Προς το περιεχόμενο

Coolermaster Trigger(Red Switches) και Coolermaster Sonuz στα Crazy Sundays του E-Shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-coolermaster-sgk-6000-gkcr1-trigger-mechanical-gaming-red-switch-p-PER.814884Στα 89€,η χαμηλότερη τιμή στο skroutz είναι στα 124,80€ για τον απόγονο του το Trigger-Z.

http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgh-4010-kgta1-sonuz-gaming-headset-p-PER.640331Στα 34€ από τα 51,70€ που έχει στο skroutz.

• Moderators
Δημοσ.

Καλη η τιμη του δευτερου ακομα και με δεδομενα εξωτερικου.

Το πληκτρολογιο εδώ και λιγες ημερες το εχει και ένα Γερμανικο με Red switches σε καλη τιμη, 69.90€ http://www.notebooksbilliger.de/cooler+master+cm+storm+trigger+z+mx+red/nbb/8f14e4, qwerty είναι και εκει, λετε να αγοραζουν λιανικη από εξω οπου βλεπουν καλες τιμες;

Δημοσ.

Δε νομίζω να τους συμφέρει αυτό και έτσι κι'αλλιώς στο Γερμανικό site είναι το Trigger-Z,μπορείς να τα ξεχωρίσεις και από το χρώμα.

• Moderators
Δημοσ.

A, το παλιο αφορα το θεμα σου. (εγραψες απόγονος και νομιζα ότι είναι το νέο, συγκρινεις τιμη παλιου με νέο λοιπον στο #1). Δεν εχω μπει στο λινκ του eshop.

Ακομα χειροτερα δηλαδη. Μιλαμε για ένα πληκτρολογιο που πριν 1.5 χρονο ειχε επι πολους μηνες για να ξεστοκαρει 68-69 ευρω και μαλιστα 1-2 βδομάδες ειχε παιξει στα 61-62 με το κουπονακι.

Γιατι δεν θα τους  συνεφερε αν αγοραζαν 58 (χωρις φπα) και με το 23% τους φτανει στα 72-73 κοστος και το εδιναν 90 ; 23% κερδος είναι λιγο;

Δημοσ.

Δε νομιζω η λιανικη απ εξω να τους ερχεται πιο φτηνα απο την χονδρικη εδω. Αν μιλουσαμε για μικρα μαγαζακια ισως αλλα το eshop το θεωρω απιθανο.

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο δεν αξιζει οχι. Ημουν και εγω ενας απο τους κατοχους του συγκεκριμενου πληκτρολογιου απο την προσφορα του Κωτσοβολου,και επισης ημουν και εγω ενα απο τα πολλα ατομα που ειχαν προβληματα με το συγκεκριμενο πληκτρολογιο,αρχικα με το Software και τελος σταματησε τελειως να λειτουργει μετα απο 1 χρονο χρησης(παλι καλα που ημουν μεσα στην εγγυηση).Στιβαρη κατασκευη ναι μεν αλλα πλεον οπως αναφερθηκε ειναι και το παλιο μοντελο,και προφανως κανενας δεν προκειται να το αγορασει στην αρχικη τιμη που γραφει το eshop οτι ειχε. 

Δημοσ.

Διάβασα τα δύο σχόλια στο eshop για τα ακουστικά που λένε ότι είναι καλά σε αυτή τη τιμή αλλά τα έχει κανείς από εδώ να μας πει αν λένε τίποτα ? Αν είναι καλά να τα πάρω γιατί είμαι με ψείρες τώρα και είναι άβολες.

Κόπηκε πριν λίγες μέρες το καλώδιο των ακουστικών από τα sennheiser μου και μέσα ήταν τόσο λεπτό που δεν μπόρεσα να το κολλήσω με το κολλητήρι και νευρίασα γιατί ντεμέκ sennheiser == ποιότητα και ήμουν έτοιμος από τα νεύρα να πάρω κάτι ψεύτικα Gembird που έχει 3.5 ευρώ το e-shop :P μέχρι που διάβασα την αγγελία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...