Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους παλευω με το pc φιλου που φτιαξαμε προσφατα τα πραγματα που φοραει ειναι τα εξης

MOBO A58M-A/usb3

CPU AMD A8 6600K BLACK EDITION FM2

RAM KINGSTON 2GB DDR3 1600MHZ X2

PSU CORSAIR CX 600

VGA GT 610 NVIDIA

DISC WD CAVIAR GREEN 1 TB

WINDOWS 7 HOME

λοιπον μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το συστημα παιδες απο οταν το μονταραμε κανει ρεσταρτ  ανευ λογου εχω αλλαξει μητρικη μηπως τυχον ετρεχε κατι απο εκει εχω αλλαξει τροφοδοτικο το εχω παει και σε τεχνικο ο οποιος σκιζει τα πτυχια του εχουν τσεκαριστει ολα τα κομματια και δεν βγαζουνε κανενα σφαλμα ,η μητρικη ειναι microatx kai fm2+ socket ο cpu einai fm2 αρα θεμα συμβατοτητας δεν παιζει επισης το psu ειναι atx αλλα και παλι υποστηριζεται η mobo που ειναι micro atx ειλικρινα εχω στερεψει απο ιδεες αν εχετε καμμια πειτε μου,thanx in advance

Δημοσ.

Πότε γίνεται ακριβώς restart? Σε τυχαίες στιγμές που χρησιμοποιείται ο υπολογιστής; Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Επίσης, αναφέρθηκες μόνο στο υλικό ενώ είναι πιθανό να είναι και θέμα λογισμικού, το έλεγξε αυτό ο τεχνικός στον οποίον το πήγες;

Δημοσ.

κανε ένα memory test   στις μνήμες σου και αστο να τρεξει αρκετή ώρα, και ρίξε και μαι ματια  στα  smart  του δίσκου... και βεβαίως ισχύει αυτό που σου είπαν και παραπάνω.. πότε κάνει  restart ? οταν φορτωνει τα  windows? idle?  όταν τρέχεις κάποιο πρόγραμα?

Δημοσ.

ελειπα ολη μερα παιδια ,μολις τα ειδα λοιπον τα restart τα κανει σε ασχετουσ χρονους αν ητανε σε στανταρ χρονο θα ηξερα οτι φταει κατι συγκεκριμενο ,χωρις να φορτωνω κατι χτεσ για παραδειγμα το χα βαλει να παιζει μουσικη  και εκλεισε κοντα στο διωρο ανοιξε και καπακι μετα απο 2 λεπτα ξαναεκανε restart,ναι και το λογισμικο εχει ελεχθει και περαστει ξανα απο τον τεχνικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...