Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα την εν λόγω κάρτα αλλά παρατηρώ πως έχω χαμηλά fps σε αρκετά games (watchdogs, ride κλπ.). Το σύστημα που έχει μπει η κάρτα είναι αυτό της υπογραφής μου.Ειδικά στο watchdogs τα fps δεν ξεπερνούν τα 25 με ανάλυση 1680*1050 και γραφικά στο high (χωρίς aa και vsync). Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό αυτό ή συμβαίνει κάτι άλλο. Να πω πως όταν υπάρχει lag το φωτάκι του σκληρού είναι μονίμως αναμένο και σήμερα είχα και μια bsod από drivers της gpu. Από θερμοκρασίες η κάρτα κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα, δεν έχει πάει πάνω από 50 εν ώρα gaming. Τι συμβαίνει λοιπόν; Εϊναι φυσιολογικό αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

μαλλον την κραταει χαμηλα ο επεξεργαστης σου,γτ καρτα σε 50 βαθμους full load δεν νμζ οτι γινεται...

ωστοσο τσεκαρε drivers και τετοια,και το watch dog γενικα μην το συγκρινεις ειναι πολυ κακο!

Δημοσ.

Αλλη μια 4αρα ραμ χρειαζεσαι..επισης οπως ειπε και το παιδι απο πανω ξανακατεβασε τα drivers.

Δημοσ.

Οχι απο το CD...καλυτερα απο το site της AMD.

Κατεβασε το 14.12 Omega...τo αλλo ειναι beta..και ισως σου δημιουργησει προβλημα.

Δημοσ.

1)Πρώτα από όλα κατέβασε το DDU και άστο να κάνει uninstall τους οδηγούς της AMD(Θα σου ζητήσει να το κάνει σε safe mode άστο να το κάνει είναι πλήρως αυτοματοποιημένο).

2)Πριν από αυτό όμως κατέβασε τους 14.12 OMEGA για το λειτουργικό σου (χ86 αν είναι 32bit , χ64 αν είναι 64bit) να τους έχεις πρόχειρους.

3) Πολλά παιχνίδια πλέον θέλουν πάνω από 4gb μνήμης για να μην cacharoun δεδομένα από τον σκληρό οπότε καλό θα ήταν να πάρεις άλλα 4gb μνήμης όπως είπε άλλος συμφορουμίτης ποιο πριν.

4) Πιστεύω να έχεις 64bit έκδοση windows και να εκμεταλλεύεται όλη την μνήμη σου! 

• Like 1
Δημοσ.

1) μόλις το έκανα αυτό

3) χμμμμ μάλιστα. άρα είναι θέμα μνήμης; 

4) ναι 64bit έχω

Αυτές οι μνήμες θα κάνουν για τη μητρική μου; https://www.skroutz.gr/s/294830/Corsair-Value-4GB-DDR3-1333MHz-CMV4GX3M2A1333C9.html

Υποστηρίζει ταχύτητες 1333 αλλά overclock... Αν τις βάλω λογικά θα δουλεύουν αλλά σε πιο χαμηλή ταχύτητα έτσι;

Δημοσ.

DDR3 έχεις τώρα ή DDR2? Επειδή η μητρική σου παίρνει και τους 2 τύπους!

Αν είναι στις κίτρινες υποδοχές είναι DDR2, αν είναι στις μπλε είναι DDR3.

Δημοσ.

DDR3 έχεις τώρα ή DDR2? Επειδή η μητρική σου παίρνει και τους 2 τύπους!

Αν είναι στις κίτρινες υποδοχές είναι DDR2, αν είναι στις μπλε είναι DDR3.

DDR 3 έχει :)

Δημοσ.

μιλαμε τωρα για 260Χ... καρτα που ετσι κι αλλιως ειναι low end.

άκυρο σχόλιο τελείως... έχω δει βίντεο που ο τυπάς έπιανε max 40 fps στο watchdogs με ίδια ανάλυση, επεξεργαστή και κάρτα

ΑΛΛΑ με πιο πολύ ram και ισχυρότερο τροφοδοτικό.

@storm: ναι ddr3 έχω και μπορώ να βάλω μέχρι 8gb

Με βάση αυτό

- Dual Channel DDR3/DDR2 memory technology

- 2 x DDR3 DIMM slots

- Supports DDR3 1333(OC)/1066/800 non-ECC, un-buffered memory

- Max. capacity of system memory: 8GB*  

θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποια μνήμη (δε με νοι'αζει single ή dual channel) μέχρι 85€;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...