Sapounos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καλησπερα! χθες εκανα το κινητο μου (asus zenfone 5) root και ολα πηγαν καλα αλλα απ το ξερο μου το κεφαλι αρχισα να διαγραφω απο μεσα πραγματα ζωτικης σημασιας για τη λειτουργια του κινητου με αποτελεσμα το τελευταιο που εσβησα να μη δουλευει το κινητο καθολου. το εκλεισα και το ξανανοιξα κ μου κολαει στην οθονη που bootάρει το λειτουργικο με αποτελεσμα να μην μπαινει ποτε μεσα. πηγα να το κανω hard reset αλλα μου εβγαλε την ενδειξη no command και μετα απο λιγο εκανε reset και τωρα εχει κολησει εκει στην οθονη που bootάρει το android. ξερω εκανα μεγαλη πατατα. υπαρχει τροπος να το διορθωσω κατι τετοιο η να αρχισω να κλαιω το κινητο μου απο τωρα?
gesamgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 τι λεει το asus ειναι καλο? αξιζει η αγορα του?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καλησπερα! χθες εκανα το κινητο μου (asus zenfone 5) root και ολα πηγαν καλα αλλα απ το ξερο μου το κεφαλι αρχισα να διαγραφω απο μεσα πραγματα ζωτικης σημασιας για τη λειτουργια του κινητου με αποτελεσμα το τελευταιο που εσβησα να μη δουλευει το κινητο καθολου. το εκλεισα και το ξανανοιξα κ μου κολαει στην οθονη που bootάρει το λειτουργικο με αποτελεσμα να μην μπαινει ποτε μεσα. πηγα να το κανω hard reset αλλα μου εβγαλε την ενδειξη no command και μετα απο λιγο εκανε reset και τωρα εχει κολησει εκει στην οθονη που bootάρει το android. ξερω εκανα μεγαλη πατατα. υπαρχει τροπος να το διορθωσω κατι τετοιο η να αρχισω να κλαιω το κινητο μου απο τωρα? γινεται δεν είναι τιποτα φλασαρε το όπως είναι μια φορα με το εξπιρια νεο βε το ειχα κανει και ειχα παθει τα ιδια.βεβαια από τοτε δεν πειραξα κανενα κινητο μου ξανα
biglinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Βρες στοκ ρομ και φλασαρε την,δεν ειναι τίποτα μην αγχώνεσαι...
Sapounos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 τι λεει το asus ειναι καλο? αξιζει η αγορα του? με 1000... Σας ευχαριστω ολους θα προσπαθησω να κανω οτι μου λετε και θα επανελθω με νεο Post για οποια δυσκολια βρω.. 1
Sapounos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 παιδια δεν βλεπω να προχωραει το πραγμα..εχω κατεβασει απ το πιο παλιο firmware μεχρι το πιο καινουριο και προσπαθω να κανω update με adb sideload ισως δεν βρισκω το καταλληλο software αλλα μου βγαζει τα παρακατω μηνυματα E: Can't Open /tmp/update-script.log E: Cannot load volume /misc! και μετα αφου παω να περασω το firmware και παει 100% στο command prompt βγαζει αυτο finding update package opening update package verifying update package E: end of footer from /tmp/update.zip not 0xFFF (file exists) E: signature verification failedInstallation aborted E: Can't Open /tmp/update-script.log E: Cannot load volume /misc!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα