tekas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω μία κεραία wifi (δυνατή) για μπορέσω να έχω καλύτερο σήμα.Πρώτα από όλα να εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα για να μπορέσετε να βγάλετε άκρη.Το router (είναι του οτε)και βρίσκετε στο 1ο όροφο του διπλανού σπιτιού όπου μένουν οι γονείς μου και εγώ βρίσκομαι στο ακριβώς δίπλα σπίτι σε μονοκατοικία (ισόγειο ) Η απόσταση η οποία χωρίζει το router από τον υπολογιστή και κατά συνέπεια από την κεραία (http://www.skroutz.gr/s/310806/TP-LINK-TL-WN722N.html) είναι περίπου 20 με 25 μέτρα και 2 δωμάτια, αυτή τη στιγμή πιάνω 2 από τις 5 γραμμές αλλά καμιά φορά δεν είναι αρκετό. Έτσι λοιπόν ψάχνω κάποια κεραία εως 50-60 ευρώ για να μπορέσω να έχω καλύτερο σήμα.Access point και wifi repeater δεν νομίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αφού δεν έχω την ίδια γραμμή ρεύματος.Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 α.αν εχεις zte λογικο να εχεις και χαλια σημα. β.μπορεις να βαλεις κατευθυντικη κεραια αλλα παλι δεν θαπαρεις τα μεγιστα.ο λογος ειναι οτι απο την μια θα εχεις κατευθυντικη ενω απο την αλλη θα εχεις Omni.το link ειναι και send Και receive και εσυ θα φτιαξεις με την κατευθυντικη κεραια μονο την μια πλευρα οποτε μην περιμενεις τα μεγιστα.\ το wifi repeater δεν θελει ιδια γραμμη ρευματος.δεν ειναι powerline.η θα μπορουσε απο το σπιτι που ειναι το adsl router να ριξεις ενα Utp και να βαλεις ενα εξωτερικο access point
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα