οτι αυτα το χαλασαν...ειδα και στο menou τις οθονης αν εχει καμια επιλογη turbo mode no sleep μηπως και πατησα εκει κατι.....και δεν εγινε τιποτα μεχρι τωρα. * στο κερσορα του ποντικιου μου βγαζει καθε 5 sec το κυκλακι των windows οταν περιμενεισ κατι να φορτωσει αλλα για κλασματα, ισα ισα που το βλεπεις, ενω πριν δεν το εκανε. στα tasks δεν βλεπω περιεργο να τρεχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα