Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χάρα πολύ θετικά όλα !

Αν μπορούσες να μου πεις τι προγράμματα τρέχεις για παράδειγμα θα σου ήμουν υποχρες..

Δημοσ.

Μια χάρα πολύ θετικά όλα !

Αν μπορούσες να μου πεις τι προγράμματα τρέχεις για παράδειγμα θα σου ήμουν υποχρες..

Επειδη απο προγραμματα δεν μπορει να βγει ευκολα νοημα, θα σου πω για cpu usage:

α) με μετρια χρηση (40-60% cpu usage), παραμενει στις στροφες που του εχω ορισει(2900rpm ακομα και σε idle για να ειναι πιο κρυο, το default ειναι 2000rpm) και η θερμοκρασια ειναι σε λογικα επιπεδα, ~60C. Πρακτικα δεν ακουγεται στις ~2900rpm οταν εχεις αποσταση ~1μ λογω εξωτερικης οθονης:

Image%202015-03-29%20at%2010.06.26%20PM.

β) σε πιο εντατικη χρηση(70-90% cpu usage), τοτε ανεβαζει στροφες και παει στις ~4000-5000rpm. Εκει ακουγεται, αλλα οχι κατι πολυ ενοχλητικο, γιατι εχει κ ευχαριστη χροια ο ανεμιστηρας.

Δημοσ.

Για μένα πήγαινε στο pro, τα 200 ευρώ πιστεύω τα αξίζει εκτός και αν εχεις αυστηρό ταβάνι οπότε πάω πάσο.

Αν γίνεται (δεν είμαι σίγουρος) μην πάρεις αμέσως το Apple Care για να μην σου φανεί και τεράστιο το ποσό και πάρτο πιο μετά ή ακόμα καλύτερα όταν θα σου τελειώνει η εγγύηση (δεν μπορείς να το πάρεις αν εχει λήξει η εγγύηση) για να έχεις επιπλεόν εγγύηση +2 χρόνια απο την ημερομηνία που λήγει η εγγύηση ενός χρόνου της Αpple.

Πάντως και το pro ελαφρύ είναι και λεπτότερο απο τα παλεότερα. Ακόμα και το δικό μου mbp 13" 2011 ειναι πολύ εύκολο στην μεταφορά και ελαφρύ σχετικά.

Δημοσ.

Τη εγγύηση θα την αγοράσω όπως και να έχει λιγο πριν λήξει ο ένας χρόνος όπως είπες ..

για τη μεταφορά δεν έχει όντως μεγάλη διαφορα .. Πλέον ειναι ίδια πάνω κάτω. Το θέμα ειναι η επιδωσεις ..

Έχουν σχεδόν ίδια γραφικά .. στο όρο δεν θα ζορίζεται περισσότερο να λειτουργεί την τόσο μεγαλύτερη ανάλυση ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...