STORM1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/2889294/Kingston-4GB-DDR3-1333MHz-KVR13N9S8-4.html
Demon Lord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 χρειάζεσαι και λιγο overclock Νομίζω πως το τροφοδοτικό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια... 1
STORM1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Νομίζω πως το τροφοδοτικό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια... Το ίδιο και η μητρική σου δυστυχώς...
Demon Lord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μα δεν κάνω τρελή χρήση για να κάνω oc... η ταχύτητά του συστήματος με καλύπτει αρκετά. απλά ήθελα να δω γιατί άλλοι με την ίδια gpu είχαν καλύτερη απόδοση σε παρόμοια συστήματα. λεφτά δεν υπάρχουν οπότε π[ροσπαθώ να πάρω το 100% με ελάχιστες προσθήκες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μα αυτο σου λενε τα παιδια,αν δεν κανεις oc τον επεξεργαστη δεν μπορεις να τερματισεις την καρτα!
Demon Lord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μα δε γίνεται να γίνει oc λόγω επεξεργαστή μητρικής και τροφοδοσίας. ΑΚόμα και με τα στοκ ρολόγια του επεξεργαστή δε ρίχνει και τόσο πολύ bottleneck στη νκάρτα άρα μάλλον είναι ανεπάρκεια σε ram.
STORM1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κοίτα, θα μπορούσες ίσως να δοκιμάσεις μέχρι που θα ανεβεί ο cpu χωρίς να ανεβάσεις καθόλου το ρεύμα σου ή έστω 1-2 σκάλες πάνω. Δεν τραβάει πολύ το μηχάνημα σου για να τα φτύσει το τροφοδοτικό σου τόσο νωρίς και εντάξει η μητρική σου δεν είναι ιδανική αλλά κάτι λίγα θα μπορεί να τα κάνει. Λογικά θα μπορέσεις και να ανεβάσεις τις μνήμες και στα 1333.
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μα δε γίνεται να γίνει oc λόγω επεξεργαστή μητρικής και τροφοδοσίας. ΑΚόμα και με τα στοκ ρολόγια του επεξεργαστή δε ρίχνει και τόσο πολύ bottleneck στη νκάρτα άρα μάλλον είναι ανεπάρκεια σε ram. Το τροφοδοτικο σου δεν εχει θεμα με οβερκλοκ, φτανει ανετα. Η μητρικη τωρα δε ξερω, δες αν και ποσο μπορεις με αυτη τη μητρικη. 1
Demon Lord Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλές/προτάσεις παιδιά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναασχοληθεί με το άθλημα αν και θεωρητικά την ξέρω καλά τη διαδικασία και έχω όλα τα προγράμματα που χρειάζονται για τις μετρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα