nick.the.greek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γεια σας έχω ένα πρόβλημα... Εκεί που είμαι παράδειγμα στο facebook και γράφω ένα μήνυμα την ώρα που γράφω ξαφνικά με πετάει λες και δεν έχω πατήσει στο κουτάκι που γράφεις και μου το κάνει συνεχεία αυτό και σε άλλα προγράμματα ενώ είμαι μέσα σε ένα παιχνίδι ας πούμε με πετάει στην επιφάνεια εργασίας άλλα δεν κλείνει το πρόγραμμα. Αυτό μου το κάνει τον τελευταίο καιρό δεν το έκανε πάντα. Ξέρει κάνεις σας τι μπορεί να έπαθε????? Σας ευχαριστώ.
nick.the.greek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 άλλα τι μπορεί να είναι ξέρεις κάτι??? το έκανα και format μπας και είχα κάνει καμιά βλακεία εγώ καμιά ρύθμιση άλλα πάλι τα ίδια ;/
nick.the.greek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 λες να έχει καμιά κάρτα γραφικών πρόβλημα ??
discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 εγω λεω να δοκιμασεις ενα malwarebyte antimalware + hitman pro αν δεν βρουν τιποτα , δοκιμασε αλλο πληκτρολογιο + ποντικι. 1
nick.the.greek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 τι προγράμματα είναι αυτά? για scan στο pc τι προβλήματά έχει????
nick.the.greek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μπα δεν πιστεύω κάτι άλλο έχει άλλα τι? άλλα θα δοκιμάσω και άλλο πληκτρολόγιο να δω
nick.the.greek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μπα δεν είναι το πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι τα δοκίμασα και το ξανά κάνει :/ ... Τι μπορεί να είναι πια?????
discoboyminimal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 σου ειπα..κανε ενα scan με τα προγραμματα πιο πανω..
nick.the.greek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το έκανα άλλα δεν βρήκε κάτι.... Τι κάνω τώρα ????
linuxman666 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το πιο πιθανο ειναι να τρεχει καποιο προγραμμα. αν δεν ειναι ιος οπως λες τοτε οταν στο κανει αυτο ανοιγε το task manager Και δες τι τρεχει. τι windows εχεις? 1
discoboyminimal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 απο safe mode στο κανει? επισης διαβασα , οτι μπορει να στο κανει και καποιο ελατωτοματικο καλωδιο. δηλαδη αν χρησιμοποιεις τις expantion usb της μητρικης , ισως φταει αυτο.δοκιμασε με αλλες θυρες usb.με αλλο keyboard πανω σε διαφορετικες θυρες.. επισης διαβασε.. http://www.tomshardware.co.uk/forum/12894-63-keys-pressed-randomly-help δοκιμασε να σβησεις το keyboard απο το system manager.και να ξανακανει install τα drivers. οπως επισης και με το usbdeview. σβησε τα παντα απο usb device και ξανασυνδεσετες μετα μια μια. επισης πριν τα install κανε restart. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα